Keby ste si mohli na večeru pozvať jednu osobu,mŕtvu alebo živú, koho by ste si pozvali?
Svojho pradeda. Ľutujem, že ako školáčka som nebola schopná oceniť jeho múdrosť. A keď už som bola väčšia, on už medzi nami nebol.
svojho deda ❤️ zomrel dva mesiace pred mojím narodením ale bolo by viac ľudí ktorých by som rada videla znova ❤️❤️❤️
chester-a z linkin park 😅
Zoznam u mňa by bol véééľmi dlhý. Ale keby som si mohla vybrať len jednu osobu, tak by to bol určite Leonardo da Vinci. Pre mňa absolútny a všestranný génius👍
@janulik2008 tiez mam rodinneho prislusnika, ktory zomrel 3 mesiace pred mojim narodenim vo veku 19 rokov. Bol to otcov brat, toho by som rada stretla.
nikola teslu - hovorí sa že vedel ako vyrobiť elektriku zo vzduchu na bežné použitie, teraz by sa to hodilo 😎
z rodiny nikoho, raz sa stretneme, teraz ešte nie
Georga Orwella...
Moju mamu.. rada by som sa s ňou porozprávala a počula ju.. a otca tiež..
Moju mamu 😍je ziva len sme sa uz 1.5r nevideli. Cudzi ma uz davno nezaujimaju a neohuria. A ty koho?
@terry2003 Charlesa Darwina a Galileo Galilea nech vidia ako ich teorie zmenili svet. A este Keanu Reevsa.
@andreatytler Sranda skoro vsetky chcu chlapa . Tak ja pre srandu matku Terezu lebo som o nej pocula kontroverzne veci. A Keanu by si len koli tomu ze je eye candy ? Ci koli tomu ako zmenil svet. 😃
@terry2003 samozrejme oboch dedkov (zomreli pred 25 a 24rokmi) a obe babky(zomreli pred 1,5 rokom a polrokom). Ale keď píšeš že len jednu osobu, tak určite dedka z otcovej strany ❤️ mala som 8r. keď zomrel, teraz mam 33 a verte či nie, každý jeden deň na neho myslím už skoro 25 rokov. Za tie roky sa mi s ním snívalo len raz a keď som sa zobudila mala som neskutočne dobrý pocit, neviem to presne popísať, ale zobudila som sa úplne šťastná❤️
Strašne by som chcela, aby videl môjho syna a vlastne všetky pravnucata, miloval deti. A som presvedčená o tom, že by si získal srdce každého jedného pravnucata ❤️❤️ Jeho smrť vtedy zasiahla celú rodinu, dovolím si povedať aj susedov, a dedinu. Môj vtedy 17rocny brat, o ňom dokonca potom v škole písal sloh a dostal jednotku. Bol to úžasný človek a ešte užasnejší a milujúci dedko a je mi strašne ľúto, že som s ním prežila tak krátky čas 😔
Keby sa dal vrátiť čas a niektoré chvíle by si človek užíval intenzívnejšie ♥️🖤
Ja by som pozvala svojho muža, pretože žijem súčasnosťou...
Rodičov
Po precitani nadpisu mi napadlo,ze svojho muza,aby sme mali kusok casu pre seba 🥰 niekedy je narocne "ukradnut" si chviku len pre seba..
Ale potom,ked som precitala,ze zivu alebo mrtvu,urcite by to bol moj ocko..uz to bude 18 rokov,odkedy zomrel,a stale mi neprestal chybat ❤️
svoju mamičku, veľmi mi chýba
Ježiša. :D
@jjanulienka toto mi napadlo ako prve, aj ked na ten milion som veru nepomyslela :D asi citam/pozeram vela krvakov.
svojho syna ,stále mi chýba,čoraz viac a viac.
Moju milovanú Babičku, ktorá mi chýba už viac ako 27 rokov ❤
Samozrejme je ich strašne veľa... Asi každého z rodiny kto už nieje medzi nami ale taka top 3 by bolo: babka ( zomrela keď moja mama mala rok, takže ani ona ju nepoznala), pradedo ( pri skúmaní rodinnej histórie som narazila na nesmierne zaujímavý životný príbeh a chcela by som vedieť podrobnosti) a uzatvára to Alexander Veľký ( ani neviem prečo má ten človek vždy fascinoval) 🙂
Kebyže mŕtvu, tak starkého, ktorý zomrel na rakovinu...😔❤️ A keby živú, tak nejakého speváka či herca... 😅😅
Dianu
Putina, zviazala by som ho a čakala na toho dobráka čo za neho vypísal odmenu milión €😬😬😬