Ahojte, kde si kupujete rybu na štedrovečerný stôl? Prípadne tí, ktorí nemáte kapra a vyprážate inú rybu v trojobale. Akú na to používate a kde ju kupujete? U nás kapor nejde na odbyt a chcela by som vyskúšať inú rybu, minulý rok sme mali nejakú tresku, mrazenú z Lidla a bolo to rozpadnuté blato :D Rok pred tým rovnaká skúsenosť z Metra. Rada si nechám poradiť! 🙂
cerstva treska, halibut, zubac, chutne biele maso, nie zmrazena vodova kasa. Kupis v Metre, Yeme. Za tych par eur navyse mas kvalitu na vianocnom stole.
My máme steaky 😁
Stuku alebo lososa.
nasa ryba na stedrovecernom stole je kuracie prso v trojobale....
k tej nejakej treske z lidla co bola ako blato, nuz neviem ktoruze to tresku ste malu, ale praveze ta aljasska treska v modrej krabici je velmi dobra, ak to bola ona, tak ste ju asi zle pripravili. netreba ju rozmrazovat, rovno vybrat z mrazaku, ja ju oplachnem, polozim na tanier odkvapkat, pokvapkam citronom, poprasim hladkou mukou z oboch stran, posolim, a oprazim na rozpalenom oleji, je vyborna. len si treba dat pozor, lebo niekedy viac prska, tak pod pokrievkou.
Ja už niekoľko rokov kupujem pstruhy.
Kupujem len čerstvé ryby.
Chodíme kupovať na chovné rybníky.
Napr.minulý rok sme mali jesetera, tento rok budeme mať zubáča.
Kapra by u nás nikto nejedol.
Kúpila by som lososa, ale neviem či chces nutne vyprážať.v Metre, alebo na rybníkoch my sme chodili do Jelky, Stupavy v Ba máš rybu podnikovú predajňu aj zubáč je dobrý neviem odkiaľ si
Sumec, sumcek africky, losos, zubac, halibut… len preco vyprazany v trojobale?
@vlucifuk tato je fakt dobra, aj ja ju kupujem.
My len lososa a na masle. Mne je do placu ked vidim ze niekto znehodnoti tak dobru rybu trojobalom 🥲😃😃😃😃
Rybarstvo stupava alebo yeme, ale dokupovala som na rychlo uz aj podkovicly z Lidla a boli v pohode. U nas sa tiez cely kappr nezje, takze vyprazim par podkoviciek kapra a potom losos.
My máme nílskeho ostrieža,dokonalá ryba,nemá kosti,nesmrdí ako ryba a nechutí ako ryba 😅 mamina ho kupuje čerstvého väčšinou v Kauflande a robí ho v cestíčku ako sa robieva fish&chips 🙂
Kupujeme cerstvu rybu co ma malo kosti - ostriez, sumcek...
Ja opekam na masle zubaca, je to jedina ryba, co u mna zje kazdy. Kedysi som robievala vyprazaneho lososa, ale toto je lepsie.
My tiez len cerstvy filet z tresky (yeme/metro). Pecieme, nevyprazame.
u rybárov.... pstruha, kapra, a majú toho na výber aspoň ďalších 5 druhov...
dávame si u nich spraviť všetko , domov si odnesiem čistú rybu...
Ja kupujem v Kauflande, tilapiu, tresku skvrnitu, už sme mali aj tresku tmavú aj zubaca, spýtaj sa kedy im vozia čerstvé ryby a v ten deň chod. Ja kupujem okolo 10. 12. A dám do mrazničky.
@mane01 losos nie je dobrý vyprážaný, je na to mastný, ja pečiem v rúre pokvapkáme citrónom a obložený citrónový kolieskami, to ma dcéra najradsej
@som_realistka presne.. vyprazany losos je uplne zbytocna blbost
@som_realistka vsak pisem, ze preco chce niekto na Vianoce vyprazat ryby? Ja ryby nikdy navyprazam! Je to skoda, lebo chutia ovela lepsie pecene na masle v rure.
V septembri v Bille filety zo žraloka 👍
V Metre tusim porcuju aj cerstve (alebo len chladene) ryby, skus sa pri tom pulte s nimi poradit. Napr. vraj cerstvy losos sa dobre pripraveny neda porovnat s mrazenym.