Ahojte máte niektorá skúsenosti s týmto obchodom? ja som tam nakupovala dvakrát a dnes mi prišiel tovar a opäť ho musím reklamovať 😝 buď mám takú smolu alebo je to "šit" obchod 😒
@majka_3 ahoj, no prvýkrát som objednala 12 dielnu sadu do postieľky a poslali mi trochu inú bez upozornenia a obliečka na vankúšik bola natrhnutá tak asi po 5 telefonátoch a mailovaní mi poslali novú no a tentokrát som objednala stoličku malej na papanie a nové obliečky 2 dielne a keď sme to dnes vybalili tak: na sedáku stoličky roztrhnutá koža, a 3 drevené časti doškriabané a dorýpané 😝 no a keď som rozbalila obliečky tak na paplónik je tak našitý zips že sa s ním nedá manipulovať, proste na jednej strane je našitá látka tesne pri zipse a zase také natrhnuté "očko" ... 😒 no proste des....tak som sa na tú stoličku tešila a toľko sklamania dnes ☹ zase som im to všetko nafotila a poslala a v pondelok im to všetko vraciam takže si vieš predstaviť ako ma to štve 😠
@makalka165 fuuuu.....no tak to si ma nepotesila.... 😒 😒 😒 😒 😒 teraz bude strach to objednat..no hadam najdem niekde inde taku aj za dobru cenu.... hmmm... 😒 verim ze to dokaze cloveka dobre nastvat..a teraz zasa vybavovat reklamaciu..co..hmm hruuza ... mali by si davat pozor na to... 😠 😠
@makalka165 dobré stránky sú prenasedeti.sk predeti.sk .kojenecke-obleceni.eu
zo všetkých stránok som už objednávala a bolo to bez problémov a kuriér mi doniesol veci až domov...
@majka_3 no práve, to vybavovanie je horzné ale mám aj dobré skúsenosti s inými stránkami. Neviem akú chceš postieľku ty ale ja som si obejdnáva tú od Klupš Safari so žirafkou aj komodu zo stánky babyborn.sk a som s nákupom spokojná no a teraz som chcela pre maličkú takú istú Safari stoličku na papanie a tam ju mali najlacnejšiu tak som si myslela že ide o ten istý výrobok tak je jedno kde to kúpim ale asi som sa mýlila 😠 no v každom prípade dúfam že ta reklamačka sa rýchlo vybaví lebo už tú stoličku fakt potrebujem 😕
@lucia.kl ahoj, dík za tipy, ja mám vyskúšanú stránku babyborn a aj na tú perinbabu som čitala dobré recenzie tak som myslela že to bude v poho ale bohužiaľ 😒
@makalka165 presne hentu safari som chcela aj ja..len som si to rozmyslela preto lebo mam nabytok vo farbe buka..tak potrebujem postielku vo farbe buka alebo podobnu vybrala som tuto
http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/postiel...
no ale neviem budem moc rozmyslat ci objednat..vies mozno aj ano....budem ju objednavat ked budem v 5 mesiaci a do 9 mesiaca budem mat cas vyreklamovat 😀 😀 😀 ale ved este uvidim...
@majka_3 ahoj, aj táto je pekná, mne sa zase veľmi hodila tá safari. budem ti držať palce aby ti prišla v poriadku, predsa len sú to trampoty potom to riešiť a ešte ak sa tešíte na bábo 🙂 ozaj aj ja som rodila v decembri a objednávala som v novembri :D
@makalka165 vies sme sa s drahym rzhodli ze si pokupime vsetko postupne 😀 nechcem to nechat na poslednu chvilu 🙂 tak sa tesime a budeme nakupovat.... a preto tak skor keby naaaaaaaaaaaahodou sa vyskitne problem aby sa to do decembra stihlo 🙂
a dakujem snad pride v dobrom stave uz ked ju objednaam 🙂
@makalka165 ja som objednávala odtial len kočiar, minulú zimu a nemala som problémy 🙂
@majka_3 jasne, my sme sa predtým sťahovali preto sme zariadzovali tak neskoro 🙂 tak dúfajme že v tvojom prípade bude nákup v tomto obchode bezproblémový 😉
@vefi89 no tak to asi len ja mám takú smolu 😝
@makalka165 aj ja som tam raz objednavala 2 zavinovacky a sadu do postielky a nikdy viac...farby uplne ine ako na obrazku,a ked som vyprala tie obliecky-boli snehovo biele a modrozltou potlacou,prala som na 30 a s tekutym detskym praskom a modra farba pustila tak ze s tych obliecok mam handry na okna 😠 😠 😠 a boli dost drahe a zavinovacky ani nehovorim 🤐 zosite dokriva,nitky trcali z kazdej strany...mne to pripadalo ako nepodarky vyradene z predaja 😠
ja som odtial objednavala sice iba epi-no, ale bola som spokojna. resp. bezproblemove a rychle dodanie tovaru. 😉 sadu do postielky som objednavala z inej stranky, vopred ma upozornili ze dodacia doba je 3 tyzdne. po troch tyzdnoch tovar prisiel, ale zabudli poslat moskytieru (resp. namiesto moskytiery im dadavatel zaslal baldachyn) takze stava sa aj inde, nepotesi to, ak na nieco dlho cakate a potom to nepride komplet, ale co uz. co sa tyka kvality a vzhladu, pri internetovom nakupovani je to vzdy trochu riziko. vacsina detskych veci (nabytok, obliecky, atd.) je dovazanych z polska, takze tak. je to uz len na svedomi majitela e-obchodu, akych dodavatelov si zazmluvni..
