Ahojte, rada by som sa opýtala na skúsenosti s týmto nábytkom. Páči sa mi tam totižto detská izba, ale neviem, čo je to za kvalitu a či vôbec vydrží nejaké tie detské hrátky. Môže sem poprípade napísať aj niekto, kto má skúsenosti s iným nábytkom, nielen do detskej izby. Vopred všetkým ďakujem za príspevky 🙂
@sissy27 Už som aj nad tým rozmýšľala, len škoda, že stolárov, čo poznám, sú ďaleko. Nevadí, niečo vymyslím. A jasné, že na matraci si dám záležať, lebo aj my máme v spálni kvalitný. Len skúšam všetky alternatívy a pýtam sa na skúsenosti, keď žiadne nenájdem. Ale ďakujem za pohotové odpovede 🙂
@mili7 chod do m variantu, tam kup postel, maju krasne
@celasapremenim Ďakujem, na to som ešte nenatrafila. Len škoda, že na stránke nemajú ceny, aby ma po príchode do predajne neprekotilo 🙂 Ale čo už, pôjdeme kuknúť aj tam.
@mili7 treba ist aj tak do predajne, lebo az to ta presvedci o kvalite, ked to uvidis
robia z makkych drevin, ale najviac sa mi pacia ich dubove varianty
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6419688... prosim klikni te na fotku a dajte like moc dakujem 🙂
@celasapremenim Veď jasné, manžel chcel ísť už dnes, keď som mu to spomenula 🙂 Ale je sviatok. Ja len napr. že napr. 1000,- € za posteľ určite nedám.
my sme dali za taku klasicku postel z dubu do detskej izby, ale este s jednou postelou dole vytahovacou + rosty kvalitne + dva kvalitne matrace 800 euro a teraz sa mi lubi, ze maju taku poschodovu postel uplne perfektnu pre tri deti :D
ale su tam napr. pekne smrekove postele pre deti okolo tristo pokial viem a teraz maju aj zlavy na vystavene kusy, ak ti to teda limituju financie
@futu futu a preco by sa mi mala ta foto lubi :D nie je tam vobec nic ale vobec, ani len kompozicne nie je spravne odfotena, ani pribeh nema, nic ani tuk :D:D:D
@celasapremenim Tak v podstate za dve kompletne celé postele je to dobrá cena za takú kvalitu. Ďakujem za info o cene a určite tam pôjdeme pozrieť.
@celasapremenim ten komentar čo ste mi napisala si pekne krasne ale hlavne spravne odfotte a spravte si sneho pribeh !!! a vaše nazory si nechajte na doma pre svoju rodinu a nekomentujte tu moju !!! vobec ma tie vaše dristy nezaujimaju ani TUK 🙂 🙂 🙂
kks 🙂)))))))))))))))))))))
nábytok do detskej izby by ste mali kupovať fakt nejakú overenú značku alebo od nejakých veľkých predajcoch http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/
@mili7 mobel hoff ak sa dobre pamätám je len predajca, ktorý ponúka tovar od rôznych výrobcov / dodávateľov... ale čo pozerám, tak klasika drevotrieska, výroba zrejme PL... ja osobne by som už sektorový nábytok nechcela, ale ak rátaš s tým, že o pár rokov budeš tak či tak meniť, tak je to v pohode