Mikela

18. júl 2023

Ahojte, followujete niekto Mikelu? Čo si o tom myslíte? Ja mám z nej niekedy pocit ako keby sa ho trochu bojí alebo že čaká čo on povie a potom sa prispôsobí, je taký zvláštny podľa mňa

marse
18. júl 2023

ona nikdy neposobila, že by sa niekym nechala týrať.. ta je rázna dosť

autor
18. júl 2023

@marse tiež som ju tak vnímala doteraz, ale áno ona sa v podstate ničoho nebojí, ani pásy v aute netreba 😀

natushik153
18. júl 2023

Podla mna skôr opačne 😅 ona týra jeho 😂

autor
18. júl 2023

@natushik153 😂😂😂

vera0123
18. júl 2023

Snaží sa hrať na "niečo" biznis ,prachy ,autíčko ...aký on má nákladný životny štýl chudák ....mikela nesledujem ale tá zarába oveľa viac ako on .....mna irituje že vždy najlepšia žena , najlepšia manželka ...oni dvaja a nikto viac 🤣🤣

autor
18. júl 2023

@vera0123 a kde on vlastne pracuje alebo čo robí? Okrem predaja tých šálok teda

puertorico
18. júl 2023

kto to je prosím ?

autor
18. júl 2023

@puertorico mikela_vlcek a miri_vlcek na Instagrame (môj obľúbený internetový bizárik)

firma2211
18. júl 2023

Ja ju sledujem už dlhšie , a nechápem jednej veci koľko na sebe maka , vo fitku je skoro dvakrát do dňa aj s manželom, strava tip top a aj tak vyzerá strašne , ako ja tiež niesom ideálna ani sa nevysmievam len nerozumiem že žiaden rozdiel nevidieť 🤦‍♀️

rude_baby
18. júl 2023

Uha, sympaťák od kosti ten chlap... 🤔

stanulienkat
18. júl 2023

Uz na pohlad vyzeraju ako dvaja degeši? Prečo má niekto potrebu sledovať takéto prázdne bytosti?

autor
18. júl 2023

@firma2211 no jedine že tá strava nie je taká "čistá" ako prezentujú, každý deň toľko cvičenia plus strava akú si fotí, to by bola už dávno vysekaná.

@stanulienkat hovorí sa tomu GP (guilty pleasure), kľudne ma odsúďte ale je to pre mňa taký bizar že to neviem prestať sledovať 😀

lavender94
18. júl 2023

@stanulienkat pre to isté, prečo niekto pozerá zámenu manželiek, farmu alebo ružu. Proste si občas potrebujeme zastaviť mozog 🤣

ndrag
18. júl 2023

Ja ju ako aj inych sledujem len kvoli drame. Inak mi je do smiechu z tych preexponovanych prejavov naklonnosti s partnerom na IG, kde maju vela sledovatelov. Neverim z toho ani jednemu influencerovi ani prd 😂. Tieto historianske profily ma fakt vzdy pobavia 😀

paola881
18. júl 2023

Ja ju sledujem len preto že nechápem ako môže byt niekto taký “ jednoduchý “ … Sebavedomia na rozdávanie ale rozumu teda moc nepobrala .. a najnovšie reels s tými peniazmi akože to som mala dosť čoho sú ľudia schopní 🙄😅

autor
18. júl 2023

@lavender94 haha presne
@ndrag ale veď oni sa milujú najviac na svete 😏
@paola881 to som nevidela, musím pozrieť 😀

autor
18. júl 2023

Mne je trošku ľúto toho jej dievčatka, prezentuje sa drahým autom a malá nemá ani pás v aute, nie že podsedák alebo sedačku.

dzt
18. júl 2023

Nezabite ma, ale tomu jej dievčatku niečo je?

autor
18. júl 2023

@dzt že má oneskorený vývin reči

paola881
18. júl 2023

@dzt minimálne zle stravovacie návyky … 🤔

ivik4
18. júl 2023

Ja som ju sledovala od sameho zaciatku hadam 5rokov,bola som medzi prvymi par ludmi na zivych vysielaniach . Prestala som ju sledovat nejaky cas potom ako sa dala dokopy s tymto muzom. Lebo prinom mi pripada uplne ,,malicka" . Ze co povie,to bude. Nakolko jej vztahy predtym nevychadzali
Aspon na mna tie storky ale hlavne zive vysielania s nim spolu ktore som este videla pôsobili

oli18
18. júl 2023

Co ti dava sledovanie tychto ludi ?

autor
18. júl 2023

@oli18 Každý post mi zvýši inteligenčný kvocient o 5 bodov. Tebe čo dáva, že si na MK ktorý tiež niektorí ľudia považujú za nie najpodnetnejšie prostredie?

autor
18. júl 2023

@ivik4 Tiež mám pocit že čo on povie to bude a všade s ňou chodí, na pedikúru, do solária, na bielenie, všade spolu - on si pri nej žije život snov a ona tak nejako odkvitá

diewcatqoo
18. júl 2023

To som si musela vygooglit.. tvl, toto je riadny bizar 😳

vera0123
18. júl 2023

Pokiaľ mám správne info tak Volkswagen

xsandrax
18. júl 2023

Ešte si zabudla dodať, že aj na botox s ňou chodí 😂

autor
19. júl 2023

@xsandrax áno tak na to som zabudla 😀 a tiež už aj live vysielania robí

xsandrax
19. júl 2023

Ja som skoro odpadla, keď som to videla, aspoň keby to na IG nezavesili 🙈

natushik153
20. júl 2023

@xsandrax a cudne ze zrazu nepotrebuje party život, a čudné aj to, že zrazu nemá žiadne kamošky ze ked sa vydala ze sa jej otocili chrbtom