@silvia.t no tak to máme podobnú skúsenosť 😝 mám taký pocit že tento obchod predáva poľské nepodarky 😠
objednavala som odtial plastenky na kocik kedze k mojmu nebola a inde som nikde nenasla taku co by sadla a bolo to o.k nie je uplne ze na milimetre presne posita na stranach ale to zalezi na vyrobcovi + je to plastenka 😉 inac dodanie vpohode aj ustretovost co sa jednania tyka, druhu plastenku som priebezne doobjednavala a nebol problem... poslali sa peniaze este raz, poslali novu fakturu na mail a prisli mo obe naraz... 😉
ahojte,
ja som odtiaľ objednavala tiež sadu do postielky,poslali mi inú,akože náhradnú,lebo tú práve nemali,čo ma dosť zaskočilo,mohli mi aspoň oznámiť,čo posielajú,ale som ju nakoniec nechala...a na tom sáčku bolo písané po poľsky,tak si myslím,že to sú poľlské výrobky 😒
Mám odtial postielku aj kočík a všetko bolo a je v poriadku.
tiez sa chystam objednavat......kolko ludi, tolko skusenosti a nazorov....len co budem mat tovar doma, pridam info, ako som dopadla.
@lucula73 presne tak , aj mne poslali prvýkrát inú súpravu bez upozornenia a tentokrát takú akú som chcela ale vadnú 😒
@marikac @majka_3 ahojte, tak dnes mi konečne dorazil vyreklamovaný nový tovar 🙂 tiež sa na ňom našlo pár chybičiek, to je hold ten poľský tovar ale už to neriešim 😝 stolička je zložená, síce kým ju priateľ zložil tak trochu ponadával keďže návod bol v poľščine 😀 takže po zhruba mesiaci mám svoj tovar, dúfam že poslúži ale z tohto obchodu už nakupovať určite nebudem 😖
dnes mi prisla objednavka z perinbaby......nebola sice uplna,ale uz som nechcela cakat dalsie 2t za chybajucim tovarom, aj tak som cakala viac ako 2t na toto co prislo. S tovarom som spokojná, teda v ramci normy....aj ked nie je to chybou predavajuceho , ale vyrobcu, ze nieco co uvadzaju ako 100 % bavlna, bavlnu nevidelo ani z dialky 😀 😀 😀
ak by som to mala zhrnut-nakupila by som tam znova 😵
inak komunikacia OK-info nechybalo....len ten drzy kurier DPD,...... 😠
my sme si cez perinbabu kupovali postielku so zirafkou - boli sme si preto osobne v Bratislave- bez objednavky, s postielkou aj sluzbami sme boli spokojni
ja som tam asi v novembri kupovala matrac do postielky..bola som pre to osobne...a bezproblemov 🙂)) kamarataka tam kupovala drziak na baldachyn...a tiez bezproblemova komunikacia a tovar tiez OK 🙂
Z internetoveho obchodu perinbaba sme si toho objednavali viac, naposledy bicykel pre synceka - poradili, promptne vybavili, tovar bol dodany v poriadku, boli sme velmi spokojni. Ja mozem odporucat 🙂 Pekny den.
ahojte...ja som si z perinbaba.sk objednávala nedávno. na moje sklamanie prisiel iny tovar, ako som chcela...napisala som im, tak mi ponukli ze mi tovar bezplatne vymenia- avsak v neporusenom obale-co sa neda kedze ked chcem tovar vidiet,musim obal otvorit,a teda porusit. nakoniec mi ponukli,ze si pri dalsej objednavke mozem uplatnit zlavu ubohe 3% z ceny nakupu... uz si odtial asi neobjednam, bola som sklamana.
ja pridavam zle hodnotenie cakanie vyse troch tyzdnoch z modrej trojkolky mi prisla zlta , uloemny plast a dorucenie nie kurierom ale susedom
@makalka165 Ahoj ja skusenost nemam ale tiez by ma to zaujimalo..chcem objednat postielku s tej stranky.. 🙂 co si objednavala? a aky ti prisiel tovar? poskodeny ..alebo sa rychlo pokazil... hm??