Dobrý deň, prosím vás je nejaká skupina alebo niečo tu na MK alebo ma fb, kde by som predala co mi ostalo po pôrode? Balíky vloziek, čisto nove po pôrodné nohavičky, čaje, vitamíny.... Co by sa hodilo pre nejakú budúcu mamičku.. Ďakujem
Je tu bazar, hod si to tam.
@martinkatinka a zeny sa potrhaju o balik vloziek a gatky
@nyusika no tak napr Bella stojí cca 1.50 a určite to dám lacnejšie aby som sa aj ja toho zbavila a aj niekomu ušetrila niečo.... Vitamíny už nejem a balík stojí 20 e a dám o polovicu Lacnejšie 🙂 a nohavičky tiež nie sú najlacnejšie 😅
@martinkatinka aký bazár prosím 🙂 ako sa vola
wau 😀
Ponukni na FB v nejakej skupine tvojho mesta všetko spolu, pochybujem, že by toto niekto vyslovene hľadal v bazári a nechával si posielať 🙂
tiez by som take drobnosti asi neriesila, automaticky by som to niekomu posunula, tych par eur ma z biedy veru nevytrhne :D len si narobis s tym zbytocnu robotu navyse.
taketo veci sa len daruju, za $ ti to nik nekupi
@nyusika 🤦 tak pošta vyjde drahsie ako toto.... To fakt nikto nekúpi, naco? 🤷
@martinkatinka ona to myslela ironicky :D
@martinkatinka ved ja od zaciatku pisem, ze nepreda...len ona tvrdi, ze da lacnejsie 😀
Radšej podaruj tehotnej kamarátke alebo rodine. Ušetríš si 2 roky prekladania harabúrd a miesto v skriniach :D
@martinkatinka ale ved nevie, ako sa tu vola bazar 😀
Ja som takéto blbosti predala za pár eur tu na bazári MK a ešte mi nejaké hlúpotinky zostali. Každopádne tie baby si prišli po to osobne, lebo s poštovným by sa to neoplatilo.
Na fb si najdi skupinu svojho mesta alebo dediny a tam to ponukni.
Akože fuuu.. Ja som mala iné poporodne vložky 10 kusov za 7€ (Viem prečo som tieto chcela) a aj tieto som darovala ďalej. Toto by mi ani nenapadlo hľadať v bazári 🤷♀️
Urcite darovat. Toto nepredas nikdy.
vlozky za 1,50 povodne, aj ked das za 50 centov.. prirataj si postovne.. 🤔 proste predavat vlozky je fakt hovadina 😁
konik bazar, bazos, vinted.sk , bazar slovenskych znaciek na fb, marketplace na fb
Ponukni ma fb v nejakej lokalnej skupine, ved ked si zratas postu tak sa to pri tej sume vobec neoplati. Daj nejakej kamoske za vlhcene a cokoladu..
Darujem v Appke Darujem za odvoz.
Toto fakt nik nekúpi,hlavne tie vložky a gaťky, vitamíny možno ešte hej. Ale ja soosbne by som sa s tým nepiplala,všetko spolu darovala a hotovo. Alebo daj do charity ?
Nechaj si. Možno ešte využiješ. Mne tiež zostal balík vložiek a zopár nohavičiek. Keď som dostala prvú MS po pôrode (po 9mesiacoch, kojila som) bola veľmi silná, takže popôrodné vložky aj nohavičky a dokonca aj podložku na posteľ som využila.
caje a vitaminy v pohode pouzijes aj ty...a pochybujem, ze ta spasi par eur za balik vloziek a gatky...daruj to, ak mas komu