„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.
Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?
Zajtra mu bude buchat NAKA na dvere.lebo to co robia drbnuti smerohlasosns atd je uz totalna drzost ....mne je na grc z nich...a este zvlast z toho atentatu budu vycuciavat co najviac diktatury a ludia maju byt ticho?? to kua kde sme sa to dostali??? brrrrr
Určite netreba byť ticho, nech na to zabudnú.
Ja len,ze DAKUJEME! Smutne,ze dobrych moderatorov odstavia a ostane tu len plevel,ktora bude hlasat to,co im nadiktuju.
Je to pan moderator.
Chcelo by to nejaku velku financnu zbierku na podporu moderatorov, ze by sme sa im pozbierali na platy, ak sa im budu vyhrazat vypovedou, alebo ak by chceli na protest podavat vypovede. Ja by som viac ako ochotne prispela.
@paradajkova no veru,ked dokazeme pre Ukrajinu vyzbierat,dokazali by sme financne aj moderatorov podporit.
Ved to bolo jasne, hned ako zahlaisli, ze konci relácia , som povedala, ze demokracia skoncila .
Bolo to brutálne. Myslím si, že my obyčajní ľudia nemáme ani len tušenie, predstavu, čo sa deje. Deje sa niečo veľmi zlé
@paradajkova jasne mohli by sme im aj sajfovcom posielat polovicu platu. Alebo aspon jemu, kym sa stane politikom za jednu nemenovanu stranu.
@nikyball zbierky funguju tak, ze kto chce prispeje, kto nie nie. Podla mna zachovanie slobodnych medii je extremne dolezite v spolocnosti, preto nemam problem preniest bremeno z jednotlivca (moderatora) na skupinu (zbierka na podporu), ak by sa taka prilezitost ponukla.
Ked tebe to nepride podstatne, tak to je uplne vpohode.
To ca sa momentalne u nas deje, sa podoba na normalizaciu, aka tu bola v 50-tych rokoch. To co nasledovalo potom zial vieme, tvrda totalita, z ktorej sme sa nevedeli vyhrabat 40 rokov. Nenechajme sa zastrasit, nesmu nam vziat demokraciu, ktoru sme si poslednych 30 rokov tazko budovali. Nechceme orbanistan ani putinizmus na Slovensku.
@betulinka1demokracia tu skoncila volbami. Hned zacali dusit vedenie Markizy ohladom spravodajstva a vedenie hned dusilo moderatorov.
🤮
Mna to práveže veľmi potešilo 🦾🤪
Demokracia dostáva na hubu, bude to tu veľmi zaujímavé ešte…
mne sa nezdá, že by ste tu mali neslobodu slova. napr. tu na MK sa slobodne vyjadrujete. MK vyznieva ako bašta opozície.
@zmrzlinka8 Ale no, každý sa tu vyjadruje podľa chuti, priaznivci koalície aj opozície aj ostatní.
@zmrzlinka8 Veru, su velke tlaky
@zmrzlinka8 neverim ze porovnavas forum s jednou zo sukromnych TV co sa slobody slova slova tyka🙈
Jedine ze mas 10rokov.
nestačím sa čudovať, že sa niekto môže z tohoto tešiť 🙏
Zrovna markiza a kovacic nehyria teda objektivnostou. Na telo je hrozna relacia, tam nemaju hostia cas normalne sa vyjadrovat.
Tlaky na televizie boli vzdy a vzdy budu.
Moj nazor.
@miroslava21 No politici neradi odpovedaju na neprijemne otazky a pravdou je, to co sme si zvolili - ani na priame otazky pravdivo odpovedat nemoze 🤷♀️
@miroslava21 Môj názor je, že v žiadnej relácii. Všetko je moderované.