Viem vrátit aj drogériu ?
Minulý týždeň som kúpila kozmeticky balíček a dnes v Tescu bola tá istá o 3 € lacnejšia
😂😂😂
tak toto je už ale že naozaj trapne :D :D :D :D :D :D :D to by som sa normalne aj hanbila :D :D
Toto neeeee 😂😂😂😂😂😂😂😂
😝😀
Pockaj, ked zistis po vianociach, ze je na tie balicky este aj vsade zlava. Vrat a radsej este nekupuj, nech nejdes za dva tyzdne vracat znova.
Aky bude dovod reklamacie?
Urcite nie. A kto zaruci ze si nevymenila obsah nejakou jarovou vodou??
odpovedat ti neviem, lebo nechodim do kaufu, ale kludne by som sla vratit cokolvek. pytas sa mozno aj preto, lebo v tescu sa da vratit snad vsetko. chod a skus
otazne je nakolko je vzacny tvoj cas, cesta, benzin a este ist po balicek do ineho obchodu a co ak ho uz nebudu mat ;)
áno dá sa, vracali sme tak lebo kúpili sme tie isté balíčky aj ja a aj dcéra tak sme jedny museli vrátiť ale samozrejme originál zabalené čiže nepoškodené, keďže šlo o pánske kazety oldspice taký súdok tak bolo vidno, že je to nepoškodené
Smejte sa, ale ak sa nic nezmenilo, tak ano, mozes vratit hocico.
Neverili by ste co ludia prinesli - v septembri bazen kupovany v juni, nedojedeny melon lebo im nechuti, sprchac lebo nevonia ako si mysleli a pod.
A ano kedysi sa bez slova vratili peniaze a taki spekulanti sa neriesili, neviem ci je to stale tak.
@nafka0483 ano maš pravdu, aj u nas v lidli kadečo vracaju, až mi je niekedy do plaču (smiech cez slzy)
Baby ale ako vážne, drogeria sa rata ako spotrebný tovar, a aj v lidli môžete vratiť spotrebný tovar do 30 dni, je to aj na bločiku, niekomu to ani nenapadne, ale su kadejakí....
@dreamss to zase nie 🙂 musiš tovar doniesť 🙂 v normalnom stave celý 🙂
@doriiis ano ? že ten tovať čo ideš reklamovať, nedonesieš ?
@klarissa25 ...nie,donesieš ten melón.Odkrojis z neho,nechutí ti,ideš ho vrátiť.
@klarissa25 ak je cely, musíš ho otvoriť a často krát aj vyskúšať ci je už natoľko prezrety alebo práve nedozrety. Čiže ho donesieš späť, že nie je dobrý aj keď ho otvoríš a trochu ochutnas.
@klarissa25 Preco? Aj 3€ je peniaz 🤪 a kto si nevazi male peniaze….. vsak to poznate 😏
@dulazh ja len že som sa s ničím podobným v živote nestretla..
Peniaze ti v Taliansku (napr) nikto nikdy nevrati- keď už,tovar v cene za to,čo vrátiš
Ale určite keď povie ,"lebo inde stojí o 3 e menej" - vysmeju sa jej do tvare
S tým melónom? Že nechutí?
To budú asi políciu volať ,že ich obtazujes a robíš si z nich prdel
@nini1978 tak isto nepojde s tym,ze stoji o 3 eura menej🙂Povie,ze kupila omylom atd.Vo Svajciarsku ked som doniesla reklamovat tovar ani neskumali ci je to pravda,hned vratili peniaze.Myslim v menovanych retazcoch a samozrejme reklamovala som len ozaj nefunkcny tovar.Na Slovensku je ta kvalita zla uz pri dovoze na predajnu...urcite si vies tiez porovnat kvalitu v IT a na SK
To nemyslíš vážne? Môžeš jedine reklamovať