Kupuje vám váš partner vložky?

28. júl 2022

Zienky dnes som mala zvláštny zážitok, bola som v drogérii a kupovala som väčšiu zásobu vloziek mala som v kosiku štyri balenia rôzne značky a druhy. Ide o to že za mnou pri pokladni stali dvaja muži asi 40+ a najprv si ma premerali od hlavy po päty a potom si zacali niečo šepkat, prišlo mi to dosť nepríjemné.To je vážne ešte v dnešnej dobe niečo také ako kupovanie dámskych vloziek tabu? Zvykne vám vaš muž alebo priateľ kúpiť vložky alebo tampony? A kde ich doma skladujete kde ich máte uložene? Lebo mne to pride ako keby ženy vložky pred chlapmi skrývali alebo čo, ked bola taká reakcia na môj nakup

bajka16
28. júl 2022

Si si istá že na tvoj nákup? Bežne som poslala muža mi kúpiť tampóny, keď som ešte malá menštruáciu. Nikdy sa divne nezatváril, ani nič nepovedal. Ani som nikdy nezažila nejakú divnu reakciu od mužov, na túto tému. Takže ťažko povedať čo si šepkali.

viestta
28. júl 2022

Si si istá, že si vôbec všimli co máš v košíku? Však chlapi také veci ani nevnímajú. Keby si mala litrové silikony, alebo zaparkovala vozík pri ferrari to by preberali, ale vložky? Ani omylom.

petamich
28. júl 2022

tiez si nemyslim, ze riesili to, ze mas v kosiku vlozky
kazdopadne vlozky a tampony mam doma na policke nad wc, vsetci co k nam pridu ich vidia a ano manzel mi bezne tampony a vlozky kupuje ak mu poslem obrazok, ktore ma kupit 🙂

bessie12
28. júl 2022

Moj priatel s tym tiez nema problem kupit mi vlozky. Mam ich odlozene v sufliku pod postelou. Tam skladujem aj kozmetiku, ktoru si kupujem do zasoby.

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
28. júl 2022

No moj mi kupoval iba ked som bola v porodnici, absolutne v tom nema prehlad co pouzivam , a u nas nakupujem na 90% ja veci do domacnosti. Mna tiez zarazili tie 4 druhy. Ja kupujem stale iba svoje oblubene.
Toto muzi urcite neriesili.

zuzinka888
28. júl 2022

Zienky ked posielate manželov na vložky prosím prosím prosím odfotte im tie kt. použivate. Často v praci stretavan muzov co potrebuju pomôct s vyberom a su SOKOVANÍ kolko je druhov a velkosti a hlavne farieb balíckov. A ked sa opytam aku značku manzelka preferuje tak povedia: Neviem- zelene??🙈🙈🙈😂😂

midka
28. júl 2022

Tiez si myslim, ze to riesis, viac ty, ako ti chlapi,, mozno aj Tebe samotnej to bolo neprijemne,,, a teda si ich mozno pozorovala viac ako, keby si mala v kosiku napr. pracie gely,, a teda aj pripadne suskanie,, si si hned vzthahovacne vysvetlila po svojom,, pri tom, to vobec ich nemuselo zaujimat,, pripadne,, uz davno na to zabudli, kdezto, teba to moze trapit podstatne dlhsie,.. dokonca si zalozila diskusiiu,,, co by oni urcite nerobili,,,, chapem ta,, treba viac sebaistoty,,, vtedy by ta ani len nenapadlo pozerat,, ci sa chlapi stojaci za Tebou pozeraju na tvoj kosik,, hned presne vedia identifikovat,, co to vlastne kupujes a bleskovo spustia sukromnu debatu o Tvojich vlozkach,,,,,,treba viac sebavedomia,,,, mam pocit, ze aj Tebe samotnej to bolo neprijemne,,, ,,, v dnesnej dobe, moderni mladi chlapi uz s tym nemaju problem,, bezne to vidim v kosikoch aj chlapom,,,

mistymay33
28. júl 2022

Mne moj muz kupuje bezne vlozky ak tampony. Ked ide nahodou na nakup a nemam doma zasoby, tak mu poviem nech mi kupi. Presne mu odfotim ake a on kupi. Tiez mam viac druhov, a muz to absolutne neriesi, kolko druhov mu kazem kupit. A dokonca ked ich nahodou nenajde, tak ide za predavackou ak s fotkou v mobile. Vobec mu to nie je trapne, vlozky povazuje za uplne bezny tovar, ktoy sa kupuje v drogerii.

kitycat
28. júl 2022

Moc si o sebe myslis... Ty vies velke H, o com si sepkali.. Mozno o pokldanicke, ze m velke kozy..

ninusa221
28. júl 2022

Mne kupoval aj brat aj oco aj priatel ked nevedia zavolaju na messenger pri vložkách ja im ukazem a kupi ziadne caviky okolo toho nikdy nerobili a to brat ma len teraz 16😀😀😀

ankare
28. júl 2022

Podľa mňa riešili skôr Teba, nie nákup. Asi si sa im páčila. 🙂

sigma510
28. júl 2022

Jasne ze to chlap kupi, však nemá 14, len treba foto dokumentáciu, lebo tu sa strácajú. Môjmu som naposledy dala len slovnú, a došiel presne s tým čím som nechcela, že iné nemali. Bežne vidím chlapov kupovať vložky, normálny dospelý chlap vie naco sa to používa a myslím ze to nejako neriešia. Ale 4 druhy? Si išla skúšať ktoré najlepšie sadnú ci ako? 😂 Ja mam jeden odskúšaný druh co používam už roky a iný nekupujem.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
motylicek07
29. júl 2022

Ano kupuje ak treba, nema s tym problem

angelous1991
29. júl 2022

Mne to manžel nosí z Nemecka . Majú tam výhodnejšie balenia takže tam robi vážne výdatne nákupy tampónov keď mi treba 😄😃

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1mina
29. júl 2022

Bezne mi kupuje

ivangeline
29. júl 2022

ano kupuje

7miriam77
29. júl 2022

Priatel s tym nema ziadny problem...uz aj presne vie ake 🤣

silvike
29. júl 2022

Jeeeminky, ktovie co si ti dvaja za vami sepkali🙈 A tu uz hned tema na MK o vlozkach. 🙉

mariejenka
29. júl 2022

Kupuje,skladujem v skrinke nad wc, a muz uz po mne aj upratal(len ohlasil,ze ďakuje za prekvapko😚) lebo som zabudla vyhodiť a ona sviňucha sa vyrolovala😂 uz som sa naucila si dať kôš bližšie k wcku,ked mam ms. Dokonca ked som po pôrode potebovala viac tych megavelkych,kupil viac ako som mu kázala. Prosím pekne plnú igelitku.

katuskamala1
29. júl 2022

Ja som kupovala obrovsky bal wc papiera na apartmány, tiez pripomienky boli, ze tolko papiera jej treba? Co dodat. Tupci. A i ty si stretla tupcov... Asi pichaju gumene ance doma ked toto riesia 🤣

heln
29. júl 2022

ahoj, pust to z hlavy, skutocnost sa aj tak nedozvies, na 99% slo o uplne nieco ine a chlapi neriesia take blbosti.
moj mi kupuje, asi raz za rok, ked mam nahly vypadok a zlyhala logistika, ale tiez mu presne poslem obrazok.
a nechapem co je divne na 4 druhoch, aj menstruaciu mam roznej intenzity, takze aj ja kupujem viac druhov, hrubsie, tensie, dlhsie, na noc, intimky.... len vacsinou nekupujem vsetky naraz, ale iba tie co sa minu.

janka1011
29. júl 2022

Aaale prosím ťa, určite tí riešili vložky 😅 Ver mi, že si ani nevšimli čo máš v košíku. Zbytočne si namýšľaš. Šepkať si mohli čokoľvek, trebárs aj niečo na adresu tvojej postavy, na predavačku , alebo niečo celkom iné, to už nezistíš, ak zrovna nečítajú túto diskusiu. Čo sa týka kupovania, muž mi normálne kúpi vložky, hodí do košíka ako iný tovar a ide.

andrea78
29. júl 2022

Ked treba a poziadam ho, bez akehokolvek komentara kupi. Dokonca sa orientuje v druhoch, vie aj ake doma mam/pouzivam. A nie jeden jediny druh. Mam ich odjakziva v skrini na chodbe. Par kusov v dekoracnej krabicke vo wc. Nepozastavuje sa nad tym ani teenager syn, bezna hygienicka potreba, dokonca ani on v jeho veku by divne nepozeral na zenu s nakupom vloziek a neuchechtaval sa , nie este dospely chlap 40+. Ti muzi riesili nieco uplne ine, nie Tvoje vlozky.

zuzulka558
18. nov 2022

Kupil iba ked som bola v porodnici inak nie, neuznáva tampony odkedy som z nich mala ten vzacny toxicky sok par rokov dozadu,, ze on si zenu vedome zabijat nebude ked ma klepne zas 🤣🤔

victory7897
18. nov 2022

@zoro9836 to bol pekne trápny fór 🤔🤔🤔

gertrudaosem
18. nov 2022

😅😅😅👍