Môžem v Kauflande vrátiť aj drogériu?

16. dec 2022

Viem vrátit aj drogériu ?
Minulý týždeň som kúpila kozmeticky balíček a dnes v Tescu bola tá istá o 3 € lacnejšia

viestta
16. dec 2022

To nemyslíš vážne? Môžeš jedine reklamovať

ivonahnur
16. dec 2022

😂😂😂

klarissa25
16. dec 2022

tak toto je už ale že naozaj trapne :D :D :D :D :D :D :D to by som sa normalne aj hanbila :D :D

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
16. dec 2022

Toto neeeee 😂😂😂😂😂😂😂😂

deti95060810
16. dec 2022

😝😀

laurar1
16. dec 2022

Pockaj, ked zistis po vianociach, ze je na tie balicky este aj vsade zlava. Vrat a radsej este nekupuj, nech nejdes za dva tyzdne vracat znova.

anjelicek26
16. dec 2022

Aky bude dovod reklamacie?

zuzinka888
16. dec 2022

Urcite nie. A kto zaruci ze si nevymenila obsah nejakou jarovou vodou??

lija22
16. dec 2022

odpovedat ti neviem, lebo nechodim do kaufu, ale kludne by som sla vratit cokolvek. pytas sa mozno aj preto, lebo v tescu sa da vratit snad vsetko. chod a skus

otazne je nakolko je vzacny tvoj cas, cesta, benzin a este ist po balicek do ineho obchodu a co ak ho uz nebudu mat ;)

janka_lolo
16. dec 2022

áno dá sa, vracali sme tak lebo kúpili sme tie isté balíčky aj ja a aj dcéra tak sme jedny museli vrátiť ale samozrejme originál zabalené čiže nepoškodené, keďže šlo o pánske kazety oldspice taký súdok tak bolo vidno, že je to nepoškodené

nafka0483
16. dec 2022

Smejte sa, ale ak sa nic nezmenilo, tak ano, mozes vratit hocico.
Neverili by ste co ludia prinesli - v septembri bazen kupovany v juni, nedojedeny melon lebo im nechuti, sprchac lebo nevonia ako si mysleli a pod.
A ano kedysi sa bez slova vratili peniaze a taki spekulanti sa neriesili, neviem ci je to stale tak.

nini1978
16. dec 2022

@viestta nemyslí vážne,ďalšia fake téma....tých bludov je každým dňom viac a viac, otras
Inak... Téma Pandora a urazila som sestru...bolo aj pokračovanie?

klarissa25
16. dec 2022

@nafka0483 ano maš pravdu, aj u nas v lidli kadečo vracaju, až mi je niekedy do plaču (smiech cez slzy)

klarissa25
16. dec 2022

Baby ale ako vážne, drogeria sa rata ako spotrebný tovar, a aj v lidli môžete vratiť spotrebný tovar do 30 dni, je to aj na bločiku, niekomu to ani nenapadne, ale su kadejakí....

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klarissa25
16. dec 2022

@dreamss to zase nie 🙂 musiš tovar doniesť 🙂 v normalnom stave celý 🙂

doriiis
16. dec 2022

@dreamss ...áno,v Kauflande sa dá aj to

klarissa25
16. dec 2022

@doriiis ano ? že ten tovať čo ideš reklamovať, nedonesieš ?

doriiis
16. dec 2022

@klarissa25 ...nie,donesieš ten melón.Odkrojis z neho,nechutí ti,ideš ho vrátiť.

gemerka17
16. dec 2022

@dreamss áno môžeš, v zahraničí dosť bežné a už duplom ak je to cely melon (do ktorého nevidis), a je buď prezrety alebo nedozrety.

klarissa25
16. dec 2022

@gemerka17 tak to je jasné, ale taký napríklad ani nebudeš skušať... ale to je jedno
@doriiis

nafka0483
16. dec 2022

@dreamss Ano, mozes, ale nesmies ho zjest cely. Pan doniesol, ze ochutnali a nechuti - pozries lepku z vahy, melon skoro 5kg a on ti donesie 1kg kus, ze len ochutnali 😅

gemerka17
16. dec 2022

@klarissa25 ak je cely, musíš ho otvoriť a často krát aj vyskúšať ci je už natoľko prezrety alebo práve nedozrety. Čiže ho donesieš späť, že nie je dobrý aj keď ho otvoríš a trochu ochutnas.

morgane1975
16. dec 2022

@klarissa25 Preco? Aj 3€ je peniaz 🤪 a kto si nevazi male peniaze….. vsak to poznate 😏

dulazh
16. dec 2022

@doriiis este som to nespravila,ale velkrat som uz mala nervy.Kupis melon za 7euro a ide rovno do kosa.To sa nestalo raz.

nini1978
16. dec 2022

@gemerka17 v zahraničí dosť bežné KDE..

dulazh
16. dec 2022

@nini1978 napr. aj vo Svajciarsku som to velakrat videla/Aldi,Coop,Migros.../

nini1978
16. dec 2022

@dulazh ja len že som sa s ničím podobným v živote nestretla..
Peniaze ti v Taliansku (napr) nikto nikdy nevrati- keď už,tovar v cene za to,čo vrátiš
Ale určite keď povie ,"lebo inde stojí o 3 e menej" - vysmeju sa jej do tvare
S tým melónom? Že nechutí?
To budú asi políciu volať ,že ich obtazujes a robíš si z nich prdel

dulazh
16. dec 2022

@nini1978 tak isto nepojde s tym,ze stoji o 3 eura menej🙂Povie,ze kupila omylom atd.Vo Svajciarsku ked som doniesla reklamovat tovar ani neskumali ci je to pravda,hned vratili peniaze.Myslim v menovanych retazcoch a samozrejme reklamovala som len ozaj nefunkcny tovar.Na Slovensku je ta kvalita zla uz pri dovoze na predajnu...urcite si vies tiez porovnat kvalitu v IT a na SK