Máte nejakú netradičnú vlastnosť ktorá je v populácii zriedkavá - ktorú má menej než 4% populácie ?
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke :D
@tomas123456789b inak všetko čo je ľudské je normálne, takže nerobia nič výnimočné
Všetko čo si napísal nie je vlastnosť. Vlastnosť je niečo úplne iné.
@1ryba vlastnosť/vec fakt neviem ako inak som to mal nazvať.... sorry nemám vysokú školu pedagogiky.
To je zaujimava tema. Aj tvoje gastro preferencie.😁
Nepijem alkohol vôbec žiadny.Otuzujem sa tiež.Uz roky sa sprchujem studenou vodou.A neviem luskat🤷🏻♀️
@tomas123456789b Tie 4% tam máš naschvál?
Ešte odpoveď na tvoju otázku: áno, mám "vlastnosť", ktorú má podľa štatistiky cca 0,1% populácie. A teraz čo?
Mám rada surové droždie.. je to netradičné alebo je tu viacero takýto čudákov? 🤣
Možno, ale nie som si toho vedomá, skôr nie, ale možno niečo z tých stravovacích návykov, o ktorých si ja neuvedomujem, že sú divné 😅...no a minimálne s tým alkoholom by som bola povedala, že to je určite viac percent, klikla som pre zaujímavosť nejakú prvú štatistiku čo vybehla (zdroj neoverujem) - Európa 2019, cca 26% abstinentov, v moslimských krajinách to budú tiež úplne čísla.. s otužovaním a sexuálnym životom by som tiež tipla vyššie percento, hľadať sa mi nechce a lýtka veru neviem či niekto porovnával 😂 ... ale ten segedínsky s ryžou, to ti nechám 😂... no a keď hovoríš o tých 4%, tak mi napadlo ako sa voľakedy s týmto percentom spájala LGBT komunita 😅
Hnusia sa mi gumové medvedíky. Nedala by som ich do úst ani pod nátlakom. Rovnaký hnus ma potom už trasie len z asketických asexualov. Just saying. 😇
neviem,žeby som mala nejakú čudnú "vlastnosť"
Nepijem kávu, žiadnu, nikdy.
@tomas123456789b Takmer vzdy mam pravdu a veci, ktore predpovedam, sa udeju v obdobi, ktore prorokujem 😋😄
ani jedno z tvojich uvedených nie je vlastnosť.
Ja mam zase rada všetko rovnaké. Rovnaké uteráky, vešiaky, rovnaký nábytok v celom dome. A všade kde chodím, myslím návštevu, nosím papuče. Vacsinou si beriem svoje.
@biba_18 ja som pochopila že farbu, odtieň...
@deti95060810 😂🤦♀️
@egonsk rovnako mam vzdy pravdu
a som nadpriemer - statisticky vraj v 1% populacie 🤷🏼♀️
@tomas123456789b velke lýtka bez cvičenia a teda geneticky ma veľmi veľa ľudí a určite to nie je pod 4%
Ale skúsim aj ja som vyssia ako obidvaja rodičia a to som zena, koľko % zien to takto ma? 😂
A ďalšia veľká abnormalita, mám kratke nohy a veľmi dlhy trup, dokonca masér povedal že to je najdlhší ženský trup aký ledy videl a k nemu mám neprimerane kratke ruky (upresnim): keď som vo fitku a sedím na stroji tak na žiadnom nedotiahnem na úchyty 💀😂
Som hypersenzitívna INFJ osobnosť. Vraj je to tak 1% populácie či koľko. Takže v podstate zjavne celá moja osobnosť a vnímanie sveta je netradičná 😁
Celý rok spím s ponožkami ale musia byt stiahnuté pod pätu
@tomas123456789b ja sa sprchujem studenou vodu už skoro tridsať rokov,alkohol nepijem ale že žiadny no aspoň 25rokov ,nefajčím celý život,nepijem kávu celý život,pijem džús s kolou,zohnem len posledné články všetky prstov na rukách a ja si myslím, že všetko čo robím ja alebo nerobím,robí určite strašne veľa ľudí