Ahojte, poraďte nejaké pekne meno pre fenku 🙂 kľudne tradične aj menej tradične, ale aby sa ľahko vyslovovalo.
Mena z nasho okolia: Maxa, Linda, Axa, Trixie, Bella, Galina, Lola
My sme mali Eli (Elinka, v preukaze mala Ellen), potom sme mali Olly, ale volali sme ju Bubo (Bubino), ďalšia bola Arletta, to už je náročnejšie na vyslovovanie, ale zvykli sme si a teraz máme Petit (Peti, Petina, Petinka) 😉
Aký psík? Iné sa hodí malému strapatému a iné veľkému strážnemu 🙂 Inak mne sa strašne páči meno Vechtík 😁 to sa mi hodí pre takého orieška malého.
Máme Wendy
Minule som videla diskusiu, že ako by sa volal váš pes podľa toho čo ste naposledy jedli. Takže mne vyšla “kotletka” 🙂
ja mam Ebiku
Mali sme Enny
Cookie😂 Podla mna sa to takto neda,to musi sediet konkretnemu psovi.
Moj známi mal fenku menom Malajka, aj po 20 rokoch si to meno pamätám. Prišlo mi veľmi pekné a netradičné.
My máme Kessy
My mame Fanny 🙂 🐕🐶
Nemáš fotku psíka? Každému sa totiž to nejaké meno hodí už pri samotnom pohľade. AK by si ju sem pridala, tak by sa isto ľahšie radilo
my máme vždy len psov, ale susedia majú menšiu chlpatú, strapatú, milú fenku, miešanku všetkého, čo išlo okolo a hovoria jej Ťapka
Naša je Kira,a susedine Megan a Dona
Mali sme Daisy - kríženec border kolie. Svokra ma vlčiaka Abby, pred ňou bola Kessy a švagriná ma yorkshira Ashley 😉
My máme Adelku,ale na cvicaku bola fenka, ktorá sa volala Wifi a bolo to strašne zlaté 😁 veľmi sa jej to hodilo
@zojanka nemecky ovčiak 🙂
@gabrielkaa fuha, tak teda moja by bola fazuľka 🤣🤣
ano velmi vtipné mena tam veru povychadzali 😀
@katina02 ešte ju ani doma nemám, takže bohužiaľ inú fotku nemám :/
Pegy 🙂
Ja som mala huskačku menom Maya
hm keď pre Nemeckého ovčiaka tak nejaké také čo končí na A by som zvolila, napr Luna, Cora, Lora..
Keď som ju zbadala napadlo ma Rona. 😉 My máme Beky.
Mne sa paci Saga, Freya
Známi mali Tinu 🙂 A nezávisí to aj od toho aká to je rasa alebo tak? 🙂 Že čo sa jej tak na prvú hodí.
My sme mali Kelly nem. ovciaka. Svokra ma Miu a Dolly,ale ina rasa..
my sme mali psa (stafford) a bol Rony. Teraz by sme chceli sučku a celkom by sa nám páčilo, keby sa volala Rona alebo Romy 😉