Už dlho hľadám parfum, ktorý by mi sadol. Skúste poradiť. Malo by to byť niečo nekomplikované, nevtieravé, nie veľmi sladké ani citrusové veľmi. Taká jednoduchá vôňa akoby čistoty. Ďakujem.
@azzflo Vďaka. Je bežne dostať v parfumériach? Akú má výdrž?
@azzflo no tak to je zrovna vôňa, ktorá je fest silná a nemusí sadnúť každému. Lalique amethyst je neokukaná, so skvelou výdržou, lanvin rumeur2 rose
rozhodne odporucam Kenzo L'eau par Kenzo. To je presne vona cistoty, mala som vselijaky Dior, Chanel, Hermes atd., ale na tento sa pytala skoro kazda zena, ze co je to za vona, aj cudzie 🙂
Original Kenzo
Lancome Tresor in Love, jemnucka, krasna, neboli z nej hlava 🙂
Ja pouzivam hugo boss- ma vie a podla mna je super taka jemna ☺️
Lanvin Eclat,Cerutti 1881,alebo skus arabske oleje,tie drzia ako pribite. Biele pizmo je presne taka vona....ako cerstvo vyprate pradlo,alebo ako vona jemneho kremu.
vyskusaj v parfumerke Essence od Narciso Rodriguez, celkom svieza a nevtierava vona..
Náhodou od Montale , nemá niekto odskúšané?Raz ju mala na sebe 1 Talianka, neskutočná vôňa a vravi mi, že má Montale😉Tak super,,ze si ju hneď aj objednam. Ale, keď som pozerala na nete, tak je ich asi až 12 druhov voni🤔Jedine risknúť
@andreablabla Vdaka. Lanvin eclat mi nesadol. Cerutti urcite vyskusam, zatial nepoznam.
@janinka007 mas pravdu, sice nepoznam, ale recenzie su presne ako pises.
Skús Bvlgari Omnia crystalline - vôňa čistoty alebo boucheron-quatre tiež nádherná vôňa
1. Moschino - Funny .. pouzivame ho ja aj mama a je to taky presny stred, posobi mladistvo a je aj citrudovy aj kvetinovy aj pudrivy proste taka dobra stredna cesta a hlavne od muzov vzdy ked ho. mam dostavam komplimenty ze ako pekne voniam.. vydrzi dlho a nie je vtierava, taka denna vona
2. Guess - Girl .. ruzova s ruzovym kvetom ta je trochu viac sexy a mladistva, pouzivam ked idem s priatelom niekam a vzdy mi povie ze dobre voniam a nie je tazka ani vtierava
3. Take nieco kus drahsie Armani- aqua di gioia .. to je tiez taka vona denna cista
Vona cistoty jednoznacne Lanvin Eclat ...alebo Moschino i love love ...dolce gabanna light blue ... chloe...alebo bvlgari omnia crystaline
Ja som už mala XY parfumov a mám dve stálice ktoré asi len tak ľahko nezmením
Chanel Coco Mademoiselle
Armani Acqua di gioia
Lahke, svieze , ciste, takto casu casto opisovane versace bright crystal, lacoste pour femme, calvin klein sheer beauty, pudrovo ciste chloe chloe, trusardi my name, avivazovo mi vonia salvatore ferragamo incanto shine
@jankamichelova Bvlgari Crystaline, Lacoste pour Femme,a veľmi dobrá zvláštna je unisex vôňa od Cartier blue vetiver teraz som si vzorku kúpila som prekvapená
@jankamichelova https://www.notino.sk/dior/addict-eau-fraiche-2...
Túto odľahčený som si kúpila vzorku, lebo tiež hľadám niečo nové a je veľmi fajn
Za mna vona cistoty a nesmie doma chybat je calvin klein eternity, neviem sa jej nabazit
@laurika25 Montale Paris je značka, to akoby povedala, že má na sebe Chanel. Nepatrí to medzi mainstream a nie som si istá či je to kde na Slovensku vyskúšať. Parfumovej začiatočníčke by som to asi neodporúčala. Ináč talianky majú vkus na parfumy 🙂
@jankamichelova Lanvin - Eclat d Arpege by som ti radila na začiatok, píšeš, že nič citrusové, no tu je trochu cítiť citrón, nie je to však citrusová vôňa podľa mňa. Skús ho vyskúšať v parfumerke, dostať ho takmer všade, potom si ho objednáš cez net.
rozhodne Aqua di Gioa od Armaniho je vona cistoty. takisto aj Omnia Crystalline od Bvlgari ale pre mna jednoznacne radsej armani
dolce gabanna light blue, ja mám veľmi rada aj versace yellow diamond-oslovila ma pred rokom a pol v parfumerke, nakoniec som u aj objednala a spokojnosť. armani aqua odporúčam vyskúšať, na mne vôbec nevonia-skúšala som vo fann
cartier la panthere 🙂