Mám komplexy z mojej plešatej hlavy

srdciar
7. jan 2024

Ahojte Dámy a Slečny. Celý život som mal problém s mojimi vlasmi, vždy som mal kúty a veľmi riedke vlasy. Keď som si ich nestihol upraviť, tak som si na hlavu dal čiapku, ale problém bol v tom, že už som si ju nedokázal dať dole v spoločnosti až dokým som neprišiel domov. Kebyže si ju dám dole, moje vlasy boli a sú viac než neatraktivne. To iste mám, ak sa idem niekam okúpať, jednoducho už strácam sebavedomie. Dookola riešim tento mindrák a už mám 27 a problém je stále väčší a väčší.
Každý mi vraví, že to príliš riešim, že ženám je to jedno. Ale oni nemajú moje vlasy a nevedia čím si musím prechádzať... Stála úprava účesu lakom na vlasy a maskovani kútov a podobne...
Je pravda, že som mal za život veľmi pekne dievčatá, až mi to nikto nechcel veriť, jednoducho som bol vždy vtipný, pozorný a dokázal som dievčatá zaujať mojich chovaním.
Momentálne som single a moje premyšľanie sa trochu zmenilo a veľmi ma trápia moje vlasy (viac než predtým).
Je čoraz ťažšie zaujať ženu v dnešnej urychlenej dobe...
Chcel by som si vlasy oholiť, lebo už to veľmi zakryť neviem. Mam z toho, ale hrozný strach. Stále myslím na to, že už mi nepomôže byť vtipný, charizmatický, keď nebudem mať už ani jeden vlas na hlave. Že si partnerku tak ľahko nenájdem alebo vôbec.
Mám, ale krásny úsmev, hustú upravenú bradu, čo by zakrylo aspoň trochu tú holú hlavu...(nie som narcis :D )
A tu mám otázku, myslíte si, že je holá hlava príťažlivá? Žeby som to už mal konečne oholiť a nerobiť si z toho ťažkú hlavu?
Idem sa z toho zblázniť a potrebujem vedieť váš názor..
Ďakujem krásne za do čítanie tohto nudného textu a váš názor 😊
Prajem vám všetko šťastie sveta.

deti95060810
7. jan 2024

za mňa oholiť úplne nie... to už potom radšej na ježka - 2-3 mm ?
nebolo by to lepšie?

thekacicaa
7. jan 2024

Mne sa skor pacia chlapi, ktori maju bradu alebo strnisko. Je mi uplne jedno, ci maju vlasy alebo nie. Moj ex si holil hlavu denne a chodil k barberovi s bradou. Bol super sexi :D

simsalabim
7. jan 2024

Tak rozhodne to bude vyzerat lepsie ako “maskovanie kutov”, ktore je aj tak vidno. Dcera ma kamarata, ktory to pochopil a hlavu oholil. Svedci mu to a vyzera atraktivne. Ma 25 rokov. Na tvojom mieste vyskusam najprv jezka, ako radia vyssie a uvidis.

srdciar
autor
7. jan 2024

@deti95060810 Nakoľko mam veľké kúty a v prednej časti mi začinaju vypadávať vlasy, myslím si že by bolo najlepšie vyholit hlavu úplne, nech ti nevidno :/ Asi 6 rokov do zadu som mal na ježka a nebolo to dobre naozaj.
@deti95060810

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona1998
7. jan 2024

@jj298 presne :D hlava do hola má šmrnc ;)

srdciar
autor
7. jan 2024

@jj298 Hehe ale to sú herci, známi a charizmatický. Majú iný tvar lebky a je tam veľa kritérií prečo sa nimi neinšpirujem.
@jj298

viestta
7. jan 2024

@srdciar po pravde je mi sympatickejsi chlap, ktory ma kuty, plesinu, vystrihany na jezka ako nejaky s nalakovanou prehadzovackou, ktory len striehne z ktorej strany fuka vietor.

anavixy
7. jan 2024

Ano, ja som vytazena na hole hlavy 😂 malokto to chape, ale najdu sa rozhodne aj take. Vseobecne si myslim, ze zeny az tak vlasy neriesia, mas-nemas, uplne jedno, hlavne nech si normalny 🙊

dollyzv
7. jan 2024

Tiež sa Radim do fanklubu hola hlava ;)

thoughtfulweirdo
7. jan 2024

Môj manžel od 18ky takto plesatel. Oholil to celé a má svätý pokoj 😁 a vyzerá výborne. Holá hlava je normálny pánsky účes a vyzerá oveľa lepšie ako kúty a plešiny.

thoughtfulweirdo
7. jan 2024

A pridávam sa aj k tomu, že počet vlasov nie je pre mňa ako ženu ani v prvej pätnástke toho, čo je u muža dôležité.

terezka1947
7. jan 2024

@srdciar píšeš,že si mal pekné dievčatá,atď,atď.
Kvôli čomu odrazu ten mindrak?nechali ťa kvôli vlasom?asi nie.

jana_eyre_2
7. jan 2024

Mala som jedného bývalého priateľa, plesinu mal v 26rokoch.. mne sa veľmi páčilo, keď si oholil hlavu a nechal narásť bradu.. nie každému sa to hodi, ale podľa mňa to je veľmi pekne 😉 mne sa veľmi páčia muži ktorí majú strnisko, či zarastenu bradu..

