Kvalitný parfum

jankamichelova
9. mar 2018

Už dlho hľadám parfum, ktorý by mi sadol. Skúste poradiť. Malo by to byť niečo nekomplikované, nevtieravé, nie veľmi sladké ani citrusové veľmi. Taká jednoduchá vôňa akoby čistoty. Ďakujem.

azzflo
9. mar 2018

cartier la panthere 🙂

jankamichelova
autor
9. mar 2018

@azzflo Vďaka. Je bežne dostať v parfumériach? Akú má výdrž?

emao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinka007
9. mar 2018

@azzflo no tak to je zrovna vôňa, ktorá je fest silná a nemusí sadnúť každému. Lalique amethyst je neokukaná, so skvelou výdržou, lanvin rumeur2 rose

dorottka
9. mar 2018

rozhodne odporucam Kenzo L'eau par Kenzo. To je presne vona cistoty, mala som vselijaky Dior, Chanel, Hermes atd., ale na tento sa pytala skoro kazda zena, ze co je to za vona, aj cudzie 🙂

mirkam3
9. mar 2018

Original Kenzo

bibiana2
10. mar 2018

Lancome Tresor in Love, jemnucka, krasna, neboli z nej hlava 🙂

maltinta100
10. mar 2018

Ja pouzivam hugo boss- ma vie a podla mna je super taka jemna ☺️

andreablabla
10. mar 2018

Lanvin Eclat,Cerutti 1881,alebo skus arabske oleje,tie drzia ako pribite. Biele pizmo je presne taka vona....ako cerstvo vyprate pradlo,alebo ako vona jemneho kremu.

kingab
10. mar 2018

vyskusaj v parfumerke Essence od Narciso Rodriguez, celkom svieza a nevtierava vona..

laurika25
10. mar 2018

Náhodou od Montale , nemá niekto odskúšané?Raz ju mala na sebe 1 Talianka, neskutočná vôňa a vravi mi, že má Montale😉Tak super,,ze si ju hneď aj objednam. Ale, keď som pozerala na nete, tak je ich asi až 12 druhov voni🤔Jedine risknúť

jankamichelova
autor
10. mar 2018

@andreablabla Vdaka. Lanvin eclat mi nesadol. Cerutti urcite vyskusam, zatial nepoznam.

jankamichelova
autor
10. mar 2018

@janinka007 mas pravdu, sice nepoznam, ale recenzie su presne ako pises.

tenerifka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tenerifka
10. mar 2018

@kingab Tento parfem som pouzivala dlhe roky, jemne pudrovy, ale povedali mi, ze sa uz nevyraba, nemozem ho nikde zohnat, bol v striebornej flasticke a stal cca 90eur

ave_eva
10. mar 2018

Skús Bvlgari Omnia crystalline - vôňa čistoty alebo boucheron-quatre tiež nádherná vôňa

blairgossip
10. mar 2018

1. Moschino - Funny .. pouzivame ho ja aj mama a je to taky presny stred, posobi mladistvo a je aj citrudovy aj kvetinovy aj pudrivy proste taka dobra stredna cesta a hlavne od muzov vzdy ked ho. mam dostavam komplimenty ze ako pekne voniam.. vydrzi dlho a nie je vtierava, taka denna vona
2. Guess - Girl .. ruzova s ruzovym kvetom ta je trochu viac sexy a mladistva, pouzivam ked idem s priatelom niekam a vzdy mi povie ze dobre voniam a nie je tazka ani vtierava

blairgossip
10. mar 2018

3. Take nieco kus drahsie Armani- aqua di gioia .. to je tiez taka vona denna cista

leren1
10. mar 2018

Vona cistoty jednoznacne Lanvin Eclat ...alebo Moschino i love love ...dolce gabanna light blue ... chloe...alebo bvlgari omnia crystaline

simonecka145
10. mar 2018

Ja som už mala XY parfumov a mám dve stálice ktoré asi len tak ľahko nezmením
Chanel Coco Mademoiselle
Armani Acqua di gioia

anika
10. mar 2018

Lahke, svieze , ciste, takto casu casto opisovane versace bright crystal, lacoste pour femme, calvin klein sheer beauty, pudrovo ciste chloe chloe, trusardi my name, avivazovo mi vonia salvatore ferragamo incanto shine

eliska13
10. mar 2018

@jankamichelova Bvlgari Crystaline, Lacoste pour Femme,a veľmi dobrá zvláštna je unisex vôňa od Cartier blue vetiver teraz som si vzorku kúpila som prekvapená

eliska13
10. mar 2018

@jankamichelova https://www.notino.sk/dior/addict-eau-fraiche-2...

Túto odľahčený som si kúpila vzorku, lebo tiež hľadám niečo nové a je veľmi fajn

amenka77
10. mar 2018

Za mna vona cistoty a nesmie doma chybat je calvin klein eternity, neviem sa jej nabazit

namornicka
10. mar 2018

@laurika25 Montale Paris je značka, to akoby povedala, že má na sebe Chanel. Nepatrí to medzi mainstream a nie som si istá či je to kde na Slovensku vyskúšať. Parfumovej začiatočníčke by som to asi neodporúčala. Ináč talianky majú vkus na parfumy 🙂

namornicka
10. mar 2018

@jankamichelova Lanvin - Eclat d Arpege by som ti radila na začiatok, píšeš, že nič citrusové, no tu je trochu cítiť citrón, nie je to však citrusová vôňa podľa mňa. Skús ho vyskúšať v parfumerke, dostať ho takmer všade, potom si ho objednáš cez net.

kingab
10. mar 2018

@tenerifka neviem ako na SK, ale tu vo Washingtone je dostupny v obchodoch 🤔

tenerifka
10. mar 2018

@kingab ja som v Spanielsku a skusam ho zohnat, bez uspechu

barborik333
11. mar 2018

rozhodne Aqua di Gioa od Armaniho je vona cistoty. takisto aj Omnia Crystalline od Bvlgari ale pre mna jednoznacne radsej armani

marsmykkok
11. mar 2018

dolce gabanna light blue, ja mám veľmi rada aj versace yellow diamond-oslovila ma pred rokom a pol v parfumerke, nakoniec som u aj objednala a spokojnosť. armani aqua odporúčam vyskúšať, na mne vôbec nevonia-skúšala som vo fann