Ahojte, followujete niekto Mikelu? Čo si o tom myslíte? Ja mám z nej niekedy pocit ako keby sa ho trochu bojí alebo že čaká čo on povie a potom sa prispôsobí, je taký zvláštny podľa mňa
@marse tiež som ju tak vnímala doteraz, ale áno ona sa v podstate ničoho nebojí, ani pásy v aute netreba 😀
Podla mna skôr opačne 😅 ona týra jeho 😂
@natushik153 😂😂😂
Snaží sa hrať na "niečo" biznis ,prachy ,autíčko ...aký on má nákladný životny štýl chudák ....mikela nesledujem ale tá zarába oveľa viac ako on .....mna irituje že vždy najlepšia žena , najlepšia manželka ...oni dvaja a nikto viac 🤣🤣
@vera0123 a kde on vlastne pracuje alebo čo robí? Okrem predaja tých šálok teda
kto to je prosím ?
@puertorico mikela_vlcek a miri_vlcek na Instagrame (môj obľúbený internetový bizárik)
Ja ju sledujem už dlhšie , a nechápem jednej veci koľko na sebe maka , vo fitku je skoro dvakrát do dňa aj s manželom, strava tip top a aj tak vyzerá strašne , ako ja tiež niesom ideálna ani sa nevysmievam len nerozumiem že žiaden rozdiel nevidieť 🤦♀️
Uha, sympaťák od kosti ten chlap... 🤔
Uz na pohlad vyzeraju ako dvaja degeši? Prečo má niekto potrebu sledovať takéto prázdne bytosti?
@firma2211 no jedine že tá strava nie je taká "čistá" ako prezentujú, každý deň toľko cvičenia plus strava akú si fotí, to by bola už dávno vysekaná.
@stanulienkat hovorí sa tomu GP (guilty pleasure), kľudne ma odsúďte ale je to pre mňa taký bizar že to neviem prestať sledovať 😀
@stanulienkat pre to isté, prečo niekto pozerá zámenu manželiek, farmu alebo ružu. Proste si občas potrebujeme zastaviť mozog 🤣
Ja ju ako aj inych sledujem len kvoli drame. Inak mi je do smiechu z tych preexponovanych prejavov naklonnosti s partnerom na IG, kde maju vela sledovatelov. Neverim z toho ani jednemu influencerovi ani prd 😂. Tieto historianske profily ma fakt vzdy pobavia 😀
Ja ju sledujem len preto že nechápem ako môže byt niekto taký “ jednoduchý “ … Sebavedomia na rozdávanie ale rozumu teda moc nepobrala .. a najnovšie reels s tými peniazmi akože to som mala dosť čoho sú ľudia schopní 🙄😅
@lavender94 haha presne
@ndrag ale veď oni sa milujú najviac na svete 😏
@paola881 to som nevidela, musím pozrieť 😀
Mne je trošku ľúto toho jej dievčatka, prezentuje sa drahým autom a malá nemá ani pás v aute, nie že podsedák alebo sedačku.
Nezabite ma, ale tomu jej dievčatku niečo je?
@dzt že má oneskorený vývin reči
Ja som ju sledovala od sameho zaciatku hadam 5rokov,bola som medzi prvymi par ludmi na zivych vysielaniach . Prestala som ju sledovat nejaky cas potom ako sa dala dokopy s tymto muzom. Lebo prinom mi pripada uplne ,,malicka" . Ze co povie,to bude. Nakolko jej vztahy predtym nevychadzali
Aspon na mna tie storky ale hlavne zive vysielania s nim spolu ktore som este videla pôsobili
Co ti dava sledovanie tychto ludi ?
@oli18 Každý post mi zvýši inteligenčný kvocient o 5 bodov. Tebe čo dáva, že si na MK ktorý tiež niektorí ľudia považujú za nie najpodnetnejšie prostredie?
@ivik4 Tiež mám pocit že čo on povie to bude a všade s ňou chodí, na pedikúru, do solária, na bielenie, všade spolu - on si pri nej žije život snov a ona tak nejako odkvitá
To som si musela vygooglit.. tvl, toto je riadny bizar 😳
Pokiaľ mám správne info tak Volkswagen
Ešte si zabudla dodať, že aj na botox s ňou chodí 😂
@xsandrax áno tak na to som zabudla 😀 a tiež už aj live vysielania robí
Ja som skoro odpadla, keď som to videla, aspoň keby to na IG nezavesili 🙈
@xsandrax a cudne ze zrazu nepotrebuje party život, a čudné aj to, že zrazu nemá žiadne kamošky ze ked sa vydala ze sa jej otocili chrbtom
ona nikdy neposobila, že by sa niekym nechala týrať.. ta je rázna dosť