Dobrý deň.. chcela by som sa informovať alebo by som skôr chcela nejakú radu.. mám 14 ale za dva mesiace mám 15 rokov. Môj priateľ má 17.. mali sme už sex. Bojim sa prvej návštevy gynekológa a neviem či z toho bude mať nejake problémy keď už nebudem pod zákonom.
@mimaxxxa a vie tvoj priatel, ze si pod zakonom a moze byt trestne stihany???
Sexovat sa nebojis, ale navstevy lekara hej?? No to mi rozum neberie 🤷♀️🤷♀️
Hlavne si dajte pozor, aby si neotehotnela pocas tých par mesiacov, kym sa dostaneš ku gynekológovi....potom uz tazko zatajis, kedy si mala styk a budu z toho obrovského problémy 😒 Skus sa poradiť s mamou, alebo s niekým, komu mozes dôverovať...
Ach, ja mam tiez syna, 15 rocneho, poznám aj jeho spolužiačky, ved to su este také dieťatká 😒
@amelia000 však to,ono to totiž nerozmýšľajú hlavou,ale rozkrokom......mám 14,5r. syna a je to dieťa,hoc 185cm vysoké,učí sa,má záľuby.....mne sa rozum zastavuje nad týmto príspevkom /teda,ak ni eje vymyslený/ a dievčatko ľutujem,aká je nekonečne hlúpa,lebo si neuvedomuje čo všetko riskuje a že prišla o tie krásne bezsexové začiatky vzťahu,rovno do postele mu skočilo,asi ju chalan riadne obalamutil....
Ženy naco reagujete ?? Profil zalozeny maj 2020 tak je tu za jasnym ucelom
Ale ved jasne ze si sem niekto zase raz prisiel robit srandu,
@emuska72 ale ona neriesi ze ma 14, ale to ze je profio teraz zalozeny... A mne je pri tom jasne ze si tu niekto robi srandu... A vobec nemusi mat 14 rokov
@klarissa25 Nemyslím si ze si robí srandu. Pravdepodobne jej vynechal menzes a bojí sa ze je tehotna.
Rodiča o tom vedia?
@klarissa25 hm, aj tak nechápem, čo má nedávno založený profil s tým, že sa tu dievča pýta na názor? Ja som si vytvorila profil len v Decembri a to kvôli tomu, že som mala problém a chcela som sa na niečo spýtať žien 🙂 chvala bohu vtedy nikto neriešil, že je to fake a podobne.
@emuska72 lebo som tu dost dlho na to aby som vedela ako to tu chodi... T
@klarissa25 ok, nehádam sa 🙂
Na grc táto mládež....Keď deti sexuju....
no to by bol poriadný pruser keby si bola tehotná ved by si narobila problémy nielen mame čo je za teba zodpovedna si ešte dieťa ale aj ten tvoj nedočkavec by mal riadný pruser mohol by ísť do basy či on nepozna zákony a ty asi tiež prepáč veľa rozumu nepobrala ak by si bola tehotná gynekolog okrem matky musi kontaktovať aj policiu ked ho svrbel čvirik tak si mal najsť takú ktorá má toľko rokov ako on a akú môžeš mať hodnotu ked si ešte pod zákonom a skočila si mu len tak do postele to si vôbec nerozmyšľala nad následkami či si fakt mala také nútkave šteklenie v nohavičkách že hrr a ochrana na čvirika neexistuje či sme v dobe Flinstona a čo sa bojiš lekára ked si mala sex tak sa neboj lekára či ide o to aby si nemala veľke problémy najprv si mala myslieť na následky a na ochranu nie opačné teraz plakať.
@sofia1 na grc je tvoj postoj je ina doba zmier sa s tým.
autorka: ano budeš mať problém, si totiž pod zákonom. ale stále môžeš povedať, že si sama experimentovala a bude to ok. ale trochu zodpovednosti treba mať. aspon sa chran a mysli predovšetkým na seba, tí muži na teba myslieť nebudú.
