Kde by mohol byť kluc od auta v dvojizbovom byte... :D hľadám uz druhy den.
Syn 3r niekde zapatrosil.
Malé deti radi splachuju veci.Skus sa opytat
Do koša, kôš na prádlo, v práčke do bubna, pod gaučom, pod posteľou, v kvetináči, v kuchynskej linke, medzi hračkami,....
V kosi...
hocikde 😂
Všade kde dočiahne. Ale tipujem hodeny v topánke alebo v autíčku. Nemáte druhý že by ste mu dali? Možno by tam prišiel.
V kosi, kde inde? 😄
V boxe na hračky, v posteli, v nejakej kapsicke- v ruksaku. k má kuchynku,tak niekde v nej.
@hanka5215 sa ho opytaj😂
Ja som tak hľadal týždeň nakoniec boli vo veľkej Tatrovke v kabíne.
V auticku alebo v kosi, alebo kdekolvek kde dosiahne. Vela stastia😅
@klotildabazarik to ma ani raz nenapadlo 🙄😀😀😀
Pod kobercom, medzi hračkami, v koši, ....alebo splachnuty
Zapadnúty v gauči
My sme takto nevedeli najst tlakomer. A raz 2-rocna dcera vytiahla taku krabicu zo svojej skryse v kute za zavesom a z nej vybrala tlakomer. ze mama, odmeraj si tlak 😂
V chladničke 🤪 u nás sa ale najčastejšie strácajú veci v gauči..
@hanka5215 ja vzdy veci najdem skor rozmyslanim (rekonstruovanim v mysli, ak viem priblizne kedy k strate prislo) co som vtedy robil (v tomto pripade co robilo chlapca - ako, s cim a kde sa hralo), ako fyzickym hladanim vsade. Tipy - vnutri v nejakej hracke, kdesi v nejakej jeho skrysi, vo vrecku niektoreho odevu (mozno uz v kosi na pradlo).
Muzovi tak zmizla penazenka, proste isiel na sluzobku, balil sa a penazenka nikde. Cely byt sme prevratili prehladali, nic. Az na vianoce ked som vytiahla velky hrniec na kapustnicu tak v nom bola penazenka, ponozka a 3 kocky z lega. Dcera mala vtedy cca 2-3 roky. 👶
@hanka5215 v mraznicke, v teplovzdusnej friteze, skryty medzi knihami alebo pod gaucom
@hanka5215 nám sa zvyknú zaseknúť veci aj za radiátorom. Ale také malé by vypadlo spodkom.
Nám tak syn upratal kľúč od auta do špajze, do otvoreného sáčku s ryžou 🫣
u syna v posteli si pozerala? ci nie je schovany kdesi pod vankusom...atd.
My sme mali takéto veci pod matracom v posteli, v práčke, mrazničke alebo aj vnútri väčších autíčok.
Moja sestra kluce aj zo smetami do kontajnera. Bol by zazitok to vtedy vidiet. Mala zobrala muzovi, doxx kartu. Ale ona ju nemala a ani nevidela. Prisla k nam kamoska s dcerou, a nasa hned ja mam naozajstnu kartu chces vidiet? Vytiahla ju z pokladne.
@hanka5215 v gauči, v kuchyni v šuflíkoch, v koši na prádlo, za posteľou.... Ale súcitím, my nonstop doma niečo hľadáme 😀 Ešte pomáha pomodliť sa k sv. Antonovi to je patrón stratených vecí