ako riesit male prsia v plavkach aby vypadali vacsie
@kkovacovak no v mojom pripade jedine plastika pripada do uvahy lebo to v plavkach som plocha ako doska a to sa mi vobec nepaci
@dijka123 Plavky s výstužou, podobne ako podprsenka. Záleží aj na strihu, dokáže opticky zväčšiť aj zmenšiť.
@dijka123 Daj si jednodielne a máš po probléme. Však ideš plávať nie na prehliadku ciciek..
A ak si deti ešte nemala, tak nemusíš stresovať - je vysoko pravdepodobné že sa ti v tehotenstve zväčšia dosť. Zbytočne dávať do plastiky toľko peňazí. 😃
@lenkakravcova v jednodielnych to bude ešte viac vidieť.
@dijka123 vystužené s nejakými volanom aplikáciami veď dnes je taký veľký vyber
@lenkakravcova no mam dieta takze a nejako sa nazvacsili ani v tehu
nijak som to neriešila. nie každému je zhúry dáno. treba sa s tym vyrovnat a neriesit to teraz v tehotenstve podrástli kus 🙂
Čo malé, to by som si ani plavky nedala, ale tehotenské vydojene cecky po pupek co udrží jedine tak stahovaci obväz ako riešite? 🤣
@dijka123 Hľadaj push up plavky
@zuvelyn Jednodielne 😉
@katkamatka7 no ved som hladala ale na moju postavu nic moc
@zuvelyn 😃
@lenkakravcova to co za fotka prosim ta
Chodte hole a je po probleme🤣
@dijka123 Hľadaj ďalej, inde a inak 😉 Môžu mať volány, strapce, svetlý podklad, vzor, ktorý opticky rozšíri. Výstuž vnútri ako airbag.
@dijka123 push up plavky
@drozdajkahra no ved skusala som aj take ale nic moc proste ja neviem
@dijka123 ono ked tam nic nemas tak tam ani nic mat nebudes takze sa len zmierit s tym co tam je ... len schovat to pod volaniky etc ... vypchavka ti nezdvihne prso ked tam to prso chyba ... a vo finale je to len komicke nic .. nauc sa chodit vystreta to spravi tiez dost s postavou .. a maj rada samu seba ..aj tak prsia riesime len kvoly druhym zenam a nie kvoly nam .. sustred sa na daco ine co je na tebe pekne a zaujmi s tym
@lenkakravcova myslim ze s burkou na sk nepochodis .. to uz by musela byt iny blazon aby sa do dacoho takeho dobrovolne narvala ...
@lenkakravcova mna by zaujímalo, ci taketo 'plavky' akceptujú na slovenských kupaliskach, lebo si pamätám, ze kedysi mali niektorí problém aj s panskymi bermudami..
Nazberkane volaniky na bandaz podprsenke svetlej farby spravia opticky objem ☺️ a veru, lepšie maličké než vykojene ovisandy 😁
@dijka123 ako ich chceš riešiť? 😄 Buď máš malé alebo veľké 🤷♀️ plastika?