Kvalitná zimná vetrovka

pekarovamonika
30. dec 2021

Baby poraďte mi prosím značku kvalitnej zimnej vetrovky. Muž mal značku Northland - zimnú dvojvrstvovú vetrovku, bola super. No už doslúžila. Túto značku neviem na našich eshopoch nájsť, tak sme skúsili Northinder. No dnes prišla -stála 170,- Eur a je o ničom. Muž je sklamaný, málo hreje a to je vonku 0 stupňov. Neviem si predstaviť, keď bude - 20 stupňov. Potrebuje niečo naozaj teplé a kvalitné, má operovaný chrbát a potrebuje ho mať aj vo väčšej zime v teple. Vaše skúsenosti? 😘

viki_lv
30. dec 2021

Alpine pro 🙂

lucinka1988
30. dec 2021

@pekarovamonika The Northface

savanna
30. dec 2021

Ja si myslim, ze aj Decathlon ma fajn vetrovky, mam od nich paperku, i ked taku tensiu a som spokojna. Maju aj hrubsie varianty a ceny su velmi dobre.

pondelok01
30. dec 2021

@pekarovamonika horsefeathers

dr_smajlik
30. dec 2021

Môj muž si veľmi pochvaľuje Zajo bundu. Je naozaj teplá a pritom úplne ľahučká https://www.zajo.net/sk/zateplene-bundy-muzi/na...

bellovag
30. dec 2021

Dolomite

pekarovamonika
autor
30. dec 2021

Hlavne nech je teplučká a neprefúka. Ono tie lyžiarske vetrovky sú fajn, ale sú na aktívny pohyb. Vtedy sa telo inak zahreje.Muž potrebuje klasickú teplú bundu na bežné nosenie, vetruodolná a neprefúka v nej. Mali sme Northland - vrch bol kvalitný hrubý a odoslný softshell, vnútro bola akoby jesenná teplá prešívaná bunda. Dalo sa to nosiť spolu alebo osobitne. Bola skvelá. Muž mal pod ňou len tričko a bolo mu teplučko. Aj v - 20 stupňoch. Tak hľadáme niečo s podobnými vlastnosťami.

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dencagee
30. dec 2021

A cenová relácia? Lebo je veľa značiek, ktoré ponúkajú bundu podľa tvojich kritérií, ale teda 170€ nestoja :/

pekarovamonika
autor
30. dec 2021

@dencagee cenovo bola tá Northland 350,- Eur. V akcii sme ju kúpili za 150,- Eur. Teraz sú rôzne výpredaje, takže možno sa nájde niečo drahšie v zľave. Kľudne poraďte značky, aj tie drahšie. Len nech sa viem zorientovať, aby to bolo kvalitné.🙂

bellovag
30. dec 2021

Táto je super zn. Dolomite. 50% kačacie páperie a 50% husacie páperie. Neexistuje, aby v nej bola zima 🙂 Stojí však 480 Eur

enoula
30. dec 2021

Tak opat pozrite tu značku alebo Nordblanc

poslednepogo
30. dec 2021

@dr_smajlik presne túto má aj môj muž, a ten sa veru sťažuje že mu je v nej zima, aj keď je 5 stupňov a má aj mikinu

pekarovamonika
autor
30. dec 2021

@enoula veď som ju hľadala, ale na našich eshopoch dokopy nič neponúkajú od tejto značky :( pozriem ešte tú Nordblanc🙂

pictbridge
30. dec 2021

Ja mam quescha neviem ci to píšem správne z decathlon dala som za ňu 120 eur je do -20 a je brutálne kvalitná. Odporúčam túto značku.

sivana09
30. dec 2021

Ja som velmi spokojna s Columbia Omni heat, tiež dvojvrstvova, s vnutornou bundou s reflexnou vrstvou, ktora odraza teplo

pekarovamonika
autor
30. dec 2021

ďakujem Vám žienky, popozerám tie značky, čo ste mi popísali, isto niečo vyberieme😘

dencagee
30. dec 2021

Tak my máme dobrú skúsenosť s Bogner, Wellensteyn, Moncler, Sportalm a potom sa mne veľmi osvedčili bundy od Descente - robia aj pánske.

majkappp
30. dec 2021

Tiež veľmi dobrá skúsenosť s COLUMBIOU a NAPAPIRJI

dr_smajlik
30. dec 2021

@poslednepogo tak záleží akého muža máš. Môj v - 10 chodí ešte v kraťasoch na balkón 😂 ale sú tam aj teplejšie, len sú drahšie

veltraud
30. dec 2021

Wellensteyn

poslednepogo
30. dec 2021

@dr_smajlik jáj 😀 ja mám odtiaľ softku, ale tiež sa mi zdá že je tenká tak na 15 stupňov.. alebo teda na túry kde ozaj makáš.. to aj tá pánska je už fajn

dr_smajlik
30. dec 2021

@poslednepogo ja mam tuto vetrovku https://www.zajo.net/sk/nepremokave-bundy-zeny/... a na jeseň mi pod ňu stačila obycko mikina, robim si zálusk aj na zimnú. My si Zajo nevieme vynachváliť

poslednepogo
30. dec 2021

@dr_smajlik ťa vyzerá dobre, ozaj zateplenejšia. https://www.zajo.net/sk/softshellove-bundy-zeny... ja mám túto.. ako kvalita je super, len si treba vhodnejšie zvoliť na aké aktivity, ako my 😀

kallanchoe
30. dec 2021

Neviem či poznáte stránku Bestsecret..com,nakupujem tu značky pre seba,muža deti....značky ktoré u nás ťažko dostať....máme aj zimné bundy a kabáty....muž ma Columbia a pochvaľuje si,ja mám Guess a tiež je super je to taký outlet v Nemecku....tovar sa dá bez problémov vrátiť,kuriéra zašlú domov....niekedy bolo pri registrácii 10€ na prvý nákup,poštovné je často zdarma,treba sledovať....registrovať ide však len cez pozvánku....
Som diamond member,tak pri registrácii máte rovno status silver...treba popozerať..stále nejaké zľavy majú....bundy,kabelky,obuv,šaty....😉

https://invite.bestsecret.com/VDX-8B2-4U2?c=sk&...

dr_smajlik
30. dec 2021

@poslednepogo ona práveže vôbec nie je zateplená, úplne ako tenká šuštiačka, až na to že je nepremokavá a neprefúkavá. Hneď ako som si ju na štrbskom kúpila som v nej zmokla a nič 🙂 na jeseň mikinu a pohoda fakt ako taká ochranná vrstva. Cestou na veľký Kriváň som ju pekne zrolovala do guličky 😊
Tá tvoja tiež vyzerá fajnovo😎

poslednepogo
30. dec 2021

@dr_smajlik jj, vyzerá tak že 2x podšitá, ako 2 vrstvy myslím 🙂 tá moja má len 1

dianaana
30. dec 2021

@pekarovamonika Pozri zajo.net a tam paperky. Su velmi teple.

tobiaskozacek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kallanchoe
31. dec 2021

Ináč pozerám tie zajo lyžiarske...máte niekto aj dámske?sú kvalitné?ako vyzerajú celkom fajn.....Aj tie ceny sa mi pozdávajú🤔