Má 45 - ročná žena šancu nájsť chlapa?

1. sep 2022

Má možnosť si nájsť 45 ročná chlapa,či všetci chcú mladé 25ky?

syslik81
1. sep 2022

ja som si nasla v 40 ..sice je to podivin ale inak zlaticko :D .. vela ludi av nasom veku zacina odznova a nie kazdy chce nevybujarenu 25 .. su aj inteligentnejsi

babovka2321
1. sep 2022

Urcite ma, poznam vela zien, co si vo vyssom (tym nemyslim, ze 45 je vela) veku nasli partnera nadlho, no poznam i take, co su dlhodobo same a pritom su super zeny, zial. Tie moznosti su uz mensie, nez ked "lovis" medzi mladymi muzmi, ktori sa len chystaju usadit.

katym77
1. sep 2022

Ak máš hneď taký úsudok, si vopred odsúdená na neúspech. Nie sú všetci rovnaký.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. sep 2022

@katym77 len zo skúseností a okolia

katym77
1. sep 2022

Tak si to nevsugeruj, každý hneď vidí že máš negatívne myslenie. A ten čo nechce striktne 25ky nehľadá.

deti95060810
1. sep 2022

samozrejme že máš.. aj keď výber je už podstatne slabší... záleží aj čo hľadáš...

janicka1985
1. sep 2022

45r.je v dnešnej dobe ešte dá sa povedať celkom mladá žena,predsalen je to lepšie ako 55 🙂 je plno chlapov ktorí prešvihli sobáš,a čakajú na svoju lásku.Poznam ženy z okolia čo si našli lásku po 40 a aj s malymi deťmi k tomu💁

autor
1. sep 2022
vilma7
1. sep 2022

Moja mama si našla hádam po 60.tke. ale viac menej kamaráta no. Každý býva vo svojom a keď chcú, stretnú sa .

gabriel122
1. sep 2022

@vilma7 tak vydis

liljana
1. sep 2022

Kto dost dlho hlada, najde co hlada. Ale najlepsie je, ako si niektore zeny davaju dlhe pauzy, aby mali volnost a potom, ked uz tej volnosti maju dost, sa v 45 cuduju, ze nikto nikde.
Po 45 su to zase skor chlapi, co chcu mat klud od vztahov.

lucinkaboz
1. sep 2022

Partnera si človek môže nájsť aj v 50, aj v 60 aj v 70, toto naše slovenské myslenie.....niektorých ľudí je strašné, 45 je vek ...kedy sa nežije?Alebo nerozumiem, zalubit a nájsť si niekoho .. sa už nedá? Jenaivne dnesverit že nájsť niekoho si v 25 je doživotná láska....

elizabet173
1. sep 2022

mala som len o pá rokov menej, keď som našla úžasného chlapa

anita6666
2. sep 2022

Nie. Treba byť realista a úvodný príspevok vyznieva celkom realisticky

zooeynka
2. sep 2022

Poznam panii, ktora si daleko po 60 nasla partnera, a nebola to ziadna udrziavana panicka, skor obyc.teta. Takze ak niekto pise ze sa to neda, tak je to len jeho(mylny)nazor.

autor
2. sep 2022

@liljana ja som rozvedená vzťah som mala dlhý tak neskatulkuj

emo84
2. sep 2022

Vždy má každý šancu nájsť svoju polovičku.

zooeynka
2. sep 2022

V podstate si sa od liljany dozvedela ze doteraz si si vlastne len uzivala a vztah si nechcela a v 45 si sa zobudila a chlapa nikde :D Ze mozes byt aj rozvedena vobec nepripada do uvahy....ja len cumim co vsetko su zeny schopne popisat ....

lilke
2. sep 2022

Obidve svagrine si našli.

