Ahojte, poznate niekoho, kto vyhral v nejakej sutazi auto, dovolenku alebo nejaku hodnotnejsiu vyhru? Da sa takym sutaziam verit a moze to vyhrat aj niekto "obycajny"?
Ahoj. Mam znameho, ten vyhral auto v sutazi. Moja mama davnejsie vyhrala pobyt v tatrach. Obyc ludia ,ziadne lepsie pozicie alebo znamosti. Ja sa tiez snazim sutazit resp vyhrat, no nie som asi ten typ co vyhrava 😃
Nepiznam nikoho, kto by vyhral hodnotnejsiu cenu, nieto auto. Ja sa nezapajam do ziadnych sutazi, neverim im
Auto-poznám troch z dediny v dávnych časoch, ja som vtedy bola decko, všetci vyhrali v nejakej súťaži s PSS tuším Thalie. A neskôr viem o dvoch čo vyhrali v Kauflande v rôznom čase Kiu Ceed, raz otcov kamarát a raz otec mojej kamarátky.
@marsmykkok to ste úspešná dedina :o)
Moja kamka vyhrala v telerane s kamoskou dovolenku. No ked mali volat dohdonut detaily museli si platit aj tamto aj hento neviem ci nie aj polovicu dovolenky
A súťažiam sa veriť dá, ale ak ich organizuje veľká spoločnosť, napríklad Kaufland, Lidl, Nestlé, Alianz a tak. Ak si niekto založí na FB stránku a podniká v malom a dá súťaž o hodnotnú dovolenku alebo auto, to by som neverila, to je o tom len prilákať na stránku sledovateľov. Teda do takých pochybných súťaží na FB sa nezapájam, ale ked súťaž vyhlási napríklad Lidl alebo DM tak áno.
@merlinja No áno, v tej PSS kedysi dávno boli všetci z tej dediny. Ale s tým Kauflandom len z okresu, boli z iných dedín, ale z videnia som ich poznala.
Ja som vyhrala auto v kine. Je to 10+ rokov dozadu. Isli sme na moje narodky do kina a bum🤭🤭🤭
Znamy vyhral auto v Jednote a ja kedysi v dakom casopise vikendovy pobyt.
@guudy wau, to je aká symbolika, že na narodky a také potešenie a pekný darček. Aké auto si vyhrala?
Bývala kolegyňa vyhrala auto za predplatné časopisu Slovenka
@marsmykkok maly hyundai. A musela som zaplatit dan z vyhry 🤷🏼♀️
Ano vyhrali sme auto 😄
Tak celkom ma potesilo, ze to aj takto funguje🙂
Susedia vyhrali asi 15rokov dozadu tusim na markíze a hlava v smutku, lebo museli zaplatiť z toho dan a este aj bolo sportove 3dverove tak ani deti si tam nevedeli zmestit 🤷
Takmer 18 rokov nazad vyhrala auto jedna mladá baba z nášho mesta . Precvicovala aerobik . Myslím že to bola súťaž Billa alebo DM...
@oli18 ja mám sesternicu, vybrala auto
Môj muž vyhral auto
Moja teta, odkedy si pamätám vždy fajčila cigarety ktoré akurát mali nejakú súťaž a vždy vyhrala...raz aj dovolenku niekde v zahraničí...
A s babou čo som ležala v pôrodnici na izbe volali z Expresu akurát vtedy
Otcov bratranec kedysi dávno zájazd do Austrálie na koncert už neviem či to bolo U2 alebo Depeche mode . Súťaž bol v cocacole
Manzel vyhral pred 5r cez funradio v sutazi pobyt v hoteli hviezdoslavov v kezmarku. Spoluziacka zo strednej zas vyhrala v sutazi auto.
Ja som vyhrala v 2019 výlet do Petrohradu na 5 dní.
Ahoj, mne raz volali,že som v súťaži Billa vyhrala kuchynský robot. Bol takej hodnoty,že by som musela za výhru zaplatiť daň. Ten telefonát mi prišiel dosť nevhod, poprosila som ich,aby mi zavolali nasledujúci deň, že teraz nad tým neviem ani uvažovať. Vraj jasné, v poriadku... už sa nikto neozval. Svoje krstné meno,iniciál priezviska a číslo zákazníckej karty bolo na zozname výhercov. Nedostala som nič. Smola. Bolo mi to ľúto,lebo som robot chcela darovať bráškovi s rodinou...
Môj kolega vyhral Mercedes v súťaži ktorú dávnejšie organizoval Orange
Moja šéfka vyhrala dovolenku pre dvoch pred pár rokmi.