Ahojte. Je pravda že na východe žije najviac rómov? Podľa mňa je to skôr smer Lučenec, Rimavská Sobota a ten smer. Čo si myslíte vy?
ešte si asi nebola na východe..
@livi ktoré mestá na východe myslíš?
Veru, Lučenec je typické cigánske mesto.
okres Kežmarok, Levoča, Poprad, Spišská Nová Ves a odporúčam si pozrieť Dobrá vôľa, Žehra, Spišské Vlachy- to sú getá, že človek, ktorý nevidel, neuverí..
romovia su taky isty ako my biely. skor sa spytaj kde zije najviac neprisposobivych obyvatelov.... lebo asi toto ta zaujima. nie pocty romov ako takych. nakolko zije ich dost aj na zapade ale tí sa naucili zit v danej spolocnosti a nevycnievat tolko svojov inakostou z majority
Prídi do Žiliny, tu keď stretneš Róma, tak to raz za týždeň niekde pri železničnej stanici, inak je tu cisto
@taynee ďakujem pozrela som. Takže najviac ozaj východ.
@adeladulova ale to asi celkovo ten sever je taký?
Aj ja si myslím že východ ....
@kacena4 Inak súhlasím ....na západe je to iné ...tu na východe normálne ako opičky...nie všetci píšem o osadnikoch a na západe normálne nevycnievaju z davu
@wanduska327 a ty žiješ na západe? Keď vidíš , že tu nevyčnievajú z davu.
Východ a obce tam najviac. Ale aj v Lučenci, RS a tade okolí. Sever veľmi nie ani zapad
Najviac som ich videla na východe. U nás na západe sú, ale skôr sa zdržiavajú v určitých oblastiach, kde bývajú a chodia po centre mesta a na stanicu. Píšem o Nitre. Ideš ďalej od centra mesta, tak ich už toľko nestretneš (sídliská). Keď som bola na východe na dovolenke, tak som mala pocit, že sa nedá ich nestretnúť.
@kacena4 a ja vravím, že romovia niesú takí istí ako my bieli ? Ja sa zaujímam o niečo iné a aj sa pýtam na niečo iné.
@lakebabe a nové zámky?
@mateson2004 Nie , ale bratranec žije a rozprával mi...ak sa mýlim ospravedlňujem sa
Tam ich je tiež dosť, ale poväčšine co si všímam pracujúcich a takych celkom zaclenenych. Aj keď ideme do Nz na kupko tak ich tam býva dosť , ale sú úplne normalni aj obleceni aj správaním. Nie ako osadnici na východe
Na vychode ich je strasne vela.. Minule som tam bola u rodiny, isla som autom, zastavila na prechode aby som ich pustila cez cestu a ukazovali mi samych fakerov a sproste gesta
Skoda, taka pekna cast krajiny a obyvana hentakymi osadnikmi a neprisposobivymi
@petronela1985 presne ist do mlynov posledne dva roky je des, a okolo zastavky pri mlynoch...hruza
@monikkatt ale ktovie prečo je ich tak veľa zrovna na tom východe
my ked prechádzame autom cez Jelšavu. tak mám dojem, že ta, žijú iba Romovia
Mozno preto ze tam nie je robota, aspon sa mozu vyhovorit preco nerobit 😀 ale vazne, oblasti ako spis telgart.. clovek by neveril ked ide okolo tych osad. Decka same na ceste sa vrhaju pod kolesa, hadzu kamene.. tadial sa boja chodit zdatni chlapi lebo tam zastavit nemozes. Neskutocne
Nie je to jedno? Všade sú osadníci, a spočítať sa nedajú