Chcem poprosit o radu ake su vase oblubene leginy. Cierne, nepriesvitne, na bezne nosenie s detmi von. Lelosi? Pika luka? Litex? Dakukem vopred za nazory.
ja mám lelosi a zostávam im verná, za mňa sú fakt top. mám aj z dedolesu, z NY a aj z HMka... ale nie som s nimi taká spokojná ako s lelosi.
Obyčajne Lidl, New Yorker. Jedny mam také drahšie z Bonprix, zateplene ale tie nosím vonku, na doma mi stačia aj za pár eur z Lidlu
Som si teraz objednala z my protein a sú super takze asi tieto by som odporučila. Ja mám rada take športové, nie klasické čierne
slovenský výrobca froggywear
A neskusali ste nahodou od KFIT (Klotinkfit) niektora?
@emilius03 tak pre mna je napriklad ta veda v tom, aby mi nepresvitali nohavicky 😀 a to ver, ze najst take, kde sa to nedeje, je castokrat veda 😅
@tyrkysova_kobyla cez legíny treba dať dlhší top, šaty či sukňu a nebude ti nič presvitať 🙂 veď legíny sa rovnako ako punčochy či silonky nosia s dlhým spodkom nie? 🙄
Ja odporucam definitivne z Tchiba. Ani necitim, ze ich mam na sebe, su elasticke a mam pocit, ze som vo svojej vlastnej kozi. Ohybam sa, ako len chcem a bez obmedzenia - nikde netlacia, netahaju, nebrzdia.
Sranda, akurat uz hodinu si upratujem a vyhadzujem stare blocky a faktury a presne tieto som dnes mala v ruke. 😀 Odvtedy som ich uz vyhodila, lebo som ich nosila do zodratia, no pred rokom som si kupila tie iste a denne v nich vencim psika, aj dnes, aj vcera atd. 😀😀 Dufam, ze ich budu este mat, ked sa zas dam na ich kupu.
Aj kolegyne z prace si ich nevedia vynachvalit. 🙂
Z tchiba mam uz aspon 20 gati, ak nie viac, aj 3/4, aj sortky, aj rifle, aj "slusnacke" do prace a s kazdym jednym kuskom som velmi spokojna, su vkusne, pohodlne, prijemne na dotyk i vzhlad. 🙂
Alebo jedny dobre mam este zo Zary, ale tie su uz pevnejsie a menej elasticke, hruba guma v pase, ze sa clovek boji ist aj obedovat... 😀
Z Lidla sa mi straaaaaaasne rozgajdali, na cislo vyssie, ze som ich musela babke posunut... a bola to taka polopresvitava latka...
Smooth leginy z Beponu, vydrzali mi styri roky, kym sa zozmolkovali na zadku, kupila som nove a tie stare nosim uz len doma
Ja nosím hlavne calzedoniu. Ich leginy mi sedia najlepšie.
no fuj, dík za zbabraný obed ...
New Yorker. Majú aj na veľké zadky ako mám ja. 😁
@evaachesa no neviem, cvicit v leginach so satami alebo suknou... 😀 ja ich vyuzivam hlavne na sport a na nosenie po byte, takze si neviem predstavit mat nieco na nich 🙂
@tyrkysova_kobyla spominane damy na foto s tymi uzasnymi presvitajucimi ritami nosia leginy evidentne ako nohavice, ziadne cvicenie😬
Alebo idu prave z /do fitka? 😆
@heidi4 tie aj ja milujem
Zateplene merino leginy od froggywear, na zimu sú perfektné. Drzia a netlacia
No ja leginy, cierne mam aj z decathlonu a v pohode, maju ale rozne hrubky.. a tak cena, to akoze ani neriesim.. netrapi ma ani ekd sa okydam nejakym savom doma :DDD
Inak mam doma asi tak 15legina ani jedny jedine nepresvitaju.. tak asi som divna :DD
@zuzzka358 Mám obyčajne z Tesca a Newyorkeru a sú 🔝🤣