Na nebi som videla ako keby Ježiša

cesilia
9. aug 2022

Ahojte, ani neviem ako mam začať, nedávno asi 30 min. Dozadu som išla na balkón si sadnúť, pozrela som sa do neba, a na oblohe svietil mesiac bolo moc svetle ako keby svetlo v nebi žiarilo, 1 krát v živote za 30rokov videla ako keby Ježiša hlava rosprestrete ruky na nebom, rúcho dlhé, celá som sa triasla slzi mi tiekli niečo neskutočné to bolo toto s ami nikdy nestalo, stalo sa už toto niekomu??

lenqua_12325
9. aug 2022

Je veľa hodín a asi si unavená.Vyspi sa.

isis234
10. aug 2022

@cesilia môže to byť,je to ako znamenie... videla som i viedeo, kde z obláčika postupne bolo vidno tvár.

saraxyz
10. aug 2022

@lenqua_12325 prečo si myslíš, ze je unavená?

redana
10. aug 2022

@cesilia mne sa to stalo, ked som mala 9 rokov..nikdy nato nezabudnem..bol to normalne jasny obraz na nocnej oblohe..

cubo2
10. aug 2022

@saraxyz lebo to písala o jednej v noci?

Ľudský mozog si veľmi rád nahovára, že vidí veci tam, kde skutočnosti nie sú.. ako táto cigánska rodinka, ktorá sa modlila k špinavej trúbe, kde videla zjavenie 😅

https://m.mojevideo.sk/3jaj

moonlight1210
10. aug 2022

@cesilia fenomen: tvár na marse.
Americka sonda Viking 1 dna 25. jula 1976 poslala foto povrchu Marsu. Na nej vidiet ludsku tvar.
Pisali sa o tom knihy (jednu name doma, citala som ju ako dieta). Rozoberalo sa to do detailov. Niektori tam dokonca videli dokonale jemne detaily, ako stekajucu slzu po lici, perfektne vyobrazene zuby v pootvorenych ustach,… okolo nej pyramidy a ruiny miest byvalej civilizacie. Verili, ze to bolo vytvorene umelo, teda tam ktosi musel kedysi zit…
Verili tomu 30 rokov.

Ked bola po rokoch znova konecne moznost odfotit to iste miesto znova (od roku 1998 tak urobili uz niekolkokrat) - bola to len hromada skal a vrchy. Ktore pod istym uhlom svetla (ktore vtedy tak bolo), vytvorili iluziu tvare. Prosto nahoda.

Je jedno, co si v noci videla. Ci skutocne Jezisa, ci len auru mesiaca odrazajucu sa od atmosfery, alebo jemnej oblacnosti (btw. je skoro spln a vcera v noci som ho z balkona chvilu pozorovala aj ja. Mam rada, ked je mierna oblacnost a oblaky nad mestom su tak krasne oziarene, ze mi to pripomina jednu rozpravku).
Dolezite je, co ti to dalo.
Ak to vnieslo do tvojej duse pokoj a mier a chut byt k druhym mila a dobra, hladat mierumilovny pristup, tak to je to dolezite.
Ak si mala len z toho nachvilu krasne, povznasajuce pocity a napriklad uz rano vynadas susede, tak su vsetky “zazraky” i zazraky zbytocne.

saraxyz
10. aug 2022

@cubo2 a? To je jedno o kolkej to píše. Otazka autorky znela ináč

miadi
10. aug 2022

Nie halucinogeny neberiem. Ak ani ty Isla by som na vysetrenie moze to byt nador .

cubo2
10. aug 2022

@saraxyz ok, tak odpoviem priamo:
Stalo sa to už niekomu? Určite áno.
Videli Ježiša? Určite nie.

stanulienkat
10. aug 2022

Keby si vedela, čo všetko som ja už na oblohe videla- od barančekov, cez riť, cez stromy.....ale ešte som nebola nikdy tak psychicky zle na tom, aby mi od dojatia tiekli slzy a triasla som sa. Zrejme máš ťažšie obdobie, keď si dojatá z imaginárnych úkazov.

cubo2
10. aug 2022

@stanulienkat riť 😆

bloger
10. aug 2022

@cesilia Zrejme si to mala vidieť. Ja ti verím, že si to nevymýšľaš. Určite to musel byť silný zážitok. Samozrejme, že tu to bude veľa ľudí spochybňovať. Je to ale krásny obraz toho, že Ježiš je s nami. Vo všetkom čo prežívame.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wtroa001
10. aug 2022

Mam zimomriavky z tvojho prispevku... 🙂 Dakujem. Ci to bol skutocne Jezis, sa mozno nikdy nedozvieme, ale poviem ti len tolko, kniha o mojom zivote by sa volala: Alenka v krajine zazrakov (lebo v nich veri). 🙂

h2
10. aug 2022

Tak keď je reč o znameniach z neba, aj ja som jedno dostala, minulý rok v decembri, aj som si ho vyfotila a dala sem, na koňa do svojho profilu. Niekto vidí Ježiškov, niekto lietajúce prasiatka. 🐷😁

mijunik
10. aug 2022

@h2 to je krásne 😍😍😍

mijunik
10. aug 2022

@elizabet173 prečo by @stanulienkat chcela vidieť riť? 😂😂😂 (keď každý vidí to, čo chce vidieť) 😂😂😂😂😂 No teda stanulienka…!!!??? 😂

kvetinka75
10. aug 2022

@h2 na tej druhej foto vidím ruku a na nej položenú rybu,

h2
10. aug 2022

@kvetinka75 Tak vidíš, každý vidí, čo vidieť chce. 😃 Ináč, bolo to úplne jasné prasa, videla som ho počas šoférovania. Kým som zastavila a vyfotila ho, už sa dosť zdeformovalo.

kvetinka75
10. aug 2022

@h2 alebo slimáka na rybe a vzadu na nej korytnačku. Veľa tam toho je. Už som dávno nemala rybu a slimákov by som tiž rada ochutnala. A vraj aj korytnačia polievka je dobrá. Hm. Asi mi to má niečo naznačiť 😀. Inak zbožňujem ležať a sledovať oblaky a hľadať obrázky.

h2
10. aug 2022

@mijunik Ešte k tej riti: nie len v oblakoch sa skrývajú rôzne podoby. Skalné útvary sú tiež zaujímavé (Čertova prdel, ČR) 🤭:

hlubik
10. aug 2022

@cesilia ja som vcera videla tiež žiaru

0martina0
10. aug 2022

@cesilia Ja ti verím,sledujte znamenia na nebi,a vedzte že môj príchod je blízko,tak niejak je to písane v biblii,blížia sa posledné časi,a bude veľa zázrakou,len sa to bude pripisovať technologii

mijunik
10. aug 2022

@h2 to je super, o tom som ani len netušila. Si mi rozšírila obzory. 🤩🤩A mám ďalšiu tému na podnetný rozhovor - o čertovej riti… 😂😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cesilia
autor
10. aug 2022

@lenqua_12325 vôbec som nebola unavená veru

cesilia
autor
10. aug 2022

@isis234 aké znamenie by to mohlo znamenať, že niečo sa blíži nikdy som taketo niečo nevidela

kvetinka75
10. aug 2022

@cesilia možno náhodné zoskupenie mrakov a sveta a možno nie. Čo my vieme čo sa deje? Možno uvidíš o pár dní, rokov. Kolegyni sa takto zjavil pred operáciou v sne a vraj nemá sa báť že všetko bude v poriadku. A aj bolo. Je veľa vecí medzi nebom a zemou, ktoré si nevieme vysvetliť a nikto ti presne nepovie čo to malo byť

cesilia
autor
10. aug 2022

@saraxyz presne tak pani nebola som unavená ani zhulena ani na tabletkách ci bláznivá som proste normálny človek veriaci do kostola nechodím len občas sa tam po modlím bez omše a vecsi ou sa modlím za všetkých doma to je cele včera bol úplne obyčajný deň zrazu som vyšla na balkón a kezde ľúbim sa dívať na oblohy kde sú hviezdy je to také krásne lenže tento raz som za dala ako keby ježiš rozprestretý ruky, dlhé široké rúcho a hlavu začala som sa triasť a plakať bol to neuveriteľné pocit svietil pod oblakmi ako keby mesiac ale to svetlo bolo také ze to bolo cez záhradu vedieť a na to v setke bol Ježiš volala som priateľa aby sa pozrel no on ho nevidel neviem ci to ma byt nejaké znamenie pre na ale ja ešte chcem žiť krásny život deťmi niečo krásne spravit na tejto zemy