Ahojte,ktoré šaty sa Vám páčia najviac?
Ďakujem za názor.
@terina25 úzke.Strih - alá morská panna.
druhé 😍
tiež by som chcela mať dlhé čipkované rukávy, presne aj ten strih ❤️
tretie 🙂
@mec321 aj mňe sa páčia asi najviac(z týchto).
Tretie .. škoda že nie sú celé..a potom aj druhé sú fajn 🙂
Alebo ešte rozmýšľam nad tými tretími.
@gr3tch3n lepšiu foto mi bohužiaľ nenahralo.
Druhé 🙂 tiež som mala dlhé čipkované rukávy na šatách 😊
@ajko2011 aj mňe sa straaaaašne páčia,alebo potom tie tretie.
Mne sa páčia aj tie prvé veľmi, ja by som brala tie, ale aj tie druhé sú nádherne 😉 ťažko vybrať.
Jednoznacne druhe 😉
Mne sa veľmi páčia šaty c. 2. Ale máš kozy do takých šiat?
@simona139469 ani ja som si osobne nevedela(ale,že vôbec!!) vybrať(z týchto troch) preto som si prišla po radu a názor sem.
@pribinak aj mňe(a veľmi)-ale ešte som si ich neskúšala-takže neviem.Musím ich najprv vyskúšať (vôbec neviem ako budú na mňe vyzerať).
Druhe su krasne 😍
@kinderzwillinge aj aj si myslím,že áno.🥰😍!!
@zuzubb007 aj ja si to myslím.
Jednoznačne druhé.
2🤩
ja by som si z tychto vybrala asi druhe
2, tie co maju ten dlhy rukav
Ak mas super postavu, tak 3, ak nie, tak 2 🙂
mne sa prekvapivo pacia najviac tie prve. Ten top je krasy a t asukna ak si vysoka bude uzasna.
Na druhych sa mi nepacia tie rukavy, ak ten rukav nesedi presne na ruku, nevyzera to pekne a na tretich s ami nepaci ta "silonka" vo vystribu a ku krku, a ak maju vzadu gombiky na tej sietke tak hroza hroza.
Tie prve maju suknu nariasenu hned od pasa a to nepristane kazdemu. Ja som stihla a mam stihly pas a aj tak mi to pridava na vahe.
Tie druhe su trochu nudne
Tie tretie su krasne ale sukna ala morska panna je velmi neprakticka. Je to velmi pekne a sexi ale v lete sa v tom clovek ide uvarit.
Inac vsetky 3 maju hlboky V vystrih a na to potrebujes krasne plne prsia. S malymi prsiami to robi velmi plochu hrud. Tie 3 su najlepsie modelovane ak nemas plne prsia.
@asia83 aj ja si myslím.
@nikasmile súhlasím.
@lucia7933 aj ja.
@liliana aj ja.
Tie tretie maju aku spodok? Uzke?