Máte nejakú netradičnú vlastnosť, ktorá je v populácii zriedkavá?

tomas123456789b
7. okt 2024

Máte nejakú netradičnú vlastnosť ktorá je v populácii zriedkavá - ktorú má menej než 4% populácie ?
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke :D

minenkak
7. okt 2024

@tomas123456789b ja sa sprchujem studenou vodu už skoro tridsať rokov,alkohol nepijem ale že žiadny no aspoň 25rokov ,nefajčím celý život,nepijem kávu celý život,pijem džús s kolou,zohnem len posledné články všetky prstov na rukách a ja si myslím, že všetko čo robím ja alebo nerobím,robí určite strašne veľa ľudí

minenkak
7. okt 2024

@tomas123456789b inak všetko čo je ľudské je normálne, takže nerobia nič výnimočné

1ryba
7. okt 2024

Všetko čo si napísal nie je vlastnosť. Vlastnosť je niečo úplne iné.

tomas123456789b
autor
7. okt 2024

@1ryba vlastnosť/vec fakt neviem ako inak som to mal nazvať.... sorry nemám vysokú školu pedagogiky.

stanulienkat
7. okt 2024

To je zaujimava tema. Aj tvoje gastro preferencie.😁

doriiis
7. okt 2024

Nepijem alkohol vôbec žiadny.Otuzujem sa tiež.Uz roky sa sprchujem studenou vodou.A neviem luskat🤷🏻‍♀️

h2
7. okt 2024

@tomas123456789b Tie 4% tam máš naschvál?
Ešte odpoveď na tvoju otázku: áno, mám "vlastnosť", ktorú má podľa štatistiky cca 0,1% populácie. A teraz čo?

buberova
7. okt 2024

Mám rada surové droždie.. je to netradičné alebo je tu viacero takýto čudákov? 🤣

doriiis
7. okt 2024

@buberova ...nie si sama.😆 Babka vždy tvrdila,že od droždia ti narastu veľké prsia😄

lindous
7. okt 2024

Možno, ale nie som si toho vedomá, skôr nie, ale možno niečo z tých stravovacích návykov, o ktorých si ja neuvedomujem, že sú divné 😅...no a minimálne s tým alkoholom by som bola povedala, že to je určite viac percent, klikla som pre zaujímavosť nejakú prvú štatistiku čo vybehla (zdroj neoverujem) - Európa 2019, cca 26% abstinentov, v moslimských krajinách to budú tiež úplne čísla.. s otužovaním a sexuálnym životom by som tiež tipla vyššie percento, hľadať sa mi nechce a lýtka veru neviem či niekto porovnával 😂 ... ale ten segedínsky s ryžou, to ti nechám 😂... no a keď hovoríš o tých 4%, tak mi napadlo ako sa voľakedy s týmto percentom spájala LGBT komunita 😅

vroni
7. okt 2024

Hnusia sa mi gumové medvedíky. Nedala by som ich do úst ani pod nátlakom. Rovnaký hnus ma potom už trasie len z asketických asexualov. Just saying. 😇

minenkak
7. okt 2024

@lindous veď on asi chcel tými 4% hlavne tu homosexualitu naznačiť

lindous
7. okt 2024

@minenkak no ale ani to neviem či je aktuálne číslo, osobne by som tipla, že tiež stúplo, keďže sa to stáve stále menším tabu a viac sa o tom hovorí ... 😅

rozculena
7. okt 2024

@buberova čo je na tom čudné? Doporučuje sa to na doplnenie vitamínov skup.B.Tiež mám rada.

rozculena
7. okt 2024

neviem,žeby som mala nejakú čudnú "vlastnosť"

minenkak
7. okt 2024

@lindous len autor sa asi ešte nedozvedel že je to isto iste vyššie číslo a ide si stále tie štyri percentá 😂

tilly
7. okt 2024

Nepijem kávu, žiadnu, nikdy.

egonsk
7. okt 2024

@tomas123456789b Takmer vzdy mam pravdu a veci, ktore predpovedam, sa udeju v obdobi, ktore prorokujem 😋😄

merlinja
7. okt 2024

ani jedno z tvojich uvedených nie je vlastnosť.

biba_18
7. okt 2024

@lindous v holandsku je homo a bi je vyše 12% podľa nejakého výskumu…

rozculena
7. okt 2024

@egonsk tak sme dvaja....až na to,že keď som niečo prorokovala,nevedela som kedy sa to stane,ale netrvalo to dlho

lasona
7. okt 2024

Ja mam zase rada všetko rovnaké. Rovnaké uteráky, vešiaky, rovnaký nábytok v celom dome. A všade kde chodím, myslím návštevu, nosím papuče. Vacsinou si beriem svoje.

biba_18
7. okt 2024

@lasona 👍 v každej izbe máš manželskú posteľ 😲

deti95060810
7. okt 2024

@biba_18 ja som pochopila že farbu, odtieň...

buberova
7. okt 2024

@rozculena len mi to prišlo čudné lebo nikto z okolia to neje 🤣🤣 keď sme sa o tom tak bavili

biba_18
7. okt 2024

@deti95060810 😂🤦‍♀️

kaktusik007
7. okt 2024

@egonsk rovnako mam vzdy pravdu

a som nadpriemer - statisticky vraj v 1% populacie 🤷🏼‍♀️

spanielka44
7. okt 2024

@tomas123456789b velke lýtka bez cvičenia a teda geneticky ma veľmi veľa ľudí a určite to nie je pod 4%

Ale skúsim aj ja som vyssia ako obidvaja rodičia a to som zena, koľko % zien to takto ma? 😂

A ďalšia veľká abnormalita, mám kratke nohy a veľmi dlhy trup, dokonca masér povedal že to je najdlhší ženský trup aký ledy videl a k nemu mám neprimerane kratke ruky (upresnim): keď som vo fitku a sedím na stroji tak na žiadnom nedotiahnem na úchyty 💀😂

wolf_
7. okt 2024

Som hypersenzitívna INFJ osobnosť. Vraj je to tak 1% populácie či koľko. Takže v podstate zjavne celá moja osobnosť a vnímanie sveta je netradičná 😁

martanagy
7. okt 2024

Celý rok spím s ponožkami ale musia byt stiahnuté pod pätu