22patricia22
2. sep 2022

Prečo by si si nemohla nájsť. Treba si hlavne uvedomiť, že vzťahy nie sú len o veku. Isto je niekde niekto, kto by sa k tebe hodil

liljana
2. sep 2022

@zooeynka to nebolo na autorku, ale vseobecne. Novy zivot sa zacina ovela lepsie v 35 ako v 45. Je to proste fakt. Keby bolo jednoduche vtedy zacat vztah (stareho osa novym kuskom nenaucis), tak tu nebeha tolko ludi single.

heleninamama
2. sep 2022

@liljana Kopu ľudí je single, lebo to tak chcú. Budem mať 45 a byť teraz rozvedená, určite by som si žiaden, akože vážny vzťah, nehľadala. Maximálne občasného kamaráta s vlastným bývaním. V nejakom vážnom vzťahu v tomto veku nevidím zmysel. Deti mám už poriešené (a nikdy by som im nekomplikovala život), bývanie mám tiež, nejaké spoločné majetky by som určite neriešila, ani ďalšie manželstvo a starať sa zas o chlapa s kadejakou minulosťou a napr. aj deťmi, to nie. V tomto veku by som si radšej vychutnala pokoj a kľud,venovala sa práci, sebe, svojim koníčkom...
Takto žije dobrovoľne väčšina mojich single kamošiek po 40ke. Chlapov majú len ako doplnok, nie prioritu. Takže, pre autorku dobrá správa - starší, rozvedení a z iných dôvodov osamelí chlapi, určite na trhu sú. Ponuka je dokonca možno vyššia ako dopyt. 😂

autor
2. sep 2022

@heleninamama takto si to presne predstavujem

liljana
2. sep 2022

@heleninamama Ano, toto hovorim aj ja. V 45 vacsinou uz ludia nechcu ziaden vztah, vacsinou kamaratstvo s vyhodami. A u chlapov dovtedy, kym nenajdu nejaku mladsiu. Ak nemaju o 10 rokov viac, ked autorka uz bude ta mladsia.

maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana nuž úprimne si myslím, že trepes. Veľa ľudí v 45 +už má rozum, nedrbe sa do vzťahov, kde o pár rokov si trhá vlasy, že čo urobila a rozvádza, ľudia už majú skúsenosti, sú opatrnejší. To dava logika. Kľudne a na pohodu si nájdu partnera aj v podstatne vyššom veku a poväčšine už správne. Život sa začína naopak oveľa ľahšie. Lebo tie vzťahy sú založené na niečo inom ako na "mladom masku" ktoré sa o pozerá, alebo zostane, pripadne po pôrode to už nie je to práve orechové. Takže žiadne prekážky vekom ja nevidím. Keď ty hej, tak máš fakt smolu.

h2
2. sep 2022

Nehádž flintu do žita. Áno, možno absolútna väčšina chlapov chce radšej sexi 25-ku, než síce zachovalú, ale 45-ku s deťmi. Ale to neznamená, že ju aj môžu mať. Postarší rozvedený chlap s deťmi a s bežným príjmom a bežným výzorom nebýva natoľko naivný, aby si myslel, že mu budú mladé kočky ležať pri nohách. Určite máš šancu si niekoho nájsť, ak budeš veľmi chcieť. Otázka znie, či to fakt chceš.

liljana
2. sep 2022

@maciatkolulu Nemam smolu. Som vo vztahoch vacsinu zivota, az na cas ked v nom nemam chut byt. Pozeram na zivot realne. Preco si Kaja Gott nenasiel k sebe tiez 70tnicku, ked mal s Ivanou v 66r este dve deti. Priroda nepusti.

barborachors
2. sep 2022

Zalezi, aka zena a akeho chlapa hlada. Rozhodne vek 40+ prinasa iste nevyhody, ale aj vyhody.
A taka zena je narocna, tak nebude chciet hocijakeho chlapa.

maciatkolulu
2. sep 2022

@liljana to fakt ideš kaju s miliónmi porovnávať k smrteľníkom? Vieš koľko chlapov naopak nechce deti a chce mať vzťah a naopak, kopa 30tniciek,co sa spamätali, chcú decká. To proste nepusti tiež. Žena po 45 ma reálnejšie šance, že nájde co hľadá ako nazhavena 30tnicka,pripadne teda zlatokopka,ta musí loviť. A plnohodnotný vzťah 60tnik s 20, ja neviem, no