Kedy bude syrová sezóna v McDonalds? 😂
Neviete niekto?? Hľadám to na nete aj som písala do Mc ale nič 😌🤣
@simca115 mne sa zdá, že v januári
Každú chvíľu by mala byt . Vždy býva v novembri a pred vianocami. Tým zabíjajú vianocne trhy 😂
@sheila2004 No už nech je. Som tehotná a dnes som sa zobudila s tým, že mám chuť na syrovou sezónu 😂😂😂😅
A co je tam take dobre pocas syrovej sezony? 😊
Koncom októbra bude 😊
@margarety tieto kombinácie v burgroch milujem .. a ešte čedarove trojuholníky s brusnicovou omáčkou. Proste top 😂🙏 aj čo sa týka tých omaciek topka
Oddnes sú už hermelinky s brusnicovou omáčkou, perníkove cappuccino a muffiny so slaným karamelom ostatné na konci mesiaca bude ale presný dátum ešte nevieme.
Tooo vaaaažne ďakujem dievčatá 🫠😍😂🙏🙏
Za máličko 😊 akonáhle sa dozviem presný dátum napíšem ti ho sem 😊
@gabikaa96 si zlatá, ďakujem 😍
Vlani bol od 27.oktobra malo by to byť nejak podobne aj teraz 😊
Napíšem ti ho potom 😊
každý jeden rok býva ku koncu októbra a je až do januára
Ty to nazyvas syrom a syrovou sezonou? Hnusna ochiutena zmeska tukov a niekto sa este stresuje nieze mu to ujde. Lidska hlupost je nekonecna
Podľa mňa začne tak o tri týždne/mesiac. Tiež si to nemôžem odpustiť. Ale nasrali ma. Už nemajú škoricovu colu zero
Ľudská hlúposť je keď čítam takéto nechcené komenty. 😂 v dnešnej dobe poriadne už ani nevieme čo dávame do úst. Už je vo svete všeličo.
ja teda zožerem bársčo 😁 ale tehotenstvo by asi malo byť obdobie kedy by sa tehotné mali mcd a podobným hnusobám vyhýbať 🤷 a nie ich ešte vyhľadávať. ale však tu ženy aj vínko pijú ako tehotné, takže pohoda 😉
@zuzanka.zuzu alkohol nekonzumujem. Keď mám chuť na niečo nezdravé tak si dam. A čo. Každého vec. Jem zdravo ale niekedy mám chuť na niečo vyslovene, tak si doprajem. TAK ČAUKY MŇAUKY. Mudrcky. Moja otázka bola jasná. Nebuďte odveci. Dobrú nocku 😍
prosím ťa to čo máš za slovník? čo máš 20? 🤦
@zuzanka.zuzu to aby si mala čo riešiť, lebo si presne taká, že do všetkého nasilu strkaš noc. 🤷♀️
Nos *
@zuzanka.zuzu Evidentne ma
Máte veľmi nudný život asi, že ? Je tu diskusia o tom, že kedy bude syrová sezóna. Nikto neprosi o múdre reči. Každý rozhodujeme sám za seba. Nepíšte sem pod moju diskusiu, keď to s tým nesúvisí. Kvôli lajkom sa tu cpete podaktoré. To vám robí radosť. Píšete odveci, načo preboha??? Jasne, že chcete byt zaujimave.
Napísala som to tak naschval. Ale vidíte, že vás to nadchlo. Som rada. Určite ste zastaralé, tak tu čihate na MK,aby si vás aspoň niekto všimol. Je mi to luto, že ste také vážne. Ale prenechávam vám túto diskusiu. Nedá sa to vymazať. Majte sa.
@mandzula ďakujem. Aj ja sa teším veľmi. 🥰✌️
Nebola náhodou nedávno ?