Máte vo svojom okolí inšpiratívne ženy?

24. jún 2023

Mate vo svojom okoli inspirativne zeny, ktore sa aj napriek svojmu veku "drzia"?

lindous
24. jún 2023

Neviem čo presne myslíš pod "napriek svojmu veku sa držia", ale mám okolo seba inšpiratívne ženy v rôznom veku 🙂

zitaje
24. jún 2023

Čo tým myslíš, že sa držia? Normálne fičia niektoré. Bez ohľadu na vek.

simsalabim
24. jún 2023

Co to znamena sa napriek svojmu veku drzat? 🤔

autor
24. jún 2023

Ze sa neopustaju... a stale sa o seba staraju.

autor
24. jún 2023

A napriklad na nejakej svadbe su vo veku cca 60 rokov schopne pretancovat celu noc... (vramci moznosti, ale vzhladom na ich vek) a vyzerat na -10rokov...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lentak1223
24. jún 2023

Inak,čo sa stalo, že každá druhá tu píšete o ženách normálne už aj 30 plus ako o opustených, nešťastných, tučných, 60 tničky sa tu opisujú ako starenky nad hrobom. To vážne. Na otcovej a maminej 60tke všetci pretancovali celú noc. Ja s kolegyňami nad 50 rokov žurujeme do rána a mlade baby odchádzajú domov. Tak ja netuším, sa robí nejaký prieskum, či čo? Nedávam foto, ale už mi to nedá. Toto je moja mama, na vysokohorskej turistike, v tom čase 60 ročná.

zitaje
24. jún 2023

Nerozumiem, prečo má žena vyzerať na - 10r 🤔
Asi chápem na čo sa pýtaš, len pre mňa inšpiratívna žena nie je taká, ktorá vyzerá o desať r. mladšie, ale taká ktorá je spokojná, vyrovnaná a šťastná.

suzitok
24. jún 2023

@lentak1223 krásne napísané a nádherná žena je mamina 👍

som_ponorka
24. jún 2023

Moja mamina bude mať 58 a veru sa opúšťa. Opúšťa sa už dobrých 15 rokov. Nemá normálne kamarátky, nikam nechce chodiť, moc sa o seba nestara. Teta mala 64 a držala sa. Vyzerala o 10 rokov mladšia, zabavala sa celú noc na oslavách, chodila kade tade po výletoch. Žiaľ umrela na komplikovany zápal pľúc po covide.

marianarem
24. jún 2023

Pre mna osobne nie je nejako extra inspirujuce, ak zena vyzera o 10 rokov mladsia, ako je. Viac ma inspiruje, ak zena vyzera na svoj vek a je s tym spokojna, nesnazi sa za kazdu cenu robit zo seba mladicu a pripada si pekna taka, aka je.
Co sa tyka vykonnosti a celkoveho fungovania, tak mam neuveritelnu susedu. Bude mat onedlho 86. Zije sama vo velkom domisku a nielenze sa stara on, ale aj o kvetinove hriadky, zahradu a vinohrad. Ja 40+ s jednym dietatom mam co robit, aby sme mali aspon zakladne obriadenu domacnost, ona ma vsetko vzorne. Ciste, upratane, robi aj pravidelnu udrzbu - maluje a podobne. Okrem toho si privyraba pecenim pagacov a kolacov a chodi este aj brigadovat do vinohradov miestneho vinarstva. Popri tom je velmi spolocenska, stale s niekym zarozpravana, vie uplne o vsetkom, co sa u nas deje. Pozera stale do buducnosti - po 80ke si dala zoperovat obidve kolena, dala si urobit novu strechu na dome a ma rozne plany, co este bude robit. Je aj spoluautorkou kucharskej knihy a celkovo je takou miestnou celebritou. Obcas za nou pride aj nejaky novinar, nech povie nieco z historie, alebo o peceni a podobne. Vyslovene sa vyznamne podiela na vytvarani atmosfery miesta.

mamina7070
24. jún 2023

mna skor inspiruje inteligencia a mentalna vyzrelost ako schopnost pretancovat celu noc a tieto vizualne zalezitosti
ale tak kazdemu podla jeho gusta

babulkomale
24. jún 2023

@marianarem to je uzasne! Podla mna musi byt upirka 👍👍👍😂
Kolko rokov zije bez muza?

lentak1223
24. jún 2023

@suzitok Ďakujem. A to vôbec nemala a nemá ľahký život, ale nikdy som ju nevidela frustrovanú, vždy sa snaží brať veci pozitívne. A možno preto,aj keď to nie je typ ženy, čo chodí na kozmetiky vyzerá stále dobre. Dokonca ešte stále si nefarbí vlasy. Bude za tým aj genetika. Ale stále má plány, ciele. Aj moja 67 ročná svokrička, učí sa taliančinu, chodí po svete. Obdivujem obidve.

sulavikova
24. jún 2023

Samozrejme! Hádam sa nebudem porovnávať s influencerkami z ig, čo nemajú ani len maturitu, nieto vkus a skúsenosti.

mamina7070
24. jún 2023

vo veku 60 rokov zeny este nemaju dochodkovy vek takze normlane pracuju napr na vrcholovych poziciach v roznych spolocnostiach uradoch a pod su vedkynami profesorka i riaditelkami
vyvijaju softver liecia chorych operuju cestuju

marianarem
24. jún 2023

@babulkomale Presne neviem kolko, uz dlhe roky. My sme sa pristahovali pred 9 rokmi, to bola uz dlho vdova. Ale viem, ze jej muz este ako pomerne mlady dostal porazku a z nasledkov sa nepozbieral. Chodil, ale tak nejako pomaly o palicke a vsetko ostalo na nej plus starostlivost onho. A takto zili este 17 rokov. Odkrutila sii toho fakt dost a ta jej vykonnost je neuveritelna.
A este na margo toho vyzoru treba povedat, ze tato zena sa vobec nesnazi o nejaky mlady vyzor. Vyzera ako babka, chodi v zastere a krojovej satke, vlasy uplne sive, hovori o sebe ako o babke. Proste je spokojna s tym, co je.

ckocka
24. jún 2023

To už je nejaká obsesia.

autor
24. jún 2023

@mamina7070 To je super. Ale tie zeny maju aj zaujem od muzov? Vo veku 60...?

mamina7070
24. jún 2023

samozrejme a preco by nemali nechapem moja mama vdova ma v case od 60 tky uz asi 5 priatela v poradi
nechapem takymto otazkam asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku😂

autor
24. jún 2023

@sulavikova Influencerky nie su temou tejto debaty, cele si to nepochopila.

sulavikova
24. jún 2023

Majú! Moja mama má kvetinárstvo. Tých nápadníkov by kľudne mohla zabíjať kvetináčmi. Číta krimi, tak vy sa to hodilo do profilu. Má sexi postavu, je finančne nezázvislá, závidí jej skoro celá dedina. Cestuje po svete etc.

autor
24. jún 2023

@mamina7070 Ja asi nie, ale ty urcite. Sikulka. 😂

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2023

Autorka, a Ty sa drzis na svoj vek ako?

sulavikova
24. jún 2023

Sa mi páčia tieto “ženy”🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Kks.ani podpísať sa to nevie, ale svetonázor ako riaditeľka zemegule. Fuj!

autor
24. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl Snazim sa. A mam okolo seba zeny ktore ma dost inspiruju. A ty?

autor
24. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl A ako? Zdrava strava, pravidelny pohyb, pozitiivne nastavenie.

dskjhfdlkdjhl
24. jún 2023

Dakujem za opytanie, ja sa drzim a tiez mam okolo seba inspirativne zeny😉 A kolko mas rokov?

mamina7070
24. jún 2023

ano ja som v pracovnej oblasti uspesna 😉

babulkomale
24. jún 2023

@marianarem preto sa pytam lebo takmer vsetky alebo teda vsetky zeny ktore som ja osobne poznala ( nejde o statistiku, pisem osobne) a dozili sa vela rokov aktivne, uz desatrocia nemali chlapov po boku. Ani nie stare dievky, skor vdovy a rozvedene. Uz desatrocia si to vsimam a je to zaujimave.