Skupinka je pre všetkých kto miluje Vianoce,čas príprav a teší sa na tú krásnu atmosféru.
A aj ti z toho trošku hrabe už? Že?
...ja len, že si založila diskusiu,nie skupinu..😁
@miskakyska a nevies mi poradit ako založím skupinu?
@mamanaplnyuvazok 😍😍😍😍 aj ja milujem Vianoce. Presne dnes som myslela na to ako velmi sa uz tesim na to carovne obdobie.
@mamanaplnyuvazok keby si ich tak milovala, už by si dávno bola v dlho existujúcej skupine.
P.s. 129 dní.
@marca12 chcela som zalozit skupinu nás,ktorí sa tešíme na toto obdobie ale neviem ako na to
@mamanaplnyuvazok taktiež milujem Vianoce 🎄😍🥰 už som začala pomaly nakupovať nejaké tie dekorácie 🤩
@mamanaplnyuvazok Aj ja 😍😍 doma mám väčšinou postavené 4 stromčeky. Ozdobené čo sa dá...
Už sa neviem dočkať
Ja tiež zbožňujem Vianoce a nehanbím sa zato, na FB mi vyskočilo už pár videí s vianočnou atmosférou a áno pozerala.som ich teraz v auguste, hlavne že 3 krát za týždeň na kúpalisku s deťmi a 30 stupňov vonku 😂
@mamanaplnyuvazok skupina uz je, pridavam sa tam tak zaciatkom decembra... tiez mam rada Vianoce, ale v auguste este prepanakrala nie....je leto!
@kandelabra chápem ved ok
@kandelabra leto sa pomaly, ale isto konci a u mňa teraz sa začína to obdobie kedy začínam pokukovať po vianočných veciach 🎄
@mamanaplnyuvazok skupina Vianoce a zimne inspiracie. Ak si spravne pamatam niekto tam pridava kazdy den + sa odpocitavaju dni do Vianoc
moja dcéra miluje Vianoce... už si pripravuje čo si oblečie posledné dni pred Vianocami ...a dnes mi oznámila že do Vianoc 128 dni? tuším také číslo mi vravela...
Ja mam farebné LED svetlá celý rok 😂😂😂
@mamanaplnyuvazok aziati zacinaju s vianocnym zdobenim uz od septembra/oktobra, ides to teda zaviest aj tu, alebo si aziatka? 😉😁
Ja sa tiez tesim. A preco by nemohla ked si vyberame v januari dovolenku a je este zima preco by sme sa teraz nemohli tesit uz na Vianoce ze jo???
Milujem Vianoce 🎄🎁 od októbra počúvam vianočné pesničky
Ja milujem vianoce, ale zas v auguste ich ešte neriešim. Až tak v októbri začínam darčeky a pozerám ozdoby, atď. A teda stromček staviam 1.12. Nechápem veľmi ľudí ktorí ho stávajú čím neskôr alebo na Vianoce, akože ako tradícia chaoem, ale ja ho mam skôr aby som nasavala tu atmosféru dlhšie, po Vianociach mi je už jedno.
My zdobime stromcek cca tyzden pred Vianocami. Mame zivy, umele sa mi nepacia🤷🏼♀️
@guudy tu prsalo par minut, kiez by prsalo par dni...
@mamanaplnyuvazok nestras uprostred leta Vianocami, vsak vsetko sa stiha aj ked zacnes na Mikulasa. Staci dobre zorganizovat
@mamanaplnyuvazok aj ja sa teším. Milujem Vianoce. Akurát dnes som sa manžela a maminy pýtala, že čo by chceli pod stromček 😂