Ahojte, s frajerom ideme na výlet na 3 dni, pobyt platil on, tak by som chcela prispieť aspoň na benzín, keďže ideme jeho autom, bude to asi 2.5 hodiny cesty, netuším, koľko by som mu mala dať, 30€ napr? poradíte?
vynasobis kilometre spotrebou auta a cenou benzinu a mas celkom presne cislo
Ja by som skôr zaplatila obedy a tak.
No tak toto by mi nikdy ani len nenapadlo riešiť, ja keby som mužovi (aj v čase keď bol ešte len frajer) chcela prispieť na benzín na výlet, asi by ma urazený niekam poslal 😄
Opýtaj sa ho a podľa jeho odpovede sa zariaď.
ako hovorí @princkrason 😂
Natankuj plnú nadrz
0 €
@danyelia ok, tak to nechám tak 😆
Ja by som mu zaplatila obed alebo nejaku masaz 🙂 ale aj by som sa spytala, ci mu mozem prispiet ma benzin, mne to pride ako normalna vec
@princkrason 😝😝😝
Otrčíš mu ju a bude to zaplatené😝
@princkrason presne tak. však preto ju frajer berie na výlet 😀
@autorka Podľa mňa záleží aj od toho, či výlet bol priateľov nápad, či Ťa pozval a či na to má (v zmysle, či nebude potom ďalších 27 dní živoriť). Ak napr. on zarába a Ty si študentka, tak si nemyslím, že od Teba bude niečo očakávať (myslím peniaze - to ostatné bude očakávať určite, ako trefne napísal @princkrason 😉) Ak ste na tom finančne približne rovnako, tak by som v aute prehodila niečo takéto: "Ďakujem, že si ma pozval na tento výlet, veľmi sa teším, ale rada by som Ti prispela aspoň na benzín..." a uvidíš, ako zareaguje. Ak nebude od Teba chcieť nič zobrať, tak je to gentleman👍😍
Bolo by pekné keby si prispela 🙂 určite aj obed aj niečo na benzín
Mne sa raz stalo, ze som natrafila na extremneho skrblika. Isli sme autom na kupalisko, kde ja som zaplatila vstup aj za neho, lebo to bol moj napad, tam si vybral na obed predjedlo, polievku, hlavne jedlo k tomu salat, pitie a zakusok, co som tiez ja zaplatila, lebo sak plateniu nemal (argument, ze ved ja som chcela ist na obed, tak on si myslel, ze ho pozyvam) a este vrchol drzosti ze cakal, ze mu dam na benzin. To bola konecna. A nepiste mi ze som sprosta 😂 Bola som mlada a dost naivna 😂😂😂
za pohonné hmoty tak ako napísala @viestta. prípane pozveš na obed, ak by povedal, že nechce za benzín, či naftu. No a ešte aj tak môže byť, ako @prinkrason. 🙂
Pozvi ho na obed niektorý deň. Netreba všetko deliť pol na pol
Tak som sa ho spýtala, či mu môžem prispieť a on, že to mám od neho darček a ani si nemám brať peňaženku 😆 tak vyriešené
To je milé 😍 Pripomenul mi to môjho muža, keď sme boli slobodní 🙂 Užite si to poriadne 😉
Múdry chlapec a tak to ma byt. Je uplne jedno kto koho pozval alebo kto prisiel s nápadom. Proste kedy inokedy sa ma citit zena pri chlapovi ako kráľovná, ked nie prvy rok chodenia.
Dievča, dobrý výber👍 - miluje Ťa😍 a nie je lakomec🎁🎉
Niekto stále nepochopil, že niečo je za niečo...Chlapi skutočne tak fungujú...očakávajú, že keď povedia, "nerob si starosti", tak sex bude nezabudnuteľný a autorke ztuhne huba z tej hodinovej fajky...Lebo, ak by povedal, daj pendu, tak autorka sa ofučí a sex s fajkou nebudú😝😝😝
@mandarinka555 tak je to môj priateľ, ja ho ľúbim a mám s ním sex rada, takže tak či tak by bol 😆
Benzín nie ... To je trápne .skôr upec koláč alebo zaplať vstup do wellnessu
Toho sa drž .
@mandarinka555 našťastie nie každí je taký debil
@mandarinka555 vyjadrovanie máš fakt na úrovni
@mandarinka555 ty svojmu muzovi otrcas? Takto sa vyjadruje jedna matka?
proste ked pojdete tankovat tak zaplat cely benzin ty, ked on plati pobyt.
staci ked mu das a hotovo