Ahojte, chcem sa opýtať na vás názor. Dnes cestujeme lietadlom domov z dovolenky. Na letisku máme auto a vodicak ma iba manžel. Posledne 2 dni na dovolenke dosť popijal v bare, keďže sa zoznámil s viacerými slovákmi, predtym nie. Myslíte si, že keď včera vypil spolu v priebehu celého dňa do 20.00h 2l piva, 8 drinky s Ouzom a 2x tequila sunrise môže dnes večer o 19.00 šoférovať? A pritom ešte vraj dnes ráno o 10tej, keďže mu nebolo najlepšie 0,1 jagermaister a 0,05ouzo. Vraj to potreboval, aby postupne vytriezvel. Čo si myslíte, môže večer o 19.00 šoférovať auto. Ďakujem za Vás názor.
Jedna vec je, čo si myslíme a druhá, či keď ho nebodaj zastavia, nenafúka zostatkový alkohol.
To nerozmýšľal, že dnes bude treba šoférovať ?
Koľko hodín bude šoférovať? Ty nemáš vodičský? Ten zostatkovy možno nenafuka ale bude ,,rozbity", možno nesustredeny, unavený, ....
Nech sa aj poriadne naje. Podľa mňa už nenafuka ale bezpečná cesta to nebude. Najlepšie keby niekde prespite a idete až zajtra. Teda predpokladám že bývate niekde ďalej od letiska
@anjelicek26 to je tak, keď sa Slováci stretnú na dovolenke. Dohovarala som mu, ale nedal si povedať. Vyzerá teraz celkom OK. Len vravel, že po raňajkách si musel trochu dať, aby ho postupne prestala bolieť hlava. Na začiatku dovolenky bol ukážkový, už asi mu bolo dlho. Cestu mame pred nami 120km. Na aute chodi denne, len sa bojím aby nenafukal. Medzitým aj dost papal.On vraví, že určite nenafuka.
Choďte sa pred jazdou dobre najesť. Nenafúka. Potrebuje si aj odpočinúť, aby sa sústredil na jazdu. V lietadle nech si pospí.
Roztrhla by som ho.. Je to nezodpovedne. Ci stretol Slovakov, ci ufonov..
Pije pravidlene aj doma? Nejaký dôvod na pitie vždy nájde?
To nie je tak, že keď sa stretnú slováci na dovolenke..
Stretáme xy slovákov a nechlastáme s nimi .
🙈
@maranco práveže nepije, keďže chodí na aute pravidelne. Podľa mňa skôr zabudol pri popijani, ze už odchádzame. Teraz vyzerá v pohode a vraví, že sa cíti úplne fajn. Tak zrejme sa alkohol v tele až tak dlho nedrží.
presne tak, to nie je o stretnuti slovakov, ale o magorovi, ktoreho mas doma...
To ci nafuka by ma trapilo najmenej (pokutu zaplati), ale trapilo by ma, ze by so zvyskovym alkoholom este soferoval...
Co si myslím? Ze by som s nim do auta nesadla. Už len tie výpary v aute, osobne by som sa asi dogrcala... A to, ze si po raňajkách musel dat, hovori za vsetko... Dúfam, ze aspoň neveziete deti...
Dobrá spotreba. 😅 A argument,že ešte aj ráno si dal, aby vytriezvel. 😅😂 To nemá chybu. 😅😂😂😂
bohynu, tieto slovenske "klin sa klinom vybija" .... ked ho bolela kotrba, mal si dat brufen a magnezko. nie si drbnut este tri stamprle. krepy ako bagandza. nafukat nenafuka, ale moze mat zostatkovy.
@gelifil manžela mam skvelého a to ze sa mu raz za zopár rokov takéto stalo neriešim. Viacej popil, porozprával sa a to je všetko. Nebehal za babami a ani nič iné. Nechcela som počuť názor na môjho manžela ale len na to, či môže šoférovať, či nemôže nafukať. Ďakujem
Nenafuka uz, ale asi mu je dnes zle ked tolko pomiesal a este let do toho.
Chúďa baba moja bolo ti treba tu písať ? Už ti robia z manžela alkoholika a neviem akého nezodpovedného ch**ja a pritom bol len na dovolenke a dovolil si vyhodiť z kopýtka … no aký to alkoholik že ?
K téme : šoférovať bude môcť … v lietadle prespí a dobre bude …
Inak vy moralistky všetky už by som vás videla ako tu sa tvárite a na dovolenke prvé k baru prechlastat celých 10 dni s prosseccom v ruke … 🙄🙄🙄
kúpte v lekárni tester na alkohol. čo iné.
nie, nie, toto nie je skvely manzel, no ale ked si toho nazoru, ze staci, ze nebehal za babami a uz skvely je, tak si uzi tu cestu 120 km v slovenskej klime 35 stupnov aktualne a jeho vyparmi.....ironia, samozrejme.....skvely manzel sa chova zodpovedne a ohladuplne, neohrozi manzelku a deti a nebude im zneprijemnovat cestu svojimi alko zostatkami, ale od rana sa bude snazit situaciu rozumne vyriesit....toto NIE JE skvely manzel
@ jaj, ale pre teba je priorita, ci nemoze nafukat, rsp. platit pokutu, nie ze vas moze ohrozit, zabit, pripadne niekoho ineho...tak potom ano, mas pravdu, je SKVELY😵
@angelous1991 prespi alebo pregrcia😉
To si na dobré miesto napísala 😂 z predošlého dňa nenafuka a dosť pochybujem, že z rána tiež...
@angelous1991 to nie je moralizovanie, ale len zdravý rozum
@angelous1991 to nie je moralizovanie. Zodpovedny clovek neriesi ci nafuka, ci nenafuka. Zodpovedny clovek riesi to, ci uz je schopny soferovat, teda ci je uplne a celkom triezvy.
Ahoj,ja by som skutočne kúpila tester a máte istotu.ale aj tak by som cestovala so stiahnutou riťou.predsa po opici sa mu bohvieko šoférovať nebude.
Predstav si,že by spôsobil nehodu on alebo niekto vpali do vás.a problém na svete , či už niekto umrie alebo minimálne má opletačky so zákonom.aj keď by nehodu spôsobil iný šofér ,on keby nafúkal..minimálne poriadny obed,večera.nech sa prespí v lietadle a radšej by som ešte počkala napr.v príletovej hale.ked aj dve hodiny.
Tak snáď nabudúce už takú hlúposť neurobí..keďže ste na ňom závislí ,keďže je šofér len on
@gelifil sedí vedľa mňa teraz v lietadle a žiadne výpary necítim a nikto sa nesťažoval ani v autobuse. Ja mu verím, vraví, že sa cíti už úplne dobre teraz, nie je mu zle, najedol sa poobede. Tak som len chcela vedieť, či nemôže nafukat, ak by nás zastavili. Nič viac.
O preboha a ďalší prúser,dúfam že nemáš zapnutý telefón, keď letíte,veď to je zakázané 😁😁
Podla mna ano, je to 9h medzi tym... ale tiez rozum, bude uplne nepouzitelny celu cestu, bude ho boliet hlava a ta aroma zo zostatkoveho alkoholu 🙄