Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť
No, sama si si vybrala ženatého. Ten muž ti nikdy nebude patriť. Skôr či neskôr ti to bude vadiť, že niesi number 1. Radšej by som si hľadala šťastie inde. Trápenie ťa ešte iba čaká v takomto "vzťahu".
Na vhodnejšie fórum ako na plne mamičiek a manželiek si to napísať nemohla … sama si si odpovedala , nikdy sa nerozvedie , a je to tak v drvivej väčšine prípadov . Môže byt s tebou koľko chce ale vzdy sa vráti domov k žene a deťom , to je jeho rodina nie ty . Ja tá nesúdim ani neodsudzujem , ale sama si poloz otázku , aký má takýto vzťah perspektívu … po svete behá stále veľa dobrých nezadaných mužov … držím palce .
Si pre neho len taka hracka. Ak Ti to staci, tak Ti tu mozeme pisat cele litanie, nepomoze to. Musis sama zistit, ze si hlupa.
Nechcela byt som byt v kozi jeho zeny😒
Seknúť s tým a prerušiť akýkoľvek kontakt skôr ako si ublížiš ešte viac... Vieš si predstaviť žiť s jeho 3 deťmi a starať sa o ne, kým on pôjde za inou, tak ako teraz chodí za tebou? Je to klišé, ale to preto že na tom niečo je - keď to robí s tebou, robil by to aj tebe... Každý takýto chlap povie, že mu to doma neklape, lebo máloktorá by s ním na to vhupsla, keby sa jej chválil akú má doma super manželku, ale on má aj tak chuť aj na inú... Povedal ti na čom si, nečakaj že sa to zmení... Nechcem moralizovať, takže celú tú časť vynechám, hovorím to teraz len kvôli tebe, seba daj na prvé miesto a hľadaj niekoho kto si ťa tam dá tiež, určite si zaslúžiš viac ako byť "tá druhá"... Ak si myslíš, že toto je láska a si zamilovaná, tak počkaj aké pekné to bude, keď nájdeš toho, ktorý ti to bude aj opätovať (tento to nie je)
Vážne veríš tomu, že mu to s manželkou neklape? To predsa tvrdí každý ženáč svojej milenke. Ak by mu to naozaj neklapalo, tak sa nemá problém rozviesť. Neverím tomu, že nespávajú spolu...a predpokladám, že jeho manželka ani netuší a nejakej manželskej kríze medzi nimi. Robíš mu len príležitostný "matrac", dievča naivné.
Teraz ma za bokovku teba, pred rokom mal inú, možno ich pred tebou bolo pár, po tebe ešte budú mnohé. Takže kľudne ho vrucne miluj. Aspoň kým môžeš.
Podla mna dnes su tu same vymyslene temy, najprv pes, teraz milenka 😎
Žena Ty nemáš hrdosť? Uspokojíš sa s tým, že budeš iba milenka? To sa nemáš rada? Alebo si taká zúfalá?
Toto sú typické dristy ženatých mužov ktorí chcú mat len bokovku - “ so zenou to neklape ale nerozvediem sa nikdy “ ver moja , že keby to naozaj neklapalo tak by sa rozviedol aj napriek tomu že majú deti 🙂 a že ty si ochotná žiť aj s jeho detmi ? Tak to už je iný hardcore. Chudence deti
Ked oni sa aj tak podla mna vobec k sebe nehodia on je je sportovy tip sikovny vsetko vie zrobit dom stavia a ona je dost leniva nic mu nepomoha na vsetko je sam
Never tomu ,to vravel kedysi aj moj manzel🤣
@sitex Nastastie si nasiel Teba, vsak😀
@sitex on je ozaj velmi sikovny, aj dom sitha stavat, aj milenku mat,ozaj sikovnicek jeden. a na vsetko je sam, ty to vies, ze zena je leniva, lebo ty s nimi zijes....? leniva jedna zena s troma detmi, uplne si to predstavujem.a v tom dome sa uz vidis s nim a jeho detmi?
och, kolko mas rokov?
No som z PO mám tri deti, môj manžel nám stavia som na sídlisku, začínam sa báť 🤣
Keby im to neklapalo ako tvrdí a skutočne mu na tebe záležalo už by mal minimálne podané o rozvod. Takto ťa má iba za matrac a tebe to stačí? Nechýba ti spoločný vikend, drink v meste, spoločná dovolenka?
toto som potrebovala👌🍿
@sitex no ked chces byt vecna milenka a este ked ti to aj otvorene povedal, tak co ti poradit 😂