Manžel počuje divné zvuky

tomili
14. feb 2018

Ahojte. Vie mi prosím niekto poradiť, čo sa deje v dome v ktorom žijeme asi 17rokov.
Manžel už asi tri mesiace počuje tlmený zvuk vyhrávania na gitare vždy v čase okolo 21:30h len v obývačke, počuje melódiu, ktorú vymyslel syn a tú melódiu si syn vybrnkáva vo svojej izbe počas dňa. Zozačiatku manžel vybehol do detskej za synom, či nehrá o takom čase na gitare, prípadne príde za mnou do spálne, či počujem zvuk gitary. Nepočula som ju v spálni a chlapec nikdy o takom čase nehrá na gitare. Prípadne už spí v tom čase.
Až do včerajšieho dňa, kedy som sa pozabudla na čas a ostala som s manželom v obývačke. Bola zapnutá TV a obaja sme niečo hľadali na mobile. Vtedy som začula tlmené vybrnkávanie na gitare, ktoré vychádzalo za obývacou stenou(obvodový múr), pozrela som sa na hodiny, ktoré ukazovali čas 21:31h, ostala som ako obarená, manžel vypol zvuk v TV a obaja sme počuli tú melódiu. Trvalo to cca 30 sekúnd.
Neschopná slova a zimomriavky na celom tele. Vybehli sme sa synom, ktorý spokojne spal.
V noci som zaspala o 3.hod nadránom - s podozreniami, obavami........
Viete mi prosím poradiť kontakt na niekoho, aby som sa dozvedela o čo ide?
Ďakujem.

nika_17
14. feb 2018

Neporadim,ale mam zimomriavky aj ja teraz...

erickatt
14. feb 2018

Vysvetiť dom, . Co bolo na pozemku pre vami? Babka, dedko nezomrel vam niekto co mal syna rád??

tomili
autor
14. feb 2018

@erickatt Všetci žijú. A dom je prastarých rodičoch.

erickatt
14. feb 2018

Ešte ma napadlo, my sme mali korelu. Vedela zapiskat melodiu co par krat počula. No hoci kedy cez den. Nie v presne rovnakú hodinu

tomili
autor
14. feb 2018

@erickatt Doma nemáme žiadne zvieratko. Neviem si to vysvetliť, preto hľadám nejakú pomoc tu na internete.

erickatt
14. feb 2018

@tomili brrr😀. Choďte za kňazom a poproste ho. Ako keby je leto, straky vedia napodobniť zvuky.. teraz neviem ci su neni zazimovane.

jasminet
14. feb 2018

ja trepnem blbost, ale... nenahraval si syn tu pesnicku na nieco - telefon, budik(?), cokolvek a nepusta sa to v rovnaky cas stale - ze na to zabudol alebo tak?

nika_17
14. feb 2018

@erickatt straky behaju aj teraz,ale pochybujem,ze vedia kolko je hodin 😉

tomili
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tomili
autor
14. feb 2018

@nika_17 Si ma pobavila 🙂

erickatt
14. feb 2018

@nika_17 sak toto.

jasminet
14. feb 2018

@tomili a pocuje to uplne kazdy den o tom case?

petruska222
14. feb 2018

Bože to je ako z amerických hororov...asi by som sa po...

anonymka11
14. feb 2018

Už len keď to čítam mám zimomriavky po celom tele nie to ešte zažiť manžel to počuje každý deň? Ako dlho sa to už deje? Ty si to včera počula prvý krát? Nikde inde v dome to nepočuť? Presne má napadlo to čo tu už jedna pani písala že či sa ťa melódia niekde nenahrala napr mobil alebo budík a je to nastavené tak že sa to každý večer o tom istom zase púšti

tomili
autor
14. feb 2018

@anonymka11 manžel to počuje už dlhšiu dobu (cca 3 mesiace - už je nejak nad vecou...), ale ja po včerajšej skúsenosti som zamrznutá od hlavy až po päty - bojím sa. Počuli sme to zatiaľ len mi dvaja. Prišla som dnes domov, odchytila som syna a povedala som mu aby mi zahral na gitare. Zimomriavky som mala až na lícach.... Povedala som mu, že dnes bude večer v obývačke s nami. Som zvedavá či bude počuť to čo mi.

ankare
14. feb 2018

V skupinke Akty X sú kočky, ktoré Ti poradia. Sú tam zienky, ktoré vidia a vedia viac než my. 😊

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
6699333
14. feb 2018

To som aj ja zvedavá

hulica
14. feb 2018

no ja by som asi nezaspala týždeň a nie že do 3 do rána. ja by som asi šla za kňazom nech vám vysvätí dom. a ste si istý, že si z vás syn nerobí srandu?

dominika6
14. feb 2018

@tomili za 3 mesiace ste si neodchytili syna aby nemal pri sebe na spanie mobil? môže mať tú melodiu ako sms,mail,budík atd atd..
alebo byť v tom čase u neho v izbe aby nechytil náhodou gitaru do ruky..je xy možností..
dnes si to odsledujte počkajte všetci 3 na gauči a čakajte..daj vedieť ako to dopadlo..

siska012
14. feb 2018

preboha... Ja milujem horory ,ale keby sa mi toto stane doma .... neviem, neviem

tomili
autor
14. feb 2018

@dominika6 Manžel všetko preveril, nevieme si to vysvetliť. Syn si nerobí srandu. Ten zvuk ide len z jedného miesta a to za obývacou stenou. Za obývacou stenou je obvodový vonkajší múr. Inde v dome ten zvuk nepočuť. Prehľadala som všetky poličky, pozrela sa i za skriňu a NIČ. Preto hľadám pomoc.

nice202
14. feb 2018

@ankare das mi prosim link na skupinu?

nika_17
14. feb 2018

Tak synovi vecer zobrat mobil aj gitaru,aby sa to teda vylucilo...

hettinka
14. feb 2018

@tomili syn si asi nahral brnkanie na mobil a pusťa si to

monikamama
14. feb 2018

hladajte logicke vysvetlenie a nie hlupe. ked verite na duchov tak si skuste predstavit ako nieco bez mozgu bez nervov bez nicoho vie hrat melodiu??? naozaj?? 😀 dufam ze coskoro na to pridete a rucim vam, ze to nebude nic nadprirodzene. ( a ak ste veriaci skuste si aspon raz! precitat bibliu)

2zuzanka2
14. feb 2018

No ja by som asi zosedivela ale tiež má napadá ci si synator neutahuje deti su v tomto vytrvalé,ja by som spolu so synom sedela v izbe a počúvala

jankalukasova
14. feb 2018

no... ja k tomu poviem len jedno... mali sme podobný problém.. v prenajatom byte...vždy o 23:00 sa ozvala čudná melódia.. šlo ma poraziť... ozývalo sa to z kúta za sedačkou ale bolo za ňu aj pod ňu veľmi dobre vidieť... no po mesiaci cca to prešlo... potom som niečo robila na sedačke a medzi sedák a opierku mi zapadli nožnice... takže zapadli do vnútra sedačky... ako som ich tam hľadala len rukou, vytiahla som takú tú síce novú ale úplne jednoduchú nokiu.. ktorú keď človek nepoužíva vydrží jej baterka aj niekoľko týždňov... a keď som ju zapla, nebola v nej simka ale bol v nej nastavený budík.. niekomu tam zapadla tak ako mne nožnice...

tomili
autor
14. feb 2018

Dievčence všetko sme vylúčili, čo sa dalo, uvidíme ako to bude pokračovať, ale nie je mi všetko jedno.

monikamama
14. feb 2018

@ankare ktore bud potrebuju odbornu pomoc alebo z toho nieco maju. 😉