A napríklad mám kolegu, ktorý je tiež plešatý, ma tmavé krátke vlasy a podľa mňa by vyzeral super keby si hlavu oholil, ale aj keď to tak nerobí, vôbec mi to na ňom neprekáža.. tiež je vtipný, vysoký a fešák, dobre sa oblieka, takže plesina je to posledné čo si niekto na ňom všimne.

Takze zhrnutie - plesina sa mi síce úprimne nepáči, ale je to ozaj posledné čo na mužovi riešim, lebo je fakt premna dôležitejšie aký je.. a myslím že tak to má väčšina žien 😉

katica06
7. jan 2024

@srdciar môj muž mal ozaj výrazne kúty(ktomu bradu)keď sme sa spoznali a ledva pár vlasov keď sme sa vzali. On to neriešil ani ja som to neriešila.
Sorry ale tie pokusy o maskovanie bývajú hrozne.

jana_eyre_2
7. jan 2024

@viestta s tým veľmi súhlasím, tie mužské vlny na vrchu hlavy sú podľa mňa hrozne 🙈

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karolinakr
7. jan 2024

@srdciar vieš čo, ukaž foto ako holohlavy..nie každemu sa to hodi, ale tych par vyzeraju ako drsniaci a mne sa to pačilo..Ked vyzeraš, akoby ťa z basy vypustili 😂 to by som.musela vidieť. Niekomu to ide, niekomu nie

karolinakr
7. jan 2024

Bruce Willis - ten je bez vlasov dokonca sexy

dzejny656
7. jan 2024

Mne osobne sa holohlaví muži veľmi páčia, príde mi to sexy. A na to si sa síce nepýtal, ale existuje aj transplantácia vlasov ak ťa to veľmi trápi.

lenkakravcova
7. jan 2024

@srdciar keď si veľmi chýbajú vlasy, dnes to nie je žiaden problém. Dajú sa nastrelil. Pozri si fotky Elona Muska. On s tým mal tiež problém. Má nastrelene vlasy.

asia83
7. jan 2024

@srdciar Ja osobne som alergická na holohlavých či plešatých mužov. Ale to som ja. Poznám takú, pre ktorú je holá hlava u mužov príťažlivá. Sto ľudí sto chutí.

janai1
7. jan 2024

Presne včera sme pozerali v práci jedno video kde chlapíkovi "nalepili" vlasy a upravili bradu. Všetci sme sa zhodli, že radšej holohlavý chlap s upravenou bradou ako prehadzovačka na hlave 🤭

srdciar
autor
7. jan 2024

Viete, každý chlap či žena si prechádza niečím iným. Moja slabosť sú moje vlasy, inak som vyrovnaný človek.
Ale myslím si že ste ma celkom dobre motivovali baby 🙂 Oholim si hlavu a budem mať pokoj.
Vidím že pre ženy naozaj nie je veľmi podstatný úcet ale skôr iné kritériá. Budem na to myslieť a rýchlejšie si zvyknem na nové oholené JA.
Ďakujem vám 😊

zuzubb007
7. jan 2024

Oholit hlavu aj bradu za mna nic horsie ako dlha brada neexistuje

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srdciar
autor
7. jan 2024

@jj298 Preklep 😅🤣🤣 ale vyznelo to vtipne 😄

lusanko
7. jan 2024

Áno, oholiť hlavu, mne sa to vždy páčilo, je to sexi. Aj brat má holú hlavu a vždy keď mu to podrastie, vidno kúty a vyzerá o 10 rokov staršie. Kúty sú strašné a pridávajú na veku. Oholiť.

karolinakr
7. jan 2024

@srdciar takto ked vyzeraš 👍 a akurat hral v Uteku z väzenia

ankare
7. jan 2024

@srdciar mrzí ma to, že kvôli tomu trpis. Ani za to nemôžeš.
Prijmi to také, aké to je. Ak máš pocit,že vyholenie bude najlepšie riešenie, vyhol sa. Pre mňa je smiesne, keď to chlapi kadejako maskuju a prehadzuju si vlasy kvôli tomu. Treba sa s tým zmieriť a priznat aj svoje nedokonalosti.
Mne by toto na chlapovi vôbec nevadilo, pretože za to chlap nemôže a sú oveľa podstatnejsie veci, ktoré má na chlapoch pritahuju.
Držím palce!