Kto vyhral v nejakej súťaži auto, dovolenku alebo nejakú hodnotnejšiu výhru?

24. júl 2024

Ahojte, poznate niekoho, kto vyhral v nejakej sutazi auto, dovolenku alebo nejaku hodnotnejsiu vyhru? Da sa takym sutaziam verit a moze to vyhrat aj niekto "obycajny"?

anketkarka
24. júl 2024

Moja šéfka vyhrala dovolenku pre dvoch pred pár rokmi.

axve
24. júl 2024

Ahoj. Mam znameho, ten vyhral auto v sutazi. Moja mama davnejsie vyhrala pobyt v tatrach. Obyc ludia ,ziadne lepsie pozicie alebo znamosti. Ja sa tiez snazim sutazit resp vyhrat, no nie som asi ten typ co vyhrava 😃

oli18
24. júl 2024

Nepiznam nikoho, kto by vyhral hodnotnejsiu cenu, nieto auto. Ja sa nezapajam do ziadnych sutazi, neverim im

marsmykkok
24. júl 2024

Auto-poznám troch z dediny v dávnych časoch, ja som vtedy bola decko, všetci vyhrali v nejakej súťaži s PSS tuším Thalie. A neskôr viem o dvoch čo vyhrali v Kauflande v rôznom čase Kiu Ceed, raz otcov kamarát a raz otec mojej kamarátky.

merlinja
24. júl 2024

@marsmykkok to ste úspešná dedina :o)

diaszoky
24. júl 2024

Moja kamka vyhrala v telerane s kamoskou dovolenku. No ked mali volat dohdonut detaily museli si platit aj tamto aj hento neviem ci nie aj polovicu dovolenky

marsmykkok
24. júl 2024

A súťažiam sa veriť dá, ale ak ich organizuje veľká spoločnosť, napríklad Kaufland, Lidl, Nestlé, Alianz a tak. Ak si niekto založí na FB stránku a podniká v malom a dá súťaž o hodnotnú dovolenku alebo auto, to by som neverila, to je o tom len prilákať na stránku sledovateľov. Teda do takých pochybných súťaží na FB sa nezapájam, ale ked súťaž vyhlási napríklad Lidl alebo DM tak áno.

marsmykkok
24. júl 2024

@merlinja No áno, v tej PSS kedysi dávno boli všetci z tej dediny. Ale s tým Kauflandom len z okresu, boli z iných dedín, ale z videnia som ich poznala.

timilv
24. júl 2024

@autorka známa vyhrala pár rokov dozadu auto od Plačkovej muža 😂 a v okolí vyhralo pár ľudí na žreboch, na exprese a podobne ale to sú sumy Max do 10tisíc

guudy
24. júl 2024

Ja som vyhrala auto v kine. Je to 10+ rokov dozadu. Isli sme na moje narodky do kina a bum🤭🤭🤭

diaszoky
24. júl 2024

@timilv a co to za sutaz daval jej muz

mandzula
24. júl 2024

Znamy vyhral auto v Jednote a ja kedysi v dakom casopise vikendovy pobyt.

timilv
24. júl 2024

@diaszoky nejaké zdieľanie na instagrame- ale je to už možno aj 3-5 rokov dozadu

marsmykkok
24. júl 2024

@guudy wau, to je aká symbolika, že na narodky a také potešenie a pekný darček. Aké auto si vyhrala?

chiccco
24. júl 2024

Bývala kolegyňa vyhrala auto za predplatné časopisu Slovenka

guudy
24. júl 2024

@marsmykkok maly hyundai. A musela som zaplatit dan z vyhry 🤷🏼‍♀️

ssimusska
24. júl 2024

Ano vyhrali sme auto 😄

autor
24. júl 2024

Tak celkom ma potesilo, ze to aj takto funguje🙂

lindus_esterka
24. júl 2024

Susedia vyhrali asi 15rokov dozadu tusim na markíze a hlava v smutku, lebo museli zaplatiť z toho dan a este aj bolo sportove 3dverove tak ani deti si tam nevedeli zmestit 🤷

apolka77
24. júl 2024

Takmer 18 rokov nazad vyhrala auto jedna mladá baba z nášho mesta . Precvicovala aerobik . Myslím že to bola súťaž Billa alebo DM...

tortelinka
24. júl 2024

@oli18 ja mám sesternicu, vybrala auto

kristinapetronela
24. júl 2024

Môj muž vyhral auto

nikha2809
24. júl 2024

Moja teta, odkedy si pamätám vždy fajčila cigarety ktoré akurát mali nejakú súťaž a vždy vyhrala...raz aj dovolenku niekde v zahraničí...

nikha2809
24. júl 2024

A s babou čo som ležala v pôrodnici na izbe volali z Expresu akurát vtedy

30katrusa40
24. júl 2024

Otcov bratranec kedysi dávno zájazd do Austrálie na koncert už neviem či to bolo U2 alebo Depeche mode . Súťaž bol v cocacole

lentilka46
24. júl 2024

Manzel vyhral pred 5r cez funradio v sutazi pobyt v hoteli hviezdoslavov v kezmarku. Spoluziacka zo strednej zas vyhrala v sutazi auto.

veronka1996
24. júl 2024

Ja som vyhrala v 2019 výlet do Petrohradu na 5 dní.

kikulienkadd
24. júl 2024

Ahoj, mne raz volali,že som v súťaži Billa vyhrala kuchynský robot. Bol takej hodnoty,že by som musela za výhru zaplatiť daň. Ten telefonát mi prišiel dosť nevhod, poprosila som ich,aby mi zavolali nasledujúci deň, že teraz nad tým neviem ani uvažovať. Vraj jasné, v poriadku... už sa nikto neozval. Svoje krstné meno,iniciál priezviska a číslo zákazníckej karty bolo na zozname výhercov. Nedostala som nič. Smola. Bolo mi to ľúto,lebo som robot chcela darovať bráškovi s rodinou...

hopsas
24. júl 2024

Môj kolega vyhral Mercedes v súťaži ktorú dávnejšie organizoval Orange

barus26
24. júl 2024

@diaszoky on stale robí tie sutaze o auta. dost často. Aj o € alebo iphony napr