😃 mňa by zaujímalo či 14r deti vedia sexovať? Mama musí mať z teba radosť...kebye si bola moja dcéra tak ti takú stretlim po hube že by ti dvere dali by druhú.. dievča zlaté zober knižky uč sa, na takéto veci ešte máš kopec času..aby si tu za pár mesiacov nepísala som tehotná v 14,tich 😁
No dievca, tak vynadane si uz dostala. Ja mam viac ako dvojnasobny vek a aj za mojich “mladych cias” som poznala dievcata a dokonca aj chalanov, co mali sex v 14. Dneska su to uplne normalne fungujuci dospeli ludia s rodinami, takze ziadna tragedia sa nekonala. Nebudem to obhajovat, je to nespravne, je to velmi velmi, ale naozaj velmi riskantne a hlupe. 15 mas za dva mesiace, pockaj dovtedy. A hlavne si nastuduj za ten cas otazku antikoncepcie a zenskeho cyklu odpredu odzadu a zariad sa podla toho. K tvojej otazke- gynekolog, ak k nemu pojdes uz ako 15 rocna nezisti, kedy si o panenstvo prisla, len sa ta spyta, ci si uz sex mala. Klamat ani Neskusaj ze nie, zisti to. Povies proste, ze ano a ak uz budes mat nad 15 viac riesit nebude, maximalne s tebou hodi rec o antikoncepcii. Ak by si z nejakeho vazneho dovodu musela ist lekarovi pred 15 narodeninami, tak proste nie je inej cesty uz teraz, len sa tvarit, ze nevies ako je mozne, ze sa ti blana pretrhla, ze asi pri sporte alebo co a zahrat blbu a prekvapenu. Kazdopadne to silno neodporucam, pockaj kym budes mat tych 15, je to zachvilku.
@lucilaines Konečne rozumná reč 👏
Dnešné deti vedia už v 11- tích, čo je sex. To, že ich matky si myslia, že nie a že sú ešte malé hlúpe deti je výsledkom slabej komunikácie.
Ty, počkaj tie dva mesiace, až potom bež k doktorovi. Ak by ste ešte mali na seba chuť, tak radšej ty jeho a on teba bez priameho styku. A hneď si daj predpísať antikoncepciu. Ak sa bojíš mami, tak po tvojich 15, už jej doktor, ak si to nebudeš želať, nič nepovie.
@sofia1 trocha vcitenia sa a pochopenia by ti neuškodilo. nemusíš s tým súhlasiť, tiež si nemyslím že je to úžasné ale tak čo stalo sa...dievča má asi nejaký problém keď potrebuje ku gynekológovi, tak nech je teraz doma ja neviem s mykózou alebo čokolvek má veď je to jej chyba nemala sexovať že? najlepšie lebo my sme ideálne a dokonalé sexovali sme len raz pri plodení detí aj to s manželom.....dobre jej tak....
@lucilaines ďakujem za normálnu odpoved . Tehotná určite nebudem Menzes mávam pravidelne nemešká mi ani podobné veci. Som vo veku keď dievčatá robia iné hlúposti , na môj vek som pomerne veľmi vyspelá.. rodičia mi nedávno len povolili vzťah lebo vedeli že sa s niekym stretávam a boli proti tomu. No rozhodli sa že bude lepšie keď im budem všetko vravieť kde som s kým som ako im klamať. Pýtam sa vás preto na názor , lebo chcem vidieť aký názor majú na to ženy v takom veku ako je moja mama . Za 2 mesiace mám 15 rokov, preto sa pýtam vás skúsených ako to funguje na prehliadke v 15 stich, keď už nebudem pod zákonom. Myslím si, že ženy ktoré tú píšu ako by svojím deťom keby toto robili dali facky alebo podobné veci , čo by ste tým vyriešili? Treba sa rozprávať so svojimi deťmi myslím si že o všetkom 🙂 a riešiť všetko s rozumom. Čím viac by ste svojim deťom zakazovali tým viac by to bolo len horšie a robili to, čo majú zákané. Ďakujem za rozumné odpovede .
@smejko25
@klarissa25
Toto ja nepochopím, že ak je novovytvorený profil, tak to musí byť výmysel? Veď je logické, že človek si založí profil, keď sa chce niečo opýtať. Aj ja som si založila tesne predtým, ako som sa chcela niečo spýtať. Už neviem, čo to bolo, ale asi by ma nepríjemne prekvapilo, keby mi namiesto odpovede niekto napísal, že moja otázka je fake, lebo mám novovytvorený profil. 🤦🏻♀️
ach,deti,kam sa tak ponáhľate?...báť si sa mala predtým ako si s ním šla do postele,teda báť sa mal on....a čo teraz vlastne riešiš? ak pôjdeš ku gynekologovi po 15.nar. tak kde vidíš problém?