Lelosi legíny - kvalita

veronikavaneska
22. okt 2021

Ahojte čo poviete na lelosi legíny su dobre? Ako ste s nimi spokojné? Premýšľam či sa oplatia... Či ine by ste odporučili?
Ďakujem za odporúčania 👍

lutomm
22. okt 2021

za mna okej, ale nic specialne zase od toho netreba cakat.

adelkaa159
22. okt 2021

Zamna super vydrzia nevydrzatelne 😄ale zase necakaj nieco uplne dokonale ale su super musim za seba povedat

ckatka
22. okt 2021

Pokiaľ si chuda a máš medzeru medzi nohami....okej.
Ja nosím veľkosť 44, kúpila som si ich v tehotenstve. Áno, sú príjemné, neprehľadné a fakt pohodlné.
Ale - medzi stehnami sa mi deru veľmi rýchlo. Po 3 použitiach mam zmolky a po 3 mesiacoch diery.
Mam 6 ks a robia to všetky.

angi07
22. okt 2021

Mne su moc teple.teraz na jesen su idealne ale ked bolo teplejsie ja som sa v nich potila...

halci
22. okt 2021

Za mna nie, nevyhovuje mi material, podla mna nedychaju. Mam radsej bavlna-elastan. Ale vzory maju pekne. Zato som velmi spokojna so znackou Litex. Mam od nich rozne druhy a su super.

rebeca89
22. okt 2021

@veronikavaneska ahoj,ja som spokojná,na cvičenie aj bežné nosenie sú veľmi fajn.

katkaseiner
22. okt 2021

ja mam dvojo a fakt tlieskam... tak ako pise
@ckatka tiez som vacsi kus baby... zmolky medzi nohami, nenosim ich tak vela ze by sa uz roztrhali, ale ak by boli stale nosene, tak zrejme hej.

marguay
22. okt 2021

Za mna velmi pohodlne ale na 160 cm dlhe a teple. Onedlho ich zacnem nosit

veronikavaneska
autor
22. okt 2021

Mooc ďakujem všetkým za recenzie 🥰👍

majla87
22. okt 2021

@angi07 presne tak, prijemne ale umele. Mne v nich tiez je teplo. Myslim ze ich budem v pohode nosit aj v zime miesto rifli 😂

pondelok01
22. okt 2021

@veronikavaneska mne to pride ako take hrube silonky, taka tepla umelinka, navyse na mna su prilis elasticke-stahujuce. Nosim ich von, teraz na chladne pocasie s dlhou bundou je to super. Ale vzdy sa tesim domov, ako si ich prezleciem z bavlnene, uplna ulava. Nosim velkost 42 bezne, a kupila som tie najvacsie, neviem ako v tom vydrzi niekto, kto nosi 44-46. Kupila som v akcii hned 3 ks, vsetky velkost plus, a jedny (cele cierne) su vyrazne mensie, takze kontrola kvality tiez nic moc.

ferihegy
22. okt 2021

Umelina, neprijemny material pre mna. Farba sa hned vyprala, ozmolkovali sa, vzadu zliezol napis a cierne amen tma. Ked som si sadla mala som na sebe vsetok prach, des ...

miska_mysicka
22. okt 2021

Ja ich milujem 😊

zuzi56
22. okt 2021

@veronikavaneska ja nemám Leginy, ale nočnú košeľu a príšerne sa v nej potim, v bavlnené sa vôbec nepotim, takze je moc umelá .

zuvelyn
22. okt 2021

Ja som ich nosila do 9 mesiaca (110kilova fuchtla), omnoho pohodlnejšie ako theotenske, nic sa mi medzi nohami nezozmolkovalo a to som ich nosila fakt celé tehotenstvo na striedačku s bermudami tiez lelosi. Ja už iné ani nekúpim a to ja som skeptická voči takýmto výstrelkom a ešte za takú sumu na to ze su len do záhrady a na doma (na verejnosť legíny nenosím, výnimka bola teraz tehotenstvo kedy som fakt nemala co obliect) Ale fakt pohodlnejšie gate som na sebe ešte nemala.

dominka63
22. okt 2021

@veronikavaneska po dvoch razoch zmolky
Strasne sa na ne chytá a nekvalitne zosite

pondelok01
22. okt 2021

@zuvelyn to si ich vazne 110 kilova navliekla a boli pohodlne? Si to vobec neviem predstavit. Ale ja neznasam aj pancuchy, lebo su tesne, tak mozno mam len averziu.

mia1012
22. okt 2021

@veronikavaneska za tú cenu by som čakala lepšiu kvalitu.po jednom praní som mala žmolky na zadku.viac ich už nekúpim.inak sú príjemné na nosenie.

zuvelyn
22. okt 2021

@pondelok01 ano na obrie brusisko par dni pred pôrodom, ani sa nesmykali dole 🤷🏼‍♀️

adriarch
3. nov 2021

@dominka63 @ferihegy @ckatka Ahojte baby. Ako píšete niektoré, tiež mám po 3 praniach zmolky a dvojo sa mi už začali párať. Skúšali ste niektorá aj reklamovať?

ferihegy
3. nov 2021

@adriarch Ja ano, napisala som im ze des, ze som nespokojna, ci vedia s tym nieco urobit. Napisali mi ze ich to mrzi a ako nahradu mi dali neviem uz kolko % zlavu na dalsi nakup 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

soldi
3. nov 2021

ja mam viac vzorov a kvalita a velkost dost zalezia od vzoru. mam maskacove sede aj zelene, zelene su mensie a menej kvalitne, sede su super. mam bordove s jemnym vzorom ciernych kvetin, tie su tiez super. potom mam cierne s farebnym spodkom a pasom a cierne s duhovymi farbami dole. tie s duhovymi farbami dole su mensie a kvalitnejsie.
jedny mi prisli s dierkou, poslali obratom novy kus.

helcanw
3. nov 2021

@soldi môžem sa spýtať keď si ich vracala, či si k ním zabalila aj faktúru? Pripadne písala si niečo na balíček?

soldi
3. nov 2021

@helcanw nie a nie 🙂 kurier si nosi stitky

helcanw
3. nov 2021

@soldi dakujem krásne ☺️

ellaella1
11. dec 2021

Prosím vás nefarbia vám legíny? Ne púšťajú farbu? Ja som bola z nich nadšená, keď prišli, tak som ich obliekla cca na 2 hodky a ze dám ich potom preprat. Bola som zdrozena, biele nohavičky úplne čierne, ne zišlo mi to z nich ani po 2 praniach s odstraňovačom škvŕn a farby...som bledsia, tak aj nohy zafarbené, 🤷‍♀️. Neviem ci ich hneď reklamovať alebo ešte skúsiť oprat a namočiť do octovej vody? Som sklamaná, lebo som ešte jedny kupovala ako darček... Mam podobnú skúsenosť s Mango riflami a tie som x krát prala a dávala do octovej vody, nakoniec mi uznali že bola chyba vo výrobnom procese. Tak neviem, či mám zase smolu, alebo to mate aj vy? Ďakujem

88bambulka88
10. jan 2022

@soldi mozem sa opytat ci sa pri reklamacii plati postovne? Lebo tiez mam teraz 1 nove leginy na reklamaciu a chcem vymenit za take iste...

soldi
10. jan 2022

@88bambulka88 nie. Neplatis

jaja1222
27. apr 2022

@soldi dobrý večer prosím vás cez akého kuriéra to chodí naspäť?

soldi
27. apr 2022

@jaja1222 dpd bol u mna