Zienky moje, ako ste spoznali vasich partnerov ? Tento rok budem mat 32, pred rokom som ukoncila dlhorocny vztah. Viem ze zivot sa neda uplne naplanovat . Ale viete mi poradit kde v BA mam moznost spoznat mladych ludi ( inteligentnych) kde su aj muzi samozrejme😂 ? Lebo v meste mam pocit ze su same pubertaci alebo ,,,
Len v praci mam starsich kolegov.. 😅
V bare keď som mala 17 a musel má zviezť domov lebo som nevládala chodiť , podotýkam prvý krát som vtedy skúsila alkohol 😂😂 už sme spolu 8 rokov
Na pokeci 🤦😂😂
Na pokeci a potom sme zistili že máme spoločných známych ....
Pokec
zase anonym?
Na pracovnom večierku 🙂
Kolega
Na grilovačke u kamošky 🙂
Cez kamosku, s ktorou som tiez po rozchode oprasila kontakt, parkrat sme sli spolu na kviz do podniku...
Ex som spoznala na Badoo a súčasný partner je môj klient.
Kolega
@bennn Však to bol len príklad a nie návod. Okrem toho sa autorka už prvýkrát opitá v 17 nezoznami, to už má dávno za sebou. Ja som môjho spoznala na intraku. A kebyže po skole niekoho hľadám, kľudne by som šla aj na zoznamku.zaklad je asi stretávať nových ľudí. Co ja viem na nejakej turistike alebo niečom takom, podľa toho čo človeka baví..
Išla som na prázdniny ku kamoške a tá má zoznámila s chlapcami z jej partie... Aaaa nejako sa mi tam 1 z chlapcov zapáčil. Odvtedy ubehlo 10 rokov. Po 6 rokoch randenia svadba. Manželia sme 4 roky (čoskoro).
Pokec, ale bolo to cca 15r dozadu
pokec 🤷♀️😎
v MHD
Ex cez intern. Stránku pre Slovákov zahraničí a terajšieho v práci...
Kamarátov kamarát 🙂
Na jazykovom kurze manžela a predošlých na badoo a druhého ako spolubývajúceho vo vedľajšej izbe, kde sa ubytoval cez airbnb, úplne náhodné stretnutie v zahraničí.
V obchode 🙂
Na vysokej škole. Ale keby som nemala manžela a hľadala by som si partnera, tak by som asi vyskúšala zoznamku.
Na zoznamko.sk stretla som sa odtial s viacerymi a vsetci boli fajn. Vsetko BA. S poslednym sme si najviac sadli
V pube 😁
Na Pokeci 🙈 a nie tak davno, 2,5 roka dozadu 😄
v praci 🙂
Zoznamka 😀 konkrétne Badoo