Ahojte, termín pôrodu pripadá práve na moje narodeniny. Je tu niekto taký, kto má spoločné narodeniny s dieťaťom, manželom alebo s niekym z rodiny, pravda ak nejde o dvojičky?
Ja mam naraz so sestrou (6r rozdiel) a starsi syn ma zas naraz s manzelom☺. Usetrime na tortach👍
moje starsie deti maju v jeden den s rozdielom 3r
Moja sestra porodila dcerku v den svojich narodenin 🙂
ja s manželom
Mne sa narodil syn presne keď som mala 24. Krasny darček 😊 (na manželove narodeniny som zistila, ze som tehotná)
Moje deti sa narodili v jeden den s rozdielom 8 rokov.
ja mam termin den po mojich narodeninach, keby to tak na ne vyšlo, bolo by to ešte krajšie
Ja som strašne chcela nevyšlo. ..Potom som mala termin na meniny ani to nevyšlo
Ja som mohla mat z dcérou v deň mojich narodenín ale už som nevydržala priviedli mi ju na svet deň pred sekciou 😃
my sme sa s manželom narodili v jeden rok aj den 🙂 je prakticky asi o 23 min starší ako ja 🙂
moj syn sa narodil na moje 24te narodeniny 🙂 vzdy oslavujeme teda spolu, ale oslavu vzdy chystam jemu a som tak v ustrani, uz po 30 ma to tak nebavi oslavovat :D a mam priatelku, ktorej dvaja synovia maju narodeniny so svojim otcom, takze tam je trojita oslava 🙂
Je to normalne, nie si prva, ktorej sa to moze stat 🙂 Myslim, ze je to super, lebo aspon netreba dve oslavy ale staci jedna 🙂
@ilena
1) u nás v rodine je to unikát,lebo dcéra sa mi narodila na narodeniny mojej mamy a zároveň moje meniny..(3v1)
2) druhá sa narodila na narodky môjho otca
3) neter na meniny moje dcéry
4) švagrine sa narodili dve deti v jeden deň s rozdielom 8r. a zároveň na deň ich sobáša ( 4v1)
kalamita 😀
Ja s manželom mame rozdiel 5 dni a dcéra s dedkom majú týždeň rozdiel v dátume narodenin. Oslavujeme spolu.
Moja dcera a moja mama maju narodeniny v jeden den. Syn ma skoro narodeniny s mojim otcom (rozdiel tyzden)
U nas sestra so synovcom (jej syn) a neterou
Ahoj, moja druhá dcérka má narodeniny so mnou 2.juna, termín som mala 7.juna ale keďže plánovaná sekcia tak som si vybrala.rodina ma aj trochu odhovárala ale ja som chcela a teraz ma mrzí že nemá aj meno po mne.Mame medzi sebou akési zvláštne puto, aké som u staršej nemala (bude to aj povahou) a keď je tvrdohlavá tak sa jej vždy smejem že je ako jej mama.🙃
Ahojte.moja dcerka sa narodila na moje narodeniny, na 30-ku, mala som sekciu planovane, ale to bola iba nahoda, ked moj gynekolog hladal vo svojom notese termin na sekciu.Prave boli moje narodeniny, odvtedy spolu oslavujeme samozrejme.Najkrajsi darcek som mala vtedy.
Ja pri prvej termin 28.maj a porod zacal presne o polnoci z 26 na 27. Postupoval rychlo ale skoncil akutnou sekciou takze narodky mame 27 maj obe. A syn mal termin na manzelove narodeniny ale to uz bola planovana. Sekcia necakali sme kym sa porod zacne ale naplanoval sa o dva tyzdne skor 38+0tt mozno keby to nemusela byt sekcia by sa trafil na manzelove narodky 😁
Medzi mnou a sestrou je presne rok. Až kým sa sestra neodstahovala v 19, sme oslavovali stále spolu, v puberte aj zvlášť s kamarátkami. A medzi mnou a synom je 5 dní. Ale týždeň pred mojimi narodkami a týždeň po nich oslavuje aj moja ďalšia sestra, švagor a aj môj už nebohý starký.
Ja s manželom máme rovnaký mesiac aj rok (rozdiel je len 5dní) 😊
Baby, to ste na tom super, mne svokra vyratuva kedy kto z rodiny zomrel v den narodenin mojich deti 😱...
moj manžel je odo mna o 10dni mladsi a deti mame narodene v jeden den s rozdielom 2 rokov
a vsetci mame v den narodenia cislo 9😉
Moje obidve svokry su narodene uplne rovnako dcera 6dni pred muzovymi narodeninami a ja 3dni po otcovych nar.Inac moje deti maju zaujimave datumi narodenia
25.5
18.8
24.4
môj syn a môj manžel - rovnaký deň, iný rok🙂
mala som termín na svoje 30-te narodeniny ale vyšlo to o deň skôr. Napriek tomu oslavujeme spoločne s dcérkou ale on máva vždy aj zvlášť oslavu pre svoje kamošky.
obe moje dcery aj manzel maju narodeniny v rozostupe jedneho tyzdna. oslavu mame jednu obrovsku.. sice na viac krat, lebo zvlast spoluziacky zvlast rodina, zvlast rodinni priatelia, ale odbijeme si v priebehu jedneho vikendu a mame pokoj..
Syn 15.2. Ja 16.2. Dcera 20.2. 😃 oslavime vsetko v jeden vikend a super 😉
ja som sa ocinovi narodila na jeho 27.narodeniny, moja sestra sa narodila na moje meniny 🙂
Moja prva dcera s mojim bratom a druha dcera s muzovou sestrou 😊