Prosím vás nealko víno máte skúsenosti? Ktoré je dobré a kde sa dá kúpiť? A je to úplne že bez alkoholu, môže piť aj človek ktorý berie lieky? Ďakujem
@nika523 ja som teda ešte nenatrafila na také čo nie je hnusné a chuťou sa vínu aspoň podobá 😂 ak by niekto o takom vedel tiež si dám poradiť 🙂
treba kupit de-alkoholizovane, to je chutovo vyborne. nie nealko. je to rozdiel.
Odkedy som tehotna kupujem si sumive huberta nealko k vianociam silvestru na ples toho ruzoveho..ale z vina to ma ozaj pramalo..
ja som minule na tieto narazila - vyzeraju vyborne, ale ako chutia neviem
Viem ze svokra mala take sampanske tusim. A uplne chutilo ako vinea.
Ja zvyknem kupovať Carl Jung. Ale popravde - sebe by som to nikdy nekúpila, nie je to dobré a ak si vínkar, tak ti chutiť nebude. Radšej by som bola bez vína, ako si dať nealkoholické. Kupujem ho len z dôvodu, že náš dedo kvôli liekom nemôže alkohol a vždy pil podobné patoky kúpené za 2 €, takže mu chutí aj toto. On ani netuší, že je nealkoholické, má dobrý pocit, že si vypil, ja som rada, že on je spokojný, tak aj naďalej mu ho budem kupovať.
Ale teda ak je to preto, že ty nechceš piť alkohol - čo koho do toho? Vrrr, toto mi vie vždy zdvihnúť tlak. Na Slovensku je viac akceptovaný alkoholizmus ako abstinencia. A toto by som rovno povedala aj návšteve - ty ich nenútiš abstinovať, oni ťa nemajú čo nútiť piť. Aby soms a ja tvárila, že pijem, aby oni boli spokojní, môžu ísť do kelu.
Ja kupujem huberta a moscato nealko a chutia mi , klasické bezbublinkové mi nejako nesadli chuťovo
Moscato nealko je fajn. Ani to nechuti ako vino, ale skor ako vinea.
neodporučam. to ze som tehotná som zistila 23.12. a kedze máme pri štedrovečernom stole zvyk si štrngnuť červeným vinom, kupila som si kauflandu. Bol to grc, nič spoločné s vínom okrem farby to nemá.
Carl Jung boli super...
@snazilka_bio_mamka no lebo si treba vediet vybrat 🤭
Tieto: https://carl-jung.sk/
ja som raz kupila karton luxusnejsich boli hnusne vsety vyliala som to
To uz radsej vypijem vineu 😀
ja som si raz kupila v kauflande (nepamatam si nazov/znacku), nemalo to ziaden alkohol a bolo to hnusne a vyliala som to cele do umyvadla :D