Ahojte, baby, všetky vášnivé klebetnice,
ostatné ma prosím nechajte vklude dýchať a presunte sa na ďaľšiu diskusiu, keď sa Vám natom niečo nepozdáva.
Myslíte, že ten malý je naozaj Reného? Akože deti sa menia to je pravda, ale on vyzerá uplne inak, podľa mňa nemá nič ani z jedného z nich. Nebudeme to pripisovať, že podozrivo otehotnela práve keď ich riešila polícia🫢 ale čo? Myslite je tam nejaká podoba? Dnes dali taku fotku z dovolenky 🙂
Ved ona sa na seba uz ani nepodoba. Geny neototo...
Malý je celý po nej pred plastikami
Maly je cely po nej :D a uprimne na reneho sa absolutne podobat nemusi. Moj syn, ze je cely ja nic z manzela a dcera ta zase je cela moj manzel a ja nic.
Maly hlavne vyzera ako Zuzina kopia pred plastikami…
Co mas dalsie? 🤣
No kúpili si z Afriky malého černoška,možno preto sa na nich nepodobá
Maly je cela ona pred plastikami. Dnes som videla tú fotku a strasne sa na nu podoba. A nanho sa nemusi podobat. Aj moja dcera je cely moj muz a zo mna nema nic.
to tak byva ked to zena prehana s plastikami .. s tym sa musi pocitat
Presne, maly sa podoba na ňu keď ešte nemala plastiky
Inak na týchto fotkách vidno, ako dobre,že sú plastiky
Úplne sa na ňu podobá keď bola pred plastikami.
No teda zuby po nich isto nezdedilo. 😁
minule som toho maleho videla v telke, ved to je cely ona... ake konspiracie 😂
No ten malý sa na ňu podoba veľmi. A zuby majú obaja urobené dávali to aj na storky … a inak toto ma presne včera napadlo že nerozpráva vôbec ten chlapec mi príde taký samorast nevychovany … ona sa na storkach tvári tutu mutu láska sem ale on ako aj uteká a trhá sa ani za ruku nepôjde … rozprávanie nič …
Ved je cela zuza. Este na jej brata sa podoba, uplne do ich rodiny..
A ten maly nevyzera vobec vadny.. ze 2 rocny nerozprava? A co? Hadam by ste nechceli aby aj ten nahraval storky na instac 😄 na tych par sekund co ho ukaze na videu a uz usudzovat ze je vadny, omg
@walentina7 a ty ho vidis cely den? Ja ju sledujem na instgrame a z tych parsekundovych storiek kde ma vacsinou dudel v ustach by som si teda ozaj nedovolila urcovat mu diagnozu a oznacit ho za autistu 🤦♀️
Ale jasne, sak je to plackovej syn tak hejtujme aj jeho.. uz som o nom citala aky je spatny, postihnuty a neviem co.
Potom by malo diagnozu polovica deti mamiciek z modreho konika ked tu citam tie temy
No uz aby zacali prerabat aj decko, nech vyzera ako plastikovi rodicia 🥴
@walentina7 už vám dobre kuruje na tie hlavy každé jedno dieťa už je autista..jej malý je úplne v pohode. 🙈 len ci ty si ok
@walentina7 Tvoje danosti prirodou su mimo, moj prvy syn sa podoba na otca tak, akoby si ho sam porodil. A my sme dve so sestrou a ja som prva, na mamu, segra druha - cely tato. Akosi mi to nevychadza.
@angelous1991 no presne občas pozriem storky ale žiadna výchova nič podľa mňa
@walentina7 Ak môžem sa ako odborník na "pas" vyjadriť. Tak z insta storiek by som ja nemala odvahu vysloviť diagnózu. Iné by bolo keby napísala samotná matka o ňom opis dňa, správania a aj vtedy človek nemôže byť na 100% istý kým dieťa nevidí dlhšie. Ale áno môže mať niečo, ale u chlapcov je to náročné aj zdravý chlapec môže s rozprávaním prísť neskôr. Preto u dievčat pas sa ťažko identifikuje keďže tie rozprávajú skôr a prispôsobia sa. U chlapcov môže byť nks, alebo len má svoj pomalší vývoj. Niektoré deti mi začali rozprávať v školke až v 4 rokoch, pre niekoho neskoro ale dobehli tie deti čo začali od utlejsieho veku. Ťažko súdiť z pár storiek. Plackova mi sympatická nie je ani jej muž myslím si, že ten indicent so zatknutim keby sa stal vo vyspelej krajine neskončí ich prepustenim.. Ale v tomto sa musím postaviť na jej stranu, lebo si skutočne myslím, že jej na synovi záleží a venuje sa mu. Aspoň to je moja predstava.
Ja sice neviem, ako vyzerá ten malý, ale keďže oni sú asi sama plastika a "vylepšenie", preto sa na nich nepodobá, či? 😃