Ahoj
Mate niektore z vas vztah s vodnarom? Ake boli zaciatky?
Alebo mali ste vztah s vodnarom? Ako to skoncilo?
Prosim vseobecne vase nazory, rady a skusenosti 🙂
Z jedneho vodnara som ZUFALA!! :((
Dakujem!
ja mam manzela vodnara 😀 a ja som lev 🙂 cize ohen a voda 😀 ale neupinaj sa takto na znamenia,niektore povahove crty tam su,ale tiez to nemusi sediet na kazdeho.my si s muzom rozumieme od zaciatku,mame rovnake hodnoty a doplname sa.je velmi mily,pozorny,srdecny,miluje deti ,vie byt nezny ale ked treba vie byt aj prisny.celkovo je total kludny clovek,maloco ho vytoci.skor ja som vybusna 😉
moj muz je vodnar ja ryba a sme spolu uz neuveritelnych 23 rokov, never na znamenia to bude v povahe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Bože môj....
@pes123456 Nahodou je to velmi zaujimave, je to hlavne o vzajomnej kompatibilite, energiami medzi dvoma ludmi, nie len partnermi. To, ze je niekto vodnar, tak ma len slnko v znameni vodnara, a to je na rozbor osobnosti velmi malo. Astrologia je ovela komplexnejsia. Ale ked to nie je tvoj sialok kavy, nechaj tak 🙂
smutné, že aj v 21. storočí si niekto myslí, že usporiadanie objektov vo vesmíre má vplyv na nejaký náhodný život na jednej z nekonečného množstva planét
astrológia je paveda, ani v tom názve by nemalo byť to "lógia"
@maxiva ja na tom tiez moc neficim, ale raz mi robil rozbor jeden fundovany slovensky astrolog a som cumela. Vystihol moje povahove crty a tak som sa vzdelavala dalej. Horoskop cloveka - osobny vypracovany na konkretnu hodinu a miesto narodenia - ma svoju vypovednu hodnotu a zobrazuje POTENCIAL cloveka, nie to, aky naozaj je. Je to nadlho a prekracuje to ramec tejto diskusie 🙂
@ninabr Tak snad to tvoje zufalstvo neprameni z toho, ci je vodnar, rak, lev , ci co ja viem co...ale aky ma charakter, omg.
@jeannna skoda 😒 moja sefka mi kedysi dala spravit takyto .....rozbor,ci co to je.vtedy to robil taky ,co pouziva cisla.no a pointa je,ze som to nikdy nevidela,lebo mu niekto ukradol usb kluc 😒 ale vraj bol fascinovany mojimi cislami..a tym co mu vyslo.tak som bola trochu zvedava 😉
@macamac Aj moj otec 🙂 Dodnes neviem, ci bol rak alebo este blizenec, v ten den prechadzalo slnko do Raka. Ludia narodeni na 29 stupni nejakeho znamenia vraj este nesu v sebe zakladnu tohto znamenia, ale uz nie je taka vyrazna a ludia narodeni na nultom stupni noveho znamenia schytaju tu rydzu, ciru energiu tohto archetypu ( nar. vodnara ). Takze nie, netraduje sa, ze ludia narodeni v posledny den su 50:50. z oboch znameni.
Ale zalezi na ostatnych konstelaciach, nie len v akom znameni je slnko. Ten prvy nadych dietata - okamih narodenia je dolezity pre vypocet ascendentu, ktory je rovnako citelny ako slnecne znamenie.
Tiez sa tejto teme trochu viac venujem, cize nemusite ma presviedcat, lebo doteraz mi vsetko sedelo a skor z numerologickeho hladisk. Ide o to, ze ten moj vodnar sa spraval ako naozaj typicky vodnar, naozaj najlepsi muz akeho som kedy stretla, az potom nastal nepochopitelny zlom. Preto chcem skusenosti od vas lebo vodnari potrebuju slobodu a akonahle sme sa na seba naviazali on sa "vyparil" :(
Vodnari su vzduch a potrebuju svoj priestor, neviem ako mam na neho ist, aby bolo vsetko ako pred tym.
@maxiva my sme tiež lev a vodnár len opačne 😀 😀 😀
@ninabr ja som vodnár a to s tým priestorom na mňa úplne sedí ale to sa predsa nerovná vypareniu pri prvom probléme či naviazaní sa ......
ja som mala ex partnera vodnara a boli to styri roky neskutocneho trapenia. Najprv sa javil ako skromny, tichy, laskavy, jemny clovek. Potom to zacalo. Podvadzanie, sklony k promiskuite, alkohol, problemy so zakonom,agresivita, neskutocna nezodpovednost, vyhybanie sa praci a priam notoricke klamstva. Tieo obdobia striedali kratke obdobia, kedy sa snazil byt vzorny otec a manzel a potom zas to iste. Uteky z domu do krcmy, flakanie sa s asocialmi, nosenie veci do zalozne. Nedal sa nijako ovplyvnit, vysvetlit si, jeho matka ochorela z neho na srdce, aj ja som mala rozne zdravotne problemy. citala som uzasny clanok o vodnaroch a moj ex je v nom priam ukazkovo znazorneny, skusim ho najst a skopirovat ho sem. Pred mojim ex, som mala este jeden kratky vztah s vodnarom a ten zil podobne, akurat nebol alkoholik. skoncil ako bezdomovec, ma problemy so zakonom, ale bojuje za prava nepravom poskodenych exekuciami, bol to a je to cvok, ktoreho opustila zena s detmi, samozrejme, ze na vine bola zena ...skoda sa rozpisovat.
všetci s modrými očami sú rovnakí
všetci s dvoma rukami sú rovnakí
všetci s hnedými vlasmi sú rovnakí
........jedine, že by nie