Dievcata, riesime kupu noveho auta,,, - noveho, nie jazdeneho,, ak mate niektora skusenost, s kupenym od nova, teda nie po niekom,, prosim kludne napiste,, budem rada,, vyberame medzi - Nissan Quasquai, Skoda Karoque, Seat Ateca, Seat Tarraco, Mitusubishi Outlander, prip. Honda HRV.. dakujem.. :
najlepsie si do kazdeho sadnut, vyskusat ako sa ti v nom jazdi...kazde moze mat ine ovladanie, zalezi na co si zvyknuta, a co ti je prijemne a co ti vadi...mne napr. vadia citroeny a toyoty...
Treba to vyskusat dohodnut jazdy. My sme vybrali auta dohodly skusku a rozhodli sme sa potom
a este odporucam otvorit na kazdom dvere na kufri-lebo u niektorych modelov si vyssi ludia udieraju hlavu , prip. sa do priestoru pod otv. kufrom nezmestia vystreti...
Stých čo si vypísala by som ja osobitne išla do Skoda Karoque 👍
Z tychto co si vypisala bud Skoda alebo Honda
Honda jednoznacne
Pre mna skoda su na ne lacnejsie diely 😉
@princeznasevera to uz daaavno nie je pravda 😀 v tomto kriteriu to je uplne jedno... nahradne diely su lacnejsie mozno na podstatne starsie modely..
Asi mate nejake kriteria, nie? Cena, motor, vykon, prevodovka, velkost kufra atd. To je maximalne dolezite. Ak idete len podla vizaze s tym si musite pomoct sami, kazdy ma iny vkus. My sme napr pred 1,5r kupovali nove auto, vedeli sme, ze chceme tvrdy podvozok, ziadne suv, ziadnu radovku, benzin, velky kufor, automatiku, musi obstat v testoch, viacerych a byt vizualne podla nasho vkusu a mat vnutri slusne plasty...
My sme kupovali pred 4 rokmi , prešli sme všetky salóny a nás ocaril práve Seat . Mame leon xperiens, a bez chybičky, super pohodlný. Teraz snívame o atece, mám problem s kĺbmi , je vyššia . Za mna Seat super a dobre ceny
Dievcata,, takze ako prve dakujem, ze ste sa tolke zapojili,,,, 🙂 u nas je to teraz tema cislo 1,,, tak, preto ma to potesilo, ze aj zeny su aktivne v tomto procese vyberu 🙂
@miriam11 seat sa nam paci,, veeelmi,, asi akt. c. 1,,, buduci tyzden,, asi dame skusobnu jazdu,,, motoricky, je to iste co skoda,,, ... vybavovo ponuka asi viac,,,
@luxus10 z Toyoty sa nam paci Raw 4,, ale to je uz mimo rozpocet,, Citroen aktualne mame od nova,,, max. spokojnost,,, takmer ziadne investicie, po dlhe, roky,, ..C5 aircross v nasom rozpocte by bol len 3 valec,, coho sa mierne obavame , pri 4valci je to urcite dobra volba
@lauriema ten je super,, trosku nas odradza , ze je Mitsubishi,, planuje odist zo SR,,, je to trosku starsi dizajn,, ale co sa tyka velkosti,, urcite vyhrava....
@mima1 ake ste nakoniec vybrali?
@luxus10 jasne, kufor riesime,, ten je pre nas veeelmi dolezity
@pepa1995 preco Skoda Karoque
@rooberta ano,, aj nad Hondou velmi rozmyslame,, ma super riesene sklapanie zadnych sedadiel,,, trosku mi vadi ta pabubova doska,, kde mam pocit, ze sa pozeram,cez nejaku sosovku,,,,
@princeznasevera na ktore myslis, su lacne diely?
@susy5 ano,, ceny nahrad. dielov, aj servisnych prehliadok, su takmer na € rovnake,,, ,,pytame sa aj na to
nie manual,, nachadzaju sa pre nas v tom istom pasme,, ktore mame nastavene,,, Tarraco je strop 🙂
@midka Nissan Quasquai je napr tvrdsi, tarraco je neporovnatelne vacsie ako ateca, tym padom aj dost odlisne velkosti kufrov.... zvaz si aj nakladaciu hranu, realnu a pisanu spotrebu, pocit z priestoru vnutri... ked si tie auta realne naskladate podla toho co potrebujete od neho, tak tie ceny budu medzi znackami dost rozdielne.. niekde mas uz vsetko potrebne v baliku, niekde si kazdu chujovinu doplacas... odporucam hlavne testy si nastudovat, hned sa vam vyber zuzi 🙂 ak mate deti, sleduj aj priestor za vodicom hlavne...
este, aby som nezabudla vo vybere boli aj C5 Aircross, Opel Grandland,, prip. Peugeot 3008... u vsetkych modeloch vsak 3 valce,,, tak neviem,, ci je to dobra volba....
vies co,, ano,, urcite by som si ho nechala tych 10 rokov, nemienim tieto nervy zazivat kazdu chvilu,, ... neuveris, dnes sme boli pozriet aj Jeep compass 🙂 :🙂 takze, ano, presne si sa trafila,,, 🙂
@midka My máme Seat Ibizu, kupovali sme nové a sme spokojní 😉.
ja som mala seat leon a paráda fičal 5 rokov bez chyby
(a bol kupovaný ako 8 ročný) potom sme ho predali a vymenili za seat alteu XL a tak tiež top nič sa nekazilo takže seat je úplne super, ani náhradné diely nezrujnujú rodinu