Dobrý deň.
Baby mám problém. Mám malé prsia, úplne ako keby ani neboli :( mám 25 rokov a chcela by som od vas radu. Dajú sa nejako zväčšiť? Operaciu a tabletky nechcem. Nejaké skúsenosti? 😂🤭
Otehotni
Nie 🙂 jediný spôsob je plastika .. ani cvičenie ti nepomôže ani tabletky
ak mas chlapcensku postavu a si prilis chuda, mohlo by pomoct cvicit a pribrat, vacsina modeliek ak by nemala vypchate kozy, tak by boli rovne ako dosky, lebo logika-nebudes mat predsa prirodzene stihle nohy a cecky plne tuku, tak to nefunguje.
Práveže mám modelkovsku postavu. 178 cm 55 kíl. A prsia nič 🥴😭
Buď rada za take aké máš. Ja som mala vždy malé letisko bolo nič oproti mne. Ako som otehotnela tak mi podrastli a teraz mám take akurát a pekne plne...
A potom sme tu aj také, čo chceme menšie, keby dám dole podprsenku a urobím stojku, tak nič neuvidím. 🤦♀️🤣🤣 Ja osobne trošku závidím menšie poprsie. A čo sa týka zväčšenia, bez operácie to asi nepôjde a tabletky sú podľa mňa hlúposť. 🙂
no ved ti to vysvetlujem, ak chces zostat vyschnuta, tak jedine vycpat silikonmi, ale ak naberies zenske krivky, mozno sa prirodzene zvacsia
Samé od seba sa ti nezväčšia, tabletky sú blbosť a operáciu nechceš. Ale aj keď otehotnieš môžu sa ti zväčšit a rovnako zasa vrátiť do pôvodného stavu, keď prestaneš kojiť.
Skús hormóny možno z nich priberieš
je zaujímave ako ženy riešia veľkosť pŕs, zadku či hmotnosť a pritom väčšine mužov na tom ani nezáleží ...znie to síce ako klišé, ale ozaj zaleží viac na tom čo vidíme srdcom než ocami a to najpríťažlivejšie na žene sú jej spôsoby, komunikácia, vtipnosť ...samozrejme sú chlapi ktorí sa zameriavajú práve na ten výzor, ale chceš zaujať niekoho pre koho si iba telo a nie osobnosť? 🙂
No ja poznám takú či má prsia veľkosti C a je suchá ako prút ,žiadne brucho ani zadok.Navyse ona k tomu prispôsobi ešte ja celkovú vizáž a už len sa postaviť na cestu 🙈😁ale tu už je hlúposť aj sama o sebe,kdežto ty si chuducka ,je možné že to máš v génoch ,tak takí môžu robiť čo chcú a nepriberu.Treba si ceniť zdravie,nie takéto "hlúposti ,, o tom by vedeli niektorí rozprávať 😣
Ja mam male prsia cely zivot. Nulky, prosim pekne. To mi povedala pani v obchode pri kupe podprsenky. Ale tiez som cely zivot mala 170cm a 53 kil takze chuda. Mam dve deti, prsiska ako svet pocas tehu a kojenia. Teraz....radsej na to ani nemyslim, male a splasnute. Ale tak muzovi sa pacim a pre ostatnych nosim pushupky 😃 kasli na to. Jedine plastikou co-to dosiahnes. Je to genetika. Ja som po otcovi. Co uz. S postavou to nic nema, poznam baby co su stihle ako prutik a prsia maju pekne Bcka, brucho ploche. No nema kazda to stastie. Hlavne nech ti to neubera z radosti zo zivota. A pre normalnych chlapov to ani nie je dolezite 😉 Ty sa maj rada tak ako si.
@mrkvicka060 ďakujem ti 🙂
Čo natom, že sú malé. Hlavne, nech sú zdravé. Ja som dlho mala nulky a po 2 deťoch trojky.
@damtiporiti presne tak, ja mam po kojeni a prsia mam este mensie ako pred tym..
@iviacik to vobec nie je pravidlo ze sa zvacsia. A ak aj hej tak mozno ma chvilu
Ah po otehotneni budu ešte menšie? To sa daaaa? 😦😦😦😂
Bola som taká ako ty, nie úplne rovná, ale malé prsia som mala. Po 2 deťoch sa to zlepšilo. Teraz mam krásnu postavu.
Nemusia byt mensie, mozu ostat vacsie, mozu sa vratit do povodneho stavu, to je individualne. Genetika vela spravi, ja som pribrala 8 kg cez tehotenstvo, 9 som schudla po porode a prsia, ked som prestala kojit isli tiez dole..
@tenerifka a veru nie poznám zopár žien bez zadku bez bokov zato v horných partiách nadelené aj pre tri ženy ale úprimne vyzerá to veľmi disproporčne mám dve známe čo si dávali zmenšovať
Mne pomohlo trochu pribrať.
Ale pravdu povediac, ja by som väčšie prsia ani nechcela. V lete sa človek pod nimi aspoň nepotí.
A v 30-tke človek stále vyzerá na 20 :D takže menšie prsia pomáhajú k mladistvejšiemu vzhľadu
@unicornlady potešila si ma🤭🙂🙂
Veru da... Ja po tehotenstvach uz nemam ze nic. Pomaly jamky...
Teraz sú v móde malé prsia 🙂 Máme výhodu môžme vybehnúť bez podprsenky anižby sme pútali extra pozornosť, pohoršovali alebo si vybíjali zuby na schodoch 😂 a ver že mužom sa páčia aj malé. Ja som teraz tehotná a veľmi podrástli a môj mi hovorí, že už mu tie malé prsia chýbajú 😉 A ak niekto na babu vonku "ukazuje prstom" že tá ma aké malé prsia tak buď je to nejaký fagan, ktorý sa tomu ešte nerozumie alebo nejaké zakomplexované mladé dievča čo má v hlave vietor...takže šup nahoď uplé šaty bez podprdy hore hlavu a užívaj leto a buď rada že nemáš pod kozami potničky 😝
nie, inak ako plastikou sa zväčšiť nedajú.. jedine možno tehotenstvo, ale to bude len dočasné ;)