Baby poraďte mi prosím značku kvalitnej zimnej vetrovky. Muž mal značku Northland - zimnú dvojvrstvovú vetrovku, bola super. No už doslúžila. Túto značku neviem na našich eshopoch nájsť, tak sme skúsili Northinder. No dnes prišla -stála 170,- Eur a je o ničom. Muž je sklamaný, málo hreje a to je vonku 0 stupňov. Neviem si predstaviť, keď bude - 20 stupňov. Potrebuje niečo naozaj teplé a kvalitné, má operovaný chrbát a potrebuje ho mať aj vo väčšej zime v teple. Vaše skúsenosti? 😘
@pekarovamonika The Northface
Ja si myslim, ze aj Decathlon ma fajn vetrovky, mam od nich paperku, i ked taku tensiu a som spokojna. Maju aj hrubsie varianty a ceny su velmi dobre.
@pekarovamonika horsefeathers
Môj muž si veľmi pochvaľuje Zajo bundu. Je naozaj teplá a pritom úplne ľahučká https://www.zajo.net/sk/zateplene-bundy-muzi/na...
Dolomite
Hlavne nech je teplučká a neprefúka. Ono tie lyžiarske vetrovky sú fajn, ale sú na aktívny pohyb. Vtedy sa telo inak zahreje.Muž potrebuje klasickú teplú bundu na bežné nosenie, vetruodolná a neprefúka v nej. Mali sme Northland - vrch bol kvalitný hrubý a odoslný softshell, vnútro bola akoby jesenná teplá prešívaná bunda. Dalo sa to nosiť spolu alebo osobitne. Bola skvelá. Muž mal pod ňou len tričko a bolo mu teplučko. Aj v - 20 stupňoch. Tak hľadáme niečo s podobnými vlastnosťami.
A cenová relácia? Lebo je veľa značiek, ktoré ponúkajú bundu podľa tvojich kritérií, ale teda 170€ nestoja :/
@dencagee cenovo bola tá Northland 350,- Eur. V akcii sme ju kúpili za 150,- Eur. Teraz sú rôzne výpredaje, takže možno sa nájde niečo drahšie v zľave. Kľudne poraďte značky, aj tie drahšie. Len nech sa viem zorientovať, aby to bolo kvalitné.🙂
Tak opat pozrite tu značku alebo Nordblanc
@dr_smajlik presne túto má aj môj muž, a ten sa veru sťažuje že mu je v nej zima, aj keď je 5 stupňov a má aj mikinu
@enoula veď som ju hľadala, ale na našich eshopoch dokopy nič neponúkajú od tejto značky :( pozriem ešte tú Nordblanc🙂
Ja mam quescha neviem ci to píšem správne z decathlon dala som za ňu 120 eur je do -20 a je brutálne kvalitná. Odporúčam túto značku.
Ja som velmi spokojna s Columbia Omni heat, tiež dvojvrstvova, s vnutornou bundou s reflexnou vrstvou, ktora odraza teplo
ďakujem Vám žienky, popozerám tie značky, čo ste mi popísali, isto niečo vyberieme😘
Tak my máme dobrú skúsenosť s Bogner, Wellensteyn, Moncler, Sportalm a potom sa mne veľmi osvedčili bundy od Descente - robia aj pánske.
Tiež veľmi dobrá skúsenosť s COLUMBIOU a NAPAPIRJI
@poslednepogo tak záleží akého muža máš. Môj v - 10 chodí ešte v kraťasoch na balkón 😂 ale sú tam aj teplejšie, len sú drahšie
Wellensteyn
@dr_smajlik jáj 😀 ja mám odtiaľ softku, ale tiež sa mi zdá že je tenká tak na 15 stupňov.. alebo teda na túry kde ozaj makáš.. to aj tá pánska je už fajn
@poslednepogo ja mam tuto vetrovku https://www.zajo.net/sk/nepremokave-bundy-zeny/... a na jeseň mi pod ňu stačila obycko mikina, robim si zálusk aj na zimnú. My si Zajo nevieme vynachváliť
@dr_smajlik ťa vyzerá dobre, ozaj zateplenejšia. https://www.zajo.net/sk/softshellove-bundy-zeny... ja mám túto.. ako kvalita je super, len si treba vhodnejšie zvoliť na aké aktivity, ako my 😀
Neviem či poznáte stránku Bestsecret..com,nakupujem tu značky pre seba,muža deti....značky ktoré u nás ťažko dostať....máme aj zimné bundy a kabáty....muž ma Columbia a pochvaľuje si,ja mám Guess a tiež je super je to taký outlet v Nemecku....tovar sa dá bez problémov vrátiť,kuriéra zašlú domov....niekedy bolo pri registrácii 10€ na prvý nákup,poštovné je často zdarma,treba sledovať....registrovať ide však len cez pozvánku....
Som diamond member,tak pri registrácii máte rovno status silver...treba popozerať..stále nejaké zľavy majú....bundy,kabelky,obuv,šaty....😉
@poslednepogo ona práveže vôbec nie je zateplená, úplne ako tenká šuštiačka, až na to že je nepremokavá a neprefúkavá. Hneď ako som si ju na štrbskom kúpila som v nej zmokla a nič 🙂 na jeseň mikinu a pohoda fakt ako taká ochranná vrstva. Cestou na veľký Kriváň som ju pekne zrolovala do guličky 😊
Tá tvoja tiež vyzerá fajnovo😎
@dr_smajlik jj, vyzerá tak že 2x podšitá, ako 2 vrstvy myslím 🙂 tá moja má len 1
@pekarovamonika Pozri zajo.net a tam paperky. Su velmi teple.
Ináč pozerám tie zajo lyžiarske...máte niekto aj dámske?sú kvalitné?ako vyzerajú celkom fajn.....Aj tie ceny sa mi pozdávajú🤔
Alpine pro 🙂