Kuchynský krájač Nicer Dicer Plus - skúsenosti

majusenka77
21. aug 2012

Ahojte, po negatívnych ohlasoch od mnohých ľudí, nedôverujem kvalite výrobkom ponúkaným z teleshopingu, ale niečo podobné by sa mi celkom hodilo, preto sa chcem spýtať, či nemáte s týmto krájačom skúsenosti?

zigzag
21. aug 2012

@majusenka77 my sme kupili z billy v akcii a zatial spokojnost, mame aj parny mop, super vec, najma na cistenie stolicky na krmenie pre maleho, a aj V krajac mame, a tiez spokojnost, a brusim si zuby na smothie makera, tiez uz isli dole s cenou

petraxy6
21. aug 2012

@zigzag smothie makera si kúp, ja som si ho kúpila v zľavomate a furt tu vrčí 😀 😀 😀 😀 😀 Síce som ho na 4-tý deň pokazila 😅 ale ide. Je to fakt dobrá vec 😉

zigzag
21. aug 2012

@petraxy6 no, mam na wish liste spolu s nikonom :D ale ten neni z teleshopu , a hej novy notebook by sa zisiel tiez , tento moj dedusko uz za chvilu skonci 😖 , to zeby som banku vykradla, alebo postu 😀 🤐 hehe

petraxy6
21. aug 2012

@zigzag ja už píšem list Ježiškovi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

angua27
22. aug 2012

@majusenka77, moja mama si ho nedávno kúpila a veľká spokojnosť. vyhodila všetky ostatné krájače asi po týždni a fičí už len s týmto. 😉 kupovala ho v Bille. 😉

zigzag
22. aug 2012

@petraxy6 no ja to tomu mojemu pravidelne pripominam 😅 😵

tiny_petka
26. sep 2012

Za koľko ste ho kúpili? Na zľavách ho majú za 16,9 €

tehulka2011
27. sep 2012

este nejake skusenosti pls? 🙂

valeriapolackova
8. okt 2012

Aj ja si brusim zuby na tento krajac. Asi najlepsi je tento odkaz : http://www.zlavomat.sk/zlava/5613-nicer-dicer-p...

petuska123
12. nov 2012

ja som si ten krajac objednala z tych zliav len ma sere ze nieje k tomu cesky alebo slov.manual a na nete nieje

evelainka
13. nov 2012

@petuska123 Ahoj, na ktorej stránke si si ho objednala?Aj ja by som chcela, ale nenašla som aktívnu zľavu. Chcela by som ho ako darček kúpiť pre sestru. Niesú to nejaké napodobeniny, keďže v topshope stojí 59,90 eur.

petuska123
13. nov 2012

@evelainka asi zle hladas aj tu ho maju http://coopydoo.com/sk/deal/378-nicer-dicer-plus daj do goglu zlava nicer dicer

evelainka
14. nov 2012

@petuska123 ahoj, ďakujem za odpoveď.Áno, tam som ho našla, ale tú stránku nepoznám, tak mám obavy z nej objednávať. Je tá zľavová stránka o.k? Nepredáva lacné napodobeniny? Lebo aj s tým som sa už stretla.

majusenka77
autor
22. nov 2012

Len info - tak nakoniec som si ho kúpila - tiež som využila zľavomat (Hyperzľava), vyšiel ma aj s poštovným necelých 20,- Eur. Mám ho doma už cez dva mesiace, používam ho často, hlavne keď varím pre malú, aby som jej nemusela jedlo (predovšetkým zeleninu) pracne sekať, mlieť, tak si to tu pekne jednoducho a rýchlo nastrúham alebo nakrájam - bála som sa, že to bude len nejaký šmejd, ale milo ma prekvapil, som s ním veľmi spokojná. Slovenský návod mi predajca dodatočne bez vyzvania poslal - čo ma tiež potešilo.

palomablanca
23. nov 2012

ahojte, ja som si ho kúpila cez jednu pani,ktorá to predáva na bazosi. tiež som sa bála že to bude napodobenina keď ma to vyšlo len na 19 euro ale vraj to kupuje z teleshopu vo veľkom a nemusí tak platiť za reklamy, preto je to lacnejšie. no a prišlo to v originálnej krabici, všetko tak ako v telke.

halienka
23. nov 2012

@majusenka77 ahoj, a keď krájaš surovú zeleninu, napr. mrkvu, petržlen na väčšie kusy, nemusíš nejako moc tlačiť? Ide to ľahko? Tiež ma to láka, hlavne na zeleninu do polievky, ale napr. slepačiu varím s väčšími kúskami zeleniny. Nerada by som dopadla ako s jedným krájačom na cibuľu z Magnetu, hrôza, musím normálne po tom báchať pesťou aby to cibuľu ako tak pokrájalo a aj tak to nenakrája dobre.

majusenka77
autor
25. nov 2012

@halienka - niečo ide úplne ľahko, niečo treba viac pritlačiť, ja krájam na tom všetko - mrkvu, zeler, petržlen, cibuľu, zemiaky, huby, jablká, paradajky, kareláb, karfiol, brokolicu, syr ... proste čo sa dá.... ak to nejde úplne ľahko, tak si to prekrojím nožom na polovicu, alebo na tretinu, potom to už ide OK, no inak krájač vôbec nešetrím, ak treba tak na to aj buchnem - čuduj sa svete zatiaľ sa nič nezlomilo ani neuvoľnilo...,
ja tiež často varím vývarové polievky (slepačiu, hovädziu...) - naše dieťa teraz akosi štrajkuje a nič iné poriadne neje, tak mi to veľmi pomáha a nemusím všetko pracne krájať, za chvíľku mám zeleninu pripravenú na malé kúsočky (resp. väčšie, alebo veľké... podľa toho ako potrebujem, no keď varím pre dieťa, tak si tam dám nadstavec na tie najmenšie kocky, alebo na strúhadlo), jediné na čo si treba dávať pozor je, aby ste sa na tom neporezali, nože sú ozaj ostré!!!! (mám skúsenosť)
no koniec-koncov všetko je to vec názoru, ale mne sa vecička páči

halienka
26. nov 2012

@majusenka77 Ďakujem, tak som si ho práve objednala 😀 na hyperzľavách ho majú za 16,99 E, tak dúfam, že bude dobrý 😀 myslím, že aj v lete na krájanie ovocia a na šaláty sa zíde, už sa naň teším 😵

schnaps12
22. dec 2012

ko mam na tom krajat cibulu na uplbne drobunko šak to ide tažko moc

martinailova
22. dec 2012

@zigzag ahoj chcem sa spytat aky parny mop si si kupila kde a kolko stoji? chcela by som si ho aj ja si kupit ale neviem aky typ je najlepsi a kedze pises ze ho mas a si s nim spokojna budem rada ak mi poradis dakujem vopred 😉

viva13
27. dec 2012

ahoj, prosím nemáte niekto slovenský návod?

viva13
27. dec 2012

@majusenka77 ahoj, ja som ho dnes skúšala prvý krát krajala som cibulu papriku, šunku a tehlu-syr, no skoro som to dolámala, mne to ide ťažko ☹

zigzag
27. dec 2012

@martinailova ahoj,kupila som ho pred rokom z hypernovy, v akcii za 60 e, som spokojna, ulahcil mi velmi upratovanie, mam ten zeleny co v teleshope chodil,, 😉

majusenka77
autor
27. dec 2012

@viva13 to mi je ľúto, mne funguje v pohode, návod mám - môžem ti preposlať

2nika3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viva13
28. dec 2012

@majusenka77 dakujem poprosím

fabant
10. jan 2013

mne prave vcera dosiel, kupovala som cez zlavy.....prekvapilo ma kustik ze nie je vacsi...neviem presne preco som cakala nieco vacsie 😅 .a tiez ze navod nie je pre mna v zrozumitelnom jazyku......hned som skusala pri vareni vecere...asi po troch chabych pokusoch zeleninu pretlacit som znechutene vsetko rozobrala ..a potom mi napadlo, ze som asi dala opacne noze...a faktze 😀...a je super...tak rychlo nakrajane zemiaky a zeleninu som asi este ani nemala 🙂....je pravda ze tych 50 eur ci kolko za to chcu v reklame, by som za to nedala...ale takto je to celkom vyhodne 🙂

rado1812
24. jan 2013

ahojte,mohol by mi prosím vás niekto poslať na mail rado.radoslavmacek@gmail.com návod na používanie nicer dicer plus? Kúpil som ho starej mame ako darček,ale návod nebol v slovenskom jazyku,tak sa nevie z toho vysomáriť 🙂 Ďakujem za pomoc

lucinko13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienkalenka40
Odpoveď bola odstránená
Zobraz