Dievčatá, tak ma včera napadlo že ktorá herečka z našich SK je najkrajšia....aj zo zahraničných....
Tak dajte ...ale len jednu SK a jednu zahraničnú...
Mne sa z našich páči najviac Zdena Studenkova je to taká dáma...pripomína mi moju babku.
A zo zahraničných Margot Robie .....to je tá vo hraje v Jednotke samovrahov Harley Queen
@vanda323 SK herec herečka žiadna, zahraničná Ruby Rose a mužský herec Pablo Schreiber
mne sa vždy páčila Salma Hayek, zo slovenských nikto
Pytas sa na krasu.
Pre mna na slovensku Dominika Moravkova - krasna tvar, jemnost, zenskost, proste nadherna zena.
Zahraničie: krasna je salma hayek a aj nicole kidman, ktora je krasne biela 🙂
Emilia Vasaryova
Zo slovenských žiadna a zo zahraničných turecká herečka Amine Gülse☺️
Asi nie “tabulkovo” krasna, ale pre mna z tych zrelych dam Z. Kronerova - po tom, ako zacala nosit tie uzasne okuliare.
@vanda323 studenkova sa uz ani na seba nepodoba, strasne je umela, aj ako osobnost mam pocit, ze sa vzdy nadradene tvari a je naozaj dost preafektovana. U mna urcite monika hilmerova, emilia vasaryova (je prikladom, ze starnut sa da s noblesou), gabika marcinkova (ktorej herecke kvality ma neohuruju sice), kristina svarinska...fakt mame vela peknych hereciek...
Nemám prehľad v slovenských herečkách, ale prvá mi napadla Mária Bartalos a zo zahraničných Jennifer Aniston v 90. rokoch 🙂
@stellarstar A kde hrajú?
Slovenská Táňa Pauhofová a zahraničná Alexandra Dadario
Dominika Kavaschova a zahraničie sa mi páči Jennifer Aniston alebo ta druhá z priateľov Monika 😄
@pallacinka29 A zahraničie?
Pre mňa Táňa Pauhofová
Emília vasaryova,Soňa Valentova,božidara turzonovova.....tie herečky boli za mlada nádherné ženy a starnú s graciou. Ale aj ostatné slovenské herečky,starsie,boli krásne...bez umelin a zbytočného speci make-upu.
Ale napr.aj Marcinkova,s tých mladších napr. Či Judit Bardos,či ako sa volá.
Mne sa paci Keira Knightley, ma nadherne oci👀
A sk scenu nesledujem..
@zmrzlinka2021 Salma je topka to je pravda
možno nie je krásna, ale mne sa páči a mám rada Zuzku Tlučkovú
Kate Beckinsale napriklad, zahranicnych mi napada vela, slovenska neviem, asi ziadna nie je ze wau.
@vanda323 tak nie úplne vysolvene len v 90´s a potom nič, ale proste v prvých seriách Priateľov bola pre mňa až ikonicky krásna 😅 a o tom či je stále kočka, no neviem, naposledy som ju videla asi vo Friends Reunion a teda všetci okrem Lisy Kudrow tam vyzerali po všeomožných zákrokoch ako voskové figuríny
jednoznačne Zuzana Kocúriková...a s Margot súhlasím...