Kocky neviete mi poradit kde su tie cinske trhy v budapesti na akej ulici? A v ktore dni su.dakujem
Cinske trhy v Jozsefvaros (predpokladam, ze tieto hladas, boli najznamejsie v Budapesti) boli v juni tohto roku zrusene. Predajcovia museli priestory opustit, nakolko sa tam casto predaval kradnuty tovar a tiez sa predavalo "načierno" t.j. dochadzalo k danovym unikom.
Bohuzial o podobnom type neviem.
Nikto nevie kde su trhy?
ahoj to je od strany Kosic dik 😉 🙂
viete mi prosim na isto povedat a je to p pravda ze tie trhy na jozefvaros su uz zrusene??alebo len nejaki predajcovia su zruseni? alebo cele trhy?? lebo sa tam v sobotu chystame naposledz sme tam boli v roku 2012 dakujem
Na zaklade súdneho rozhodnutia bol ten priestor uplne vypratany a zburany. Este v juni minulého roku. Su o tom clanky na internete, ale v madarcine, neviem ci vam pomoze, ak vam sem dam odkaz...
http://index.hu/belfold/2014/06/16/jozsefvarosi... Tu je video to tom, co tam teraz najdete.
Tak o tomto bohuzial neviem, pripadne sa mozem poinformovat od známych, ktori byvaju v Budapesti...
dobry vecer chcem sa spitat prosim vas ze kde su v madarsku trhy zo znackovymi vecami ...poradte mi prosim vas ....dakujem 🙂
Dobry den chcem sa spytat kde su tie činske trhy alebo velkosklad z lacnym oblečenim keď niekto vie poraďťe mi ďakujem
Dobrý večer Kobanyai ut, len dajte pozor vo vyhľadávaní na navigacii sú tam 2 také ulice. Je to tá pri žel. station.
@canny1 áno boli sme teraz v nedeľu jedine čo nás nahnevalo bolo že stále viac a viac predajcov nechce predávať na drobno. Brala som deťom 3 rov. šat y po cca 30 eur a rozčuľovala sa tam číňanka že aspoň desať kusov. Povedala že dobre nech si ich nechá tak dobre dobre. Vždy sme ale nakúpili zatiaľ vianoce zažehnané 🙂
Aj ja by som poprosila bližšie informácie,či sa v tých veľkoskladov dá dobre nakúpiť aj čo sa týka "znač.vecí ako tommy hilfiger a pod"ďakujem
Dobry viete mi dat presnu adresu na trhy jde su znackove veci ?
Ahojte chceme ist zajtra na tie trhy kde sa dajú kúpiť fejkove veci, potrevujem sebe a malému cosi pokupit. Mozete mi prosím napísať adresu? A su to teda trhy ci velkosklady? Dakujem pekne ❤️🍀
A platí sa eurami ci mam zmeniť na forinty?
Dobry den prajem je tu nikto kto by poradil ohladom tich trhov ako je to cez tyzden ci je lepsie ist na vykend abo ako dakujem
@lucindao
neviem, ci su nejake konkretne v nejake uricte dni, ale pri vjazde do Budapesti mas na periferiach take obrovske velkosklady + stanky a tam je to non stop, aspon tak to posobilo z auta 🙂