Milujem vônu avivaže na veciach ale vždy ked jednu používam,tak pokial sa mi flaša mine,tak ju zrazu necítim už tak na veciach
lenor
@zaraaa kúp si ich viac a striedaj.možno voňajú ďalej,len si na ne zvykneš a už to necitiš.
@malinkaaninka už aj to ma napadlo,maš pravdu 😉 možno som na tie vône zvyknuta 😀
ja som teraz kúpila v lidli,kupujem aj tú kaufland alebo silan bieli
ahoj, u mna je top modry lenor!!!! voni v skrini aj 3/4 roka, ak tu vec nevyberiem, napr. letne veci do dalsej sezony nepouzite... a voni super! kolegyne mojho muza sa furt pytaju v com periem 😎 len nech sa donho nebuchnu! 😵
aj nám sa najviac "osvedčil" modrý lenor😀 ... ale tiež musím sem-tam striedať, lebo mi po takom polroku prestane voňať ...resp. necítim ho 😀... tak používam buď niektorý z aromatherapy Lenorov alebo tie parfémované... (ale len malé balenie, lebo zasa skončím pri tom modrom 😀...)
@zaraaa ja ju kupujem cez moju krsnu ale da sa v pohode kupit http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=176225 cez tutu pani na mimibazariku je to eko drogeria ceny su vyssie ale naozaj jej staci malo.
@zaraaa mne sa najviac páči Lenor..modrý !! 😉 to je top, ale vždy mám doma aspon tri rozne flaše (modrý lenor, žltý silan a modré tesco) a vone a striedam to, aj prásky na pranie striedam, milujem ten pocit ked vytiahnete prádlo z práčky a čakáte na tu vônu, aká to bude dneska??? 🙂)))))
Ekologické aviváže DEDRA obsahujú 3x viac parfému ako ine aviváže a dávkujú sa v malých množstvách sú to koncentráty.Prádlo vonia celé týždne.Sú v nich použité kozmetické parfémy čo iní výrobcovia nepoužívajú.
http://www.dedra.cz/cz/produkty/drogerie-a-kosm...
najlepšie vonia Lenor čierny tie parfumel
ako vidím,tak LENOR jednoznačne vyhral 😉 nemate tu niektora skusenosť s Coccolinom???
pouzivam ho teraz, coccolino oranzovy, ale tiez ho uz necitim, tak budem mueist presedlat na nejaky iny, vonia pekne ale moc dlho nevydrzi 😒
žlté coccolino je u nás naj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som teraz objavila dedra avivaz a je skvela vonava ale vyskusam aj to coccolino to sme este nemali
Modrý Lenor, 4 x koncentrát, ale kúpený v Rakúsku, lebo u nás kúpený stojí za figu... 😖
urcite dedra, ja teda lenor nemusim, lebo muz a deti z toho strasne kychaju(ktovie, co v tom je), silan mi ide krkom uz, coccolino je tiez dobre, ale aj tak sa stale vratim k dedre 😉
pripájam sa DEDRA,výber vôní veľký a dlho prádlo vonia
ja som pouzila vsetko co len existuje, aj ten slavny lenor,prd vonal...a jak mam babo zacla som pouzivat obycajne BATOLE aj tekuty prasok aj plachadlo a ta vona sa neda opisat!!!!nadhernaaaaaaaaaaaaaaaaa a pradlo mi vonia aj ked stoji dlho v skrini. ale mame ine nosy...co vonia mne,nemusi tebe.ale stoji to za to vyskusat
jednoznačne DEDRA. Ja mám najradšej vônu "cest´la vie" ale všetky sú krásne a hlavne dlllllho držia
www.ekologicka-drogeria.webnode.sk Nájdete všetky druhy aviváži, ktoré sú v ponuke, nádherne voňajú, dlho vydržia a sú kvalitné.
Silan a Lenor 🙂
woolite
ahojte, prosim vas avivaž DEDRA sa kupuje len cez internet alebo aj niekde v drogerke ? dakujem za info 🙂 🙂
Najdlhsie a najkajsie vonaju avivaze od Eurona cerny a staci jej dat do prania malicko ja kupujem iba tuto.. 😅