Ahojte, ani neviem ako mam začať, nedávno asi 30 min. Dozadu som išla na balkón si sadnúť, pozrela som sa do neba, a na oblohe svietil mesiac bolo moc svetle ako keby svetlo v nebi žiarilo, 1 krát v živote za 30rokov videla ako keby Ježiša hlava rosprestrete ruky na nebom, rúcho dlhé, celá som sa triasla slzi mi tiekli niečo neskutočné to bolo toto s ami nikdy nestalo, stalo sa už toto niekomu??
@lenqua_12325 prečo si myslíš, ze je unavená?
@saraxyz lebo to písala o jednej v noci?
Ľudský mozog si veľmi rád nahovára, že vidí veci tam, kde skutočnosti nie sú.. ako táto cigánska rodinka, ktorá sa modlila k špinavej trúbe, kde videla zjavenie 😅
@cesilia fenomen: tvár na marse.
Americka sonda Viking 1 dna 25. jula 1976 poslala foto povrchu Marsu. Na nej vidiet ludsku tvar.
Pisali sa o tom knihy (jednu name doma, citala som ju ako dieta). Rozoberalo sa to do detailov. Niektori tam dokonca videli dokonale jemne detaily, ako stekajucu slzu po lici, perfektne vyobrazene zuby v pootvorenych ustach,… okolo nej pyramidy a ruiny miest byvalej civilizacie. Verili, ze to bolo vytvorene umelo, teda tam ktosi musel kedysi zit…
Verili tomu 30 rokov.
Ked bola po rokoch znova konecne moznost odfotit to iste miesto znova (od roku 1998 tak urobili uz niekolkokrat) - bola to len hromada skal a vrchy. Ktore pod istym uhlom svetla (ktore vtedy tak bolo), vytvorili iluziu tvare. Prosto nahoda.
Je jedno, co si v noci videla. Ci skutocne Jezisa, ci len auru mesiaca odrazajucu sa od atmosfery, alebo jemnej oblacnosti (btw. je skoro spln a vcera v noci som ho z balkona chvilu pozorovala aj ja. Mam rada, ked je mierna oblacnost a oblaky nad mestom su tak krasne oziarene, ze mi to pripomina jednu rozpravku).
Dolezite je, co ti to dalo.
Ak to vnieslo do tvojej duse pokoj a mier a chut byt k druhym mila a dobra, hladat mierumilovny pristup, tak to je to dolezite.
Ak si mala len z toho nachvilu krasne, povznasajuce pocity a napriklad uz rano vynadas susede, tak su vsetky “zazraky” i zazraky zbytocne.
Nie halucinogeny neberiem. Ak ani ty Isla by som na vysetrenie moze to byt nador .
Keby si vedela, čo všetko som ja už na oblohe videla- od barančekov, cez riť, cez stromy.....ale ešte som nebola nikdy tak psychicky zle na tom, aby mi od dojatia tiekli slzy a triasla som sa. Zrejme máš ťažšie obdobie, keď si dojatá z imaginárnych úkazov.
@stanulienkat riť 😆
Mam zimomriavky z tvojho prispevku... 🙂 Dakujem. Ci to bol skutocne Jezis, sa mozno nikdy nedozvieme, ale poviem ti len tolko, kniha o mojom zivote by sa volala: Alenka v krajine zazrakov (lebo v nich veri). 🙂
@elizabet173 prečo by @stanulienkat chcela vidieť riť? 😂😂😂 (keď každý vidí to, čo chce vidieť) 😂😂😂😂😂 No teda stanulienka…!!!??? 😂
@h2 na tej druhej foto vidím ruku a na nej položenú rybu,
@kvetinka75 Tak vidíš, každý vidí, čo vidieť chce. 😃 Ináč, bolo to úplne jasné prasa, videla som ho počas šoférovania. Kým som zastavila a vyfotila ho, už sa dosť zdeformovalo.
@h2 alebo slimáka na rybe a vzadu na nej korytnačku. Veľa tam toho je. Už som dávno nemala rybu a slimákov by som tiž rada ochutnala. A vraj aj korytnačia polievka je dobrá. Hm. Asi mi to má niečo naznačiť 😀. Inak zbožňujem ležať a sledovať oblaky a hľadať obrázky.
@lenqua_12325 vôbec som nebola unavená veru
@cesilia možno náhodné zoskupenie mrakov a sveta a možno nie. Čo my vieme čo sa deje? Možno uvidíš o pár dní, rokov. Kolegyni sa takto zjavil pred operáciou v sne a vraj nemá sa báť že všetko bude v poriadku. A aj bolo. Je veľa vecí medzi nebom a zemou, ktoré si nevieme vysvetliť a nikto ti presne nepovie čo to malo byť
@saraxyz presne tak pani nebola som unavená ani zhulena ani na tabletkách ci bláznivá som proste normálny človek veriaci do kostola nechodím len občas sa tam po modlím bez omše a vecsi ou sa modlím za všetkých doma to je cele včera bol úplne obyčajný deň zrazu som vyšla na balkón a kezde ľúbim sa dívať na oblohy kde sú hviezdy je to také krásne lenže tento raz som za dala ako keby ježiš rozprestretý ruky, dlhé široké rúcho a hlavu začala som sa triasť a plakať bol to neuveriteľné pocit svietil pod oblakmi ako keby mesiac ale to svetlo bolo také ze to bolo cez záhradu vedieť a na to v setke bol Ježiš volala som priateľa aby sa pozrel no on ho nevidel neviem ci to ma byt nejaké znamenie pre na ale ja ešte chcem žiť krásny život deťmi niečo krásne spravit na tejto zemy
Je veľa hodín a asi si unavená.Vyspi sa.