Mam od puberty metlickove zilky na nohach, na par miestach vyraznejsie. Vzdy mi to velmi vadilo, nosila som sukne najradsej len v chladnejsom obdobi s pancuchami, v lete len uplne dlhe alebo dlhe vzdusne nohavice.
Myslela som si ze s takymi nohami nemozem chodit naholo.
Ale ked boli horuce leta, obcas som si dala suknu po kolena ale natierala som sa samoopalovakom alebo nejakym body mejkapom.
Ale raz som videla pani snad nad 70 rokov v uplne kratkych sortkach a mala teda stokrat horsie nohy ako ja. Uplne hrce zil, flaky, proste riadny naklad.
Tak som sa zamyslela ako to vlastne ludia vnimaju?
Vsimete si to, prekaza vam to ked niekto taky nosi hole nohy?
Mam sa trapit?
Vždy hovorím, že nosím to v com sa cítim dobre a je mi jedno kto si co myslí. Všetci máme chyby 😊
Myslím že tvoje metlicky na nohách sú každému ukradnuté
A myslite ze vacsina ludi je takych tolerantnych ako tu? Nerada by som bola aby niekomu bolo zle pri pohlade na mna 😃 aj ked...na kupaliskach vselico vidno teda.
myslíš, že všetci pozerajú na tvoje nohy?
Nechcem sa tá nejak dotknúť, ale nemyslím si že si tak zaujímavá aby každý študoval tvoje nohy
Myslím že na svete je oveľa zaujímavejších veci a ľudí na pozeranie
Tvoje nohy sú fakt ľuďom ukradnuté
Nemám pekné nohy, mám aj metličky a nosím aj sukne, aj kraťasy. Nevidím v tom jediný problém a ak má niekto v tom problém, je to jeho problém . Moja hodnota nie je v názoroch iných ľudí.
Absolútne si niečo také nevšímam a ak aj hej, neberiem to ako niečo nechutné... A ak sa aj občas sa stretnem aj s niečím čo mi je na pohľad nepríjemné (zle znášam napr. jazvy - ale to je môj osobný problém a nikto za to nemôže), tak o sekundu už zas myslím na niečo iné 😅 na druhú stranu, tiež mám svoje neistoty a aj keď viem, že ich druhí absolútne neriešia a cudzím ľuďom na ulici som ukradnutá, neviem ísť vždy von bez toho, aby som ich "skrývala", lebo sa ja necítim dobre.. Takže akokoľvek, ako sa ty cítiš dobre 😊
Sukne nosia zeny s celulitidou, jazvami, modrinami, niektore aj s krcovymi zilami. Nevidim dovod preco by si nemohla nosti ty. Komu sa to nepaci- nech sa nepozera🙈
a prečo nejdeš sa poradiť s lekárom... aj ja som bola na operácii nohy práve kvôli estetike - čo sa doma nestretlo s veľkým nadšením ....
Pri metličkových žilách je to v pohode, ale napr. ja mám už vystúpené kŕčové žily a pri takých sa ani neodporúča opaľovať, takže aj v lete nosím dlhšie sukne a šaty...
Tvoj problém je v hlave ... ver, že sú horšie problémy ako metličkové žilky ... kadejakých ľudí stretávam ... tučných, chudých, plešatých, bielych, opálených, s kŕčovými žilami, či bez nich, ženy bez podprsenky s prsiami na kolenách ... nikdy som necítila potrebu to riešiť.
@pribinak praveze ano, mna si ludia dost obzeraju, som dost vysoka, stihla, stale citim pohlady.
Ale ok, ukludnili ste ma 👍
Kvôli metličkám by som sa fakt neobmedzovala...
Tiez mam metlickove zilky a nosim kratke sukne. Viac mi vadi, ked ma niekto nadvahu a odhaluje pol zadku…
ak ich mas tak vyrazne ze ludia sa budu nad tym pozastavovat a nebudu ti vadit zacudovane pohlady, ok.. povedzme si uprimne, ze ak je nieco na inych zvlastne, prilis vyrazne tak sa pozrieme a mozno aj okomentujeme.. ja mam lozisko pri kolene take huste, ze vyzera ako modrina a nie raz sa ma uz niekto na to pytal, ze co to tam mam aku velku modrinu.. uz mi to ide na nervy.. laser nepomohol tak idem v septembri ku chirurgovi, nech ma toho zbavi
to treba odstrániť a nie maskovať.Prečo si to nedáš preč? dneska otázka pár sedení laserom alebo ak je to horšie aj operácia.Neviem ako všelijako sa to dá už dnes odstrániť a nie sa nad tým krenkovať
@liusa82 pretoze sa to vrati. Nema to zmysel.
je to par eur, svagrina platila 60€ a vydrzalo jej to 2-3 roky
Prosim ta, netrap sa tym. Daj si v lete kratasky, sukne, tak ako je tebe pohodlne. Nie sme na tomto svete na to, aby sme sa pacili cudzim ludom co nahodne prejdu okolo po ulici.
Ja to ani nepovazujem za nieco hrozne, je to proste sucast tela, ako strie, jazvy, sedive vlasy (mam ich plnu hlavu), rozne typy pokozky, pupaky, pory, cievy a vselico mozne.
Smelo do toho. Je to velky krok k tvojej osobnej slobode a volnosti.
Mne pride smutne, ze sa kvoli takej blbosti chces obmedzovat. Preco by to malo niekomu vadit co si oblecies?
Sebavedomie mas ked tvrdis, ze teba si ludia obzeraju. Tym padom maj sebavedomie aj na sukne, ked mas zilky. Alebo si ich chod dat odstranit.
Dobrá otazka, aj mňa to zaujíma.
Ako decko som videla na priehrade ženskú v 2dielnych plavkach s bruchom plným strii... do večera som bola zdesena, akú strašnú chorobu to mala. Dnes viem, ze 600nedielka.Ale musela ten masaker ukazovať, nebolo jej vôbec trápne?
Keď píšeš o starej babke a jej patológiach, ta už to ako estetický problém nerieši a je rada, ze ju nohy poslúchajú. Tvoje metličky sú vidieť asi len zblízka, tak asi nieje dovod sa obmedzovať...
Musela by si mať amputovanu nohu aby som si vôbec všimla a pamätala si viac ako pol sekundy, že si okolo mňa prešla.
Vobec sa netrap a obliekaj sa tak,aby tebe bolo pohodlne. V lete kludne kratasy,sukne. Ja si taketo veci nevsimam,resp.vsimnem ale nijako sa nadtym nepozastavujem. Len hlupak moze sudit telo niekoho ineho.
Ja neriešim druhých ľudí, čo majú na sebe.
Ja by som si to nevšimla. Ak sa nájdu ľudia, ktorí ťa budú za to posudzovať tak sa tým netrap, nie je to nič za čo by si sa mala hanbiť. ❤️
nevsimam, nevadi mi, nemas sa trapit 🙂 nos, co ti je prijemne a pohodlne.
urcite sa netreba trapit. Snazis sa brat ohlad na druhych, ale kto berie ohlad na teba? Spolocnost nastavila akesi kvazi pravidla, ludia radi vidia iba pekne veci a ak sa im nieco nepaci, krutia ocami. No a co. Zivot je pestrofarebny. Obliekaj sa tak, aby si sa citila dobre, nikomu tym neublizujes.
je mi to úplne jedno, čo kto nosí.