Ahojte, neviete čo s ňou je ? Dlhšie som sledovala jej situáciu a ako sa jej darí a teraz zrazu pozerám, že profil má zmazany. Ani na FB som nenašla
Ja len dúfam, že sa jej nijak netýka tá nehoda cez vianoce - 2 deti nepripútané ktoré zomreli v aute, šoféroval jeden z otcov ktorý mal zadržaný vodičák
Stalo sa to v obci, kde žije.
@lesana25 to dúfam že nie, lebo čas vymazania si účtu na mk by sedel. Manžel nevieme ako sa volá ? Že by jeho kuknúť na fb
@lesana25 Ježiš toto dúfam nemyslite vážne, sledovala som ju aj cez IP som jej dávala rady ani som si nevšimla že zmazala účet. Nemáš náhodou link na tú nehodu?
@stellarstar nehoda rudňany daj do Googlu a nájde ti veľa článkov
Nemala Vanda dcéry?
ja som si na ňu tiež včera spomenula sem tam som si počítala čo to v jej profile a odrazu pozerám a ona nikde
28.12. prispievala este, ze bola na nechty a na nakupy...
@rude_baby určite mala aj syna ale neviem či jedného ale zdá sa mi že dvoch. Jedného ale určite
@rude_baby mala syna a 2 dcérky
Normálne mi srdce bilo v krku ked som teraz čítala na nete. Dúfam že sa to nebude jej týkať 🙏 toto si nezaslúži
@stellarstar neboj neboli to jej deti
Má 2 dcéry a jedného syna
@ikonica tak chvála bohu 🙏
@kristinapetronela Myslím že mala 4 deti alebo sa mýlim?
@mamadievcatiek noo tak potom zle píšem .neviem vlastne stále som myslela že má 3 deti
Čože? 😱
3 dcéry a 1 syna
Podľa mňa to skôr súvisí s jej psychickými stavmi a depresiami...ona sa zas vráti
@thereisabear áno, chalan je najstarší a 3 dievčatá
Tak keď to už spravila aj predtým tak myslím že aj teraz to bude ten prípad že si dala len pauzu teda
@baskustek Jej manzel mal milenku, ospravedlnujem sa ak sa mýlim. Takže určite to nemá jednoduché a k tomu samozrejme 4 deti.Ved toto by zamavalo s kazdou zenou.
To bola pani,co mala take trochu hypochondricke neustale zdravotne problemy?
Ja som naposledy zahliadla, že chcela podať žiadosť o rozvod, ale že muž ju uprosil, nech to ešte skúsia.
Tak možno preto odišla, aby si dali vzťahy dokopy, ona aby sa psychicky dala dokopy..
Snáď len pre to, a nie pre nič vážne.
Dúfam, že je v